Lördag och sjuuuuk :/

2009-01-31 - 19:11:13

Japp då va man sjuk igen, fitthalsen krånglar som vanligt. Inte kul ..
Igår så va jag och Emmy i globen, mötte Viktor en stund och sen köpte vi kläder och hårfärg, jag köpte 3 t-shirts och en annan tröja (rosa) och sen en college tröja och ett armband, sen köpte jag ju hårfärg tänkte slinga håret och de gjorde vi också, men syns inte ett skit typ så de blir nog frisören istället, annars blir de nog inte så fint som man vill ha de. Efter vi hade färgat håret mötte jag Emil och åkte hem till mig, va bara hemma hela kvällen och tog de lugnt, kände igår att jag skulle bli sjuk och ja de blev jag också "/ Inte så kul, för idag skulle vi möta Krille i jakobsberg, har ju inte träffat han på sjukt länge men tyvär så kunde jag inte följa med, men Emmy och Emil åkte iaf. Så jävla dåligt att soc godkänner att jag får komma och hälsa på med Emmy på hans p12 men inte dom på hemmet.. Men men han kommer ut snart så. Aa så alla vet är de min bästaväns "pojkvän" och min älsklings bästavän :) haha ..

Har iaf bara legat hemma och segat hela dagen idag, snart kommer Emil hit, vi ska hyra film och bara ta de lugnt. Ska möta Emmy en stund också. De är de jag har gjort och ska göra idag, pallar ändå inte bara sitta hemma men de är nog bäst så för inte så skönt att dra ut med halsfluss och feber plus att jag ska operera bort halsmandlarna på onsdag och då kan ja inte vara sjuk för då blir de ingen operation, inte så bra om den inte blir av... Men men nu ska jag kolla tv, ha de bra bye bye !!



Haha lägger upp en JÄVLIGT snygg gammal bild ;) varsegod bjuder på den ..

Halloo

2009-01-29 - 20:11:31

Fan är så äckligt bakis idag, va ju ute igår med min bästavän. Vi hade sjukt kul. Vi orkade verkligen inte bry oss igår, så vi drog ut med gympaskor och uppsatt i en knut på huvet haha, så jävla skönt. Äh man behöver ju inte direkt klä upp sig heller. Vi kom dit ungefär vid 22 och drog vid 2 eller nått kommer inte riktigt ihåg, men packad var man iaf. Sen kom Alex, Emil och Simon och mötte oss sen drog vi hem. Haha gjorde värsta vurpan igår, hahaha inte så skönt men måste ha sett kul ut. Fick iaf Emmy på bra humör eller hur ? HAHAHA ;) Nej men vafan, idag har jag inte gjort ett skit, har bara tagit de lugnt med E hela dagen. Ska möta Emmy lite senare och åka till 7eleven och köpa lite godis och så, du vet bakis magen snackar. Mer kommer nog inte hända.

Japp, på onsdag operear jag bort halsmandlarna och kommer behöva ligga kvar en natt, sen på fredan efter så blir de solna tingsrätt för mig, inte kul.. Måste ringa min advokat på måndag och kommer säkert behöva träffa henne innan, sen så är de bara att hålla tummarna för att inte åka in i 3 månader, för tydligen kan de bli så "/ Men då är de bara tänka positivt, kommer iaf ut innan sommaren då, haha .. Nej men de är inte så kul de där, hoppas på de bästa !! Men åklagaren är inte favoriten om man säger så, ääääääckligt dum i huvet den där .. Men men ni får se vad de blir sen.
Nu tänkte ja kolla lite tv :) ha de bra ciaaao


Gamla och nya bilder, i love u babygirl







duktiga flickor haha

2009-01-27 - 18:11:41

Fan va vi har gått idag. Först va jag och Emmy ute med mina hundar i typ 1 timma, sen fick vi ryck och gick årsta viken runt, riktigt skönt att gå ibland haha. Efter de gick vi hem till mig och drack kaffe och kollade tv.
Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll, men ska försöka kirra lite grejer men får se hur de blir ;) kanske skriver senare om de finns nått kul att skriva om. Bye !!!!!

Tisdag

2009-01-27 - 12:05:44

Ska möta Emmy nu och gå ut med hundarna. Skriver senare, CIAO CIAO







Mina älsklingar

Måndag

2009-01-26 - 17:43:29
hallooo :)
Fan idag har jag och Emmy vart duktiga, har sökt massa jobb. Nu är de bara hoppas på att man får nått också. Sökte på 8 ställen eller va de va, bättre än inget. De är de jag gjort idag .. Är så sjukt seg, börjar bli sjuk tror jag, lite mindre kul.. Men snart så opererar man sig igen, eller aa ska ta bort halsmandlarna den 4/2 , ska bli jävligt skönt att äntligen bli av med skiten så man slipper halsflussen och allt de där, har ju haft problem med de i flera år..
Nej men nu orkar jag inte skriva mera, vi hörs byebye !!


 

Söndag

2009-01-25 - 14:53:09

Fan irriterad jag är, varför kan jag inte bara gå upp tidigare så jag hinner med de jag ska göra, men neeej ..
Skulle lämna in cv idag med Emmy men såklart så har vi inte gjort de.

Jaja iaf, igår tog jag och Emmy de bara lugnt, vi va hemma hos mig hela kvällen, hyrde film (systrar i jeans) den va sådär faktis, inte så bra som jag trodde den skulle vara. Vi gjorde absolut inte mycket alls, skulle färga ögonfransarna och ögonbrynen men vi orkade aldrig ögonfransarna så de blev bara ögonbrynen, haha inte direkt nån stor skillnad, vi tog ju ut färgen direkt..  Emmy drog väll härifrån vid 03.00 eller nått sånt. Så såg min lördag ut.
Nu ska jag bara ta de lugnt ett tag, sen käka frukost och ut med hundarna. Sen vid 17.00 kommer mamma och pappa hem från min morbrors 40 års fest, han hade festen på en båt så dom kommer tillbaka idag. Hoppas dom haft kul, lär väl få höra de när dom kommer hem.

Nej nu ska jag kolla tv, ha de bra ciaaaao !!


GRATTIS MORBROR !!

!!!!

2009-01-24 - 15:53:25

DU ÄR ÄCKLIG; SMUTSIG JAG VET INTE VAD !!
Tro mig om de blir en nästa gång ....

Emmy finns här för dig, hemskt att de där ska behöva hända !

....

2009-01-23 - 02:38:16

Nu ska jag försöka sova, goooooooooooonatt !!


Snyggingen själv

Torsdag

2009-01-23 - 00:04:40

Den här dagen har varit sådär.
Gick upp vid 14.00 kanske, segade ett tag sen gick jag ut med hundarna. Klockan bara försvann efter jag vart ute med dom, så jag gick och duschade och börja fixa mig, skulle ju va barnvakt idag. Efter vi käkat middag så åkte jag, fick skjuss av min underbara pappa. Jadu, vi gjorde inte så mycket. Vi spelade tv spel och lekte haha. Dom är ju för söta dom där små skitungarna, ska vara barnvakt imorrn också. Rätt skönt ändå, då har man nått att göra plus att man tjänar en liten extra peng :)
När jag kom hem sen så ringde Emmy och sa att vi skulle möta A och M för att snacka om en sak som hänt, och va gör den där horungen, jo han ger mig en smäll i annsiktet direkt. HAHAHA patetiskt, en kille som slår en tjej de förklarar bara hur äckligt omogen man är. Men men, garvar bara åt de. Orkar inte skriva allt här men men .. I dont give a fuck !! 
Sen mötte vi Alex i årstaberg efter allt de där, snackade lite och tog en cigg. Och nu sitter jag här igen, ska väl snart sova för ska upp till skolan imorrn tänkte jag.
Jaja, de va min dag. Ha de bra ciaaaaao

ONSDAG, GONATT

2009-01-22 - 05:06:03
Den här kvällen va fan jävligt lyckad !! Träffade min barndoms kompis Marina där också, sjukt länge sen man träffade henne så de va kul :) Nej men är helt döööööd nu så nu ska jag fan gå och lägga mig !! Men skriver mera imorrn, ciao!!

haha, äntligen hemma till sängen ;) gonatt på er .. ( en bild från ikväll )

Onsdag

2009-01-21 - 11:14:39
Ska ut med hundarna nu och sen hem till Emmy och baka :) haha
och sen ikväll blir de uutgååååång, ha de bra ciiiaaaaao !!

???

2009-01-21 - 02:41:15
Hallåå, va inte rädda för att lämna en liten kommentar ;) HAHA

Tisdag

2009-01-21 - 02:24:05

Skulle ta de lugnt idag och så blev de också. Mötte E innan middan, pratade lite och så. Kan ju säga att de kändes bra att träffa honom även fast de är lite upp och ner just nu så kändes de skönt. Mår bra när jag är med honom. Jaja iaf, efter de så käkade jag mami och papi en skit god middag, snackade skit och hade de trevligt... Efter jag käkat kollade jag bara tv och slappade, har vart så sjukt seg hela dagen. Så har bara kollat tv, suttit vid datan, och sen åt jag min första semla hehe, så jävla gott :)
När lillesyrran kom hem hade jag lovat att klippa hennes lugg, blev skit snyggt faktis, hon passade riktigt bra i de. Ni får kanske se en bild sen om jag får lägga upp en ;) Ja sen har de inte hänt så mycket mötte Emmy lite senare på kvällen och snackade lite skit och så. Och snart ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp imorrn, för måste verkligen till skolan. Har ju inte varit där på sjukt länge nu,  hoppas bara att de blir så också!

Juste min storesyster kanske flyttar i mars, jävligt nice. Men kommer sakna henne här hemma fan, ingen som man kan ta en natt cigg och snacka skit med och allt. Men de är ju inte så att hon försvinner, kommer ju va hos henne skit mycket också för klarar mig inte utan min bigsis. Är iaf glad för hennes skull om allt går som de ska :)

Nej men nu har jag inte så mycket mer att skriva om haha.. Jo juste ni kanske har märkt att jag inte köpt nån jacka än :/ Men får hoppas på att jag får den i veckan men är inte säker.
Men men vi hörs imorrn eller nått, gonnatt! Ciao


Orkar inte

2009-01-20 - 18:01:00

Egentligen har jag massor att berätta men just nu så orkar jag inte de. Är inte en så rolig sak så man blir ju inte heller sugen att ta upp de här. Kanske blir en annan dag..  Snart ska jag möta E och prata lite, för de behövs nog. Sen ska jag bara va hemma och ta de lugnt, är så jävla seg. Nej men orkar inte skriva mera, vi hörs sen eller imorrn! Ciao ciao


FÖRLÅT <3

Faaaaaan

2009-01-19 - 14:35:08

Fan fan fan fan fan, nu blir jag återrappoterad och skiten kommer gå till åklagaren igen!! Jag pallar inte med de där, allt i onödan så känns de just nu. Har gjort 50 timmar, har bara 20 fucking timmar kvar .. De är så jävla sjukt, ja lovar ni som får en äcklig samhällstjänst, gör den inte från första början dom vill ändå bara sätta dit er i slutändan hahahahah .. Så känns de iaf, skulle fan inte äns ha gjort ett skit överhuvudtaget.. Blir bara så jävla irriterad .. Men men får se vad de blir i böter nu då !! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH :@

Måndag

2009-01-19 - 10:55:55

Gomorron !!
Nu har jag precis vaknat, blev väckt av att mina små korvar till hundar hoppade upp i min säng haha, då va de bara kliva upp. Skulle ju gått till skolan men orkade inte, sen så va dom iväg på nån grej så jag behövde inte följa med egentligen. Idag ska jag och Emmy till tatuerings studion i vällingby och rita upp våra tatueringar vi ska göra den sista. Måste boka tid och så också. Jag ska göra en på skulderbladen och emmy ska göra en i nacken. Ja ni lär ju få se bild sen när vi gjort dom.
Ja, sen vet jag inte vad ja ska göra, emmy kommer  väl hit snart så ska vi fixa oss och gå ut med hundarna.
Men vi hörs senare, för nu tänka jag hoppa in i duschen. Ciao ciao !!

Försökte

2009-01-19 - 01:58:52

Haha ja, som ni ser har jag försökt fixa till min blogg lite. Va tycker ni då?
Jag är iaf lite stolt över mig själv, men inte de vackraste då men de går åt rätt håll ;) jaja, nu ska ja gå och lägga mig.

Natti natii !!

Tankar tankar ..

2009-01-19 - 00:13:44

Luffar framför datan nu, har precis kollat på skins. Så jävla bra men sjukt haha. Ska väl snart gå och lägga mig, för imorrn ska jag vara duktig och gå till skolan, får bara hoppas jag lyckas komma upp. Ska prata med Ann och fråga om jag bara kan gå vissa dagar i veckan och plugga upp betygen i matte sen inget mer, jaja .. Sen efter skolan hoppas jag på att få åka och köpa min efterlängtade jacka men vet inte om de blir imorrn men kan ju alltid hoppas på de, aja ni lär väl få höra imorrn om de blir så eller inte.

Fan de är helt sjukt va mina tankar är upp och ner hela tiden, fattar inte varför. Jag måste verkligen försöka tänka igenom jävligt mycket just nu när de gäller allt, hur jag vill ha det och vad jag vill göra. Varför ska en person få förstöra? varför? Egentligen kan jag inte heller säga att de den gör är att förstöra, men men.. Jag måste bestämma mig nu, för de funkar inte såhär, de är bara inte den grejen utan de gäller allt ! Varför ska de behöva vara såhär? Varför ska man behöva ha dom här tankarna?!?!?! Man orkar inte, är så jävla förvirrad bara. Hoppas bara på att allt löser sig och blir bra tillslut.
Men nog om de fan ja pallar inte snacka om de, nu kom dom där jävla tankarna igen. Skitsamma.

Hoppas ni har haft en bra söndag, för de har min varit. En riktig slappis söndag med sjukt god middag och mys hemma med familjen, lite skitsnack och så. Kan ju bara säga att man verkligen behöver de ibland. Få prata ut med familjen om allt och alla, de är fan underbart . Tack för ni finns, jag älskar er så sjuuukt mycket, ni är allt för mig <3

Nej men nu tänkte jag kolla en film sen blir de sängen för mig, hehe eller så deckar jag i soffan som vanligt ;)
Ni får sova så gott, hörs imorrn. Ciao ciao natti !!!




Ooh hello gorgeous ;)

ÄKTA KÄRLEK

2009-01-18 - 17:20:10
Ni betyder allt för mig





Söndag

2009-01-18 - 15:56:33

Godmorgon!

Va ute igår med Emmy och Alex, först gick vi till ett ställe på fridhemsplan kommer inte ihåg va de hette, men de va ett soft ställe, men kom en halvtimme innan dom stängde så vi fick svepa 2 bärs. Sen efter vi vart där drog vi till biljardpalatset eller va de heter, mitt i mot låg de iaf. Stället va helt okej, vi hade de roligt och trevligt, spelade biljard och drack öl. Sen vid 3 drog vi till donken och tog en cheeseburgare och efter de mötte vi Lucas i gullmars sen åkte vi till Alex. Efter ett tag kom Zebbe också, haha lite full.. men de va kul iaf, en bra kväll :) Kom väl hem runt 6 nångång. Man är ju inte piggast idag men vafan de är inte så farligt.
Idag ska jag nog bara ta de lugnt, möta Emmy senare. Sen ska jag och mamma kanske åka och köpa en goose jacka till mig men får se om vi gör de idag eller i veckan. Vilken färg tycker ni är finast, brun, blå eller svart? har lite problem med vilken de blir. Skriv gärna en kommentar om färgen !!
Nej men nu tänkte jag ta en cigg och kolla lite tv, ciao ciao ..

lördag

2009-01-17 - 17:42:28
Jag suger på att skriva, men har ingen ork typ.. Men de kommer lite då och då.
Ikväll blir de nog utgång med Emmy, hoppas jag på iaf, bara de att vi är helt panka så måste kirra cash men de ordnar vi nog på ett eller annat sätt. Snart ska jag käka och sen hoppa in i duschen sen hem till min bästavän.
Skrivrer mer imorrn, ha en bra lördag nu allihoppa !!!

ONSDAG

2009-01-15 - 03:54:19

En bild från ikväll, blir fler imorrn men orkar inte nu !!

haha riktiga snyggingar



Puss på er alla nu ska Johanna gå och lägga sig

Onsdag och jävligt TAGGAAAD ;D

2009-01-14 - 18:21:43
Igår va en sjukt dålig och seg dag, tills jag drog och mötte Alex min kära vän. vi pratade lite och så, sen skulle han till gullmarsplan och möta Simon för att åka och göra en sak, jag pallade itne följa med för ja såg ut som ett missfoster haha. Så jag drog hem och fixade mig lite, och sen mötte jag Emmy.. Och som alltid har vi otur, missade precis bussen mot gullmars så fick gå hela vägen, fast de gjorde inte så mycket de är ju bara bra med lite motion haha. Vi mötte iaf upp Alex och Simon och sen drog vi hem till Simon, chillade och mådde bra. Drog väl hem ungefär vid 4-5 i morse, så vaknade vid 15.00 idag. Jaja, idag hoppas jag fan på en lyckad kväll, för de blir utgååång med gänget ikväll. Ska käka och lite sånt nu sen ska jag börja fixa mig och sen möta Emmy. Vi tänkte va där lite tidigare än va vi brukar, så måste va klar vid 21 iaf :) Men men hoppas ni får en bra kväll, för de ska jag ha!! bye bye

:'(

2009-01-13 - 20:43:14
Jag orkar verkligen inte mer , allt och alla kan bara draaaaaaaaaaaaaa !!!!!

Only you

2009-01-13 - 18:09:26



I just want you to know
That throughout it all
It's only you that stuck by me
And for that I thank you
I love you, Ashanti

Ashanti

Ooh, I can't wait to get next to you
Oh, I just can't leave you alone
Boy, you got me doing things that I would never (never) do
And I can't stop the way I'm feelin', if I wanted to
I'm crazy 'bout the way that you could make me say your name
And if I couldn't have you I would probably go insane

[chorus]
Only you can make me feel (only you can make me feel)
And only you can take me there (only you can take me there)
Only you can make me feel (only you, only you can make me feel)
And only you can take me there (only you can take me there)

Ooh, I can't wait to get next to you
Oh, I just can't leave you alone
Boy, you stay inside my mind, ain't no denyin' ('nyin) that
And only you could do them things that got me coming back
This gotta be the realest thing that I have ever felt
And I'll do what I gotta do, to keep you to myself

[chorus]
Only you can make me feel (only you can make me feel)
And only you can take me there (only you can take me there)
Only you can make me feel (only you can make me feel)
And only you can take me there (only you can take me there)

Crazy (crazy) 'bout the ('bout the) way you (make me) feel (ah)
I just (I just) gotta (gotta) have you (have you) here (ah)
And I (and I) wanna (wanna) let you (let you) know (ah)
I won't (I won't) ever (ever) let you (let you) go

[chorus]
Only you can make me feel (only you can make me feel)
And only you can take me there (only you can take me there)
Only you can make me feel (you can make me feel)
And only you can take me there (only you can take me there)

Ooh, I can't wait to get next to you
Oh, I just can't leave you alone

Tisdag & fortfarande seg

2009-01-13 - 17:25:11

Idag har jag fan va bara sovit hela dagen. gick upp 3 eller va de va. Jag vet jag suger på att gå till skolan, men de går bara inte. igår kväll mötte jag Emmy, vi åkte till Fanny för att hämta Emmys kamera. Så vi satt och snackade med henne ett tag, sen åkte vi vidare till årsta för vi skulle ta en bärs och snacka lite skit, men när vi kommer dit så stängde de om en kvart och då tänkte vi dra till L.A bar men så blev de inte, utan vi åkte till trafiket och tog en macka och kaffe hahah. Men de va nice, vi satt där ett tag och snackade och så. Sen efter en timma eller nått mötte vi Lucas och Alex i gullmars. Och därifrån blev de åka vidare till årsta. Vi tog de lugnt ett tag, sen va de bara dra sig hemmåt men då va klockan redan 04.00 så de va inte bra, men men får skylla sig själv, och då är de självklart att ja inte kommer upp idag. Är jävligt dum, men men .. Idag blir de nog bara chill, har inget annat planerat iaf. Och om jag ska till skolan imorrn måste jag fan gå och lägga mig i tid idag, får se hur de går med de.

Nu har jag iaf kommit fram till en sak, och de är en sån jävla jobbig grej så de finns inte. Men jag vet vad jag vill och inte vill och så här kan de inte vara längre. Pratade med Emmy igår också, fick tårar i ögonen men vad ska man göra !! "/
Får ta de nån annan gång här för orkar inte nu... Nu ska jag fixa lite och sen kolla tv, ciao !!

Juste !!

2009-01-12 - 17:25:06
Kom på en sak, snart så kommer de lite bilder från helgen också :) om de är nån som är sugen på att kolla haha ..
Jaja ciao ciao !

Seg måndag

2009-01-12 - 17:23:29

Haha kan inte säga så mycket om den här dagen, seeeeeg som fan har jag varit iaf. Jag och emmy kom hem till mig vid 7 typ och lagade käk, hade varit uppe hela natten not good. Så man är inte den piggaste om man säger så. Ska väl snart käka lite mat med syrran och så sen ska vi dricka lite skumpa, jag mami och papi och storesyrran, du vet päronen har varit tillsammans i 30 år idag :) stolt man blir, inte många som vart de. Sen efter de blir de väl ut och möta Emmy och några, får se vad som händer men nått skojj hittar man alltid på :) Kan ju skriva mer senare om jag orkar. Ha de bra bye!

Torsdag torsdag

2009-01-08 - 10:21:05
japp, gomorron på er fan :)
gick upp halv åtta imorse, skulle egentligen till skolan men de gick åt helvette som vanligt. Är inte så stolt över mig själv om ja säger så. Men men, är man skoltrött så är man då är de nästan ingen ide att försöka, när de gäller mig iaf.
Ska dit imorrn och prata med Ann om hur ja ska göra, har ju redan vart på ett möte och då kom vi fram till att jag bara går från 9.00 till 11.45 varje dag, de är ju sjukt bra och de är ingenting ja behöver gå men ja har ingen ork alls. De funkar bara inte.. Jaja, ska bara ta de lugnt nu sen gå ut med hundarna. BYYYYYE !!

HUNNY <3

2009-01-07 - 22:00:06

I MISS U MY LITTLE SUNSHINE







Minnerna med dig är bara BRA minnen, och jag saknar dom sjukt mycket.
Nu får vi skärpa oss, jag älskar dig

Fredag/lördag

2009-01-03 - 20:07:27
Fan är så sjukt bakis idag så de finns inte asså haha, men de har jag bara mig själv att skylla ;)
Gick ut igår med Emmy, Lucas, Alex, Zebbe, Jonathan, Mike, Karl och Erik. Först åkte jag och Emmy hem till alex i medis, haha fan lyssna vilken tur vi hade. Vi skulle ta tuben från gullmars och när vi står på perrongen kollar jag ner, så ligger de en femhundrig där du vet, haha fan va glad ja blev.. Så då jävlar kunde vi kröka :) Men men, vi åkte först till Alex, sen skulle vi egentligen till huset men vi skulle inte hunnit innan 11 så då drog vi till göta källare istället, dumt men fan ..
De va helt okej, men sjuuuuukt dyrt och sen äckliga hor vakter men vafan vi hade de kul i början iaf. Tills man blev utslängd och de blev massa tjaffs och allt. Haha men skitsamma sånt händer fan hela tiden, ja pengarna va fan slut så jag och Emmy tänkte dra hem men sen pallade vi inte de så vi drog till högdalen till några kompisar, och va där till 9 på morronen sen pallade ja inte mera så drog hem, haha mår som en jävla påse bajs idag..
Nej men nu tänkte ja faktis gå och lägga mig i soffan och kolla film, vi hörs ha de bra byyyyye ;)

tråk tråk tråk

2009-01-02 - 03:12:06

JAG HAR SJUKT JÄVLA TRÅKIGT  !!
och kan inte sova, de suuuuuuuger haha .. Aja har iaf en helt nybäddad säng nu att hoppa ner i haha, men undrar när fan ja blir trött.. Nu snackar ja i luren med emmy och sitter och klagar över att allt är sjukt tråkigt, försöker komma på nått att göra men vafaaaan de finns inget, haha vi tänker till och med på att dra till trafiket för att ta en jävla kaffe men hahaha vettefan om man pallar de jaja, whatever, ska prata klart med emmy nu och sen försöka sova  ..
byebye natti !!

TVÅTUSENFUCKINGNIO ;) HAHA

2009-01-02 - 00:53:58
Har inte skrivit på sjukt länge nu, men har inte orkat eller haft tid. Och tyvär orkar ja inte skriva mer idag heller, får ta och uppdatera skiten imorrn eller när ja har ork ;) Hoppas ni hade ett bra nyår iaf, för de hade jag :D Pussi pussi ..

Moi moi



My sweetheart n me

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!