Onsdag 26/11

2008-11-26 - 20:25:46
Nu har jag inte skrivit på ett tag igen, men har haft lite annat att göra och inte vart inne på datan nått.
Men har inte hänt nått speciellt som är kul att skriva om.
Just nu är vi i jakan som vanligt, väntar på att baby och karro ska komma tillbaka. Ikväll blir de bara ta de lugnt, kolla film och lite annat ;) hehe..  Får skriva mer när jag har tid, för nu ska ja och Emmy fixa lite saker men ha de så bra ;) ciaaaao !!

Fredag 21/11

2008-11-21 - 17:29:33

Faaan va skönt, nu är de fredag. Inte för att jag har gjort så mycket i veckan men ändå, känns alltid skönt när de är helg.
Idag vaknade jag av att Emmy ringde och väckte mig vid halv 11 ungefär. Skulle till vårdcentralen för att lämna piss och blod prov, så de va bara att gå ner dit. Efter de gick jag ut med hundarna, hehe Douglas hoppade på en annan hund så de blev lite knas men ingen skadade sig iaf, tur de ..  Men fan va äckligt kallt de är ute nu, man fryser fan arslet av sig bara man ska ta en cigg. Jaja, efter jag vart ute så käkade jag lunch med lillsyrran och sen kom Emmy hit. Är så jävla nöjd med oss nu, vi har ÄNTLIGEN skrivit klart vårat cv, nu är de bara en bild man ska fixa sen är hela skiten klar och då är de bara att dra och lämna ut de. Sen hoppas man ju bara på att få nått jobb också, haha kul om man inte får... Men nått skit jobb finns de väll. För nu ska vi ju börja jobba med telefonförsäljning men de vill ja ju inte göra länge så hoppas på ett bättre jobb nu... Ikväll händer de inte så mycket, ska käka middag med familjen sen ska jag möta Emmy en snabbis sen dra till jakan och träffa pojken :)
Nu tänkte ja snacka lite med mami och papi, vi hörs imorrn.. ciaaaao !!

Tog en liten mupp bild idag, haha bjuder på den ;)

Onsdag/Torsdag

2008-11-20 - 18:42:47
Hellå där ;)
Igår va en rätt lugn dag, men skulle egentligen på jobb utbildning med Emmy kl 07.00, men som vanligt kom vi inte upp. Asså har tröttnat på de där nu, måste börja käka mina mediciner igen för kommer aldrig funka annars. Men iaf tog de lugnt hela dagen, men sen vid 17.00 nångång började vi fixa oss, och sen kom Emil och Elin dit. Vi snackade bara lite, färgade håret på Emil ( blev skit snyggt ) och sen tog jag piercing på Elin. Jag och Emmy skulle egentligen åkt iväg för att möta Aleks och Englund men så blev de ju inte för allt blev så sent, kvällen slutade med att vi kollade en film, och sen började jag och Emil bråka :/ inte kul, men asså de va ingen ide att ta de då för båda va inte i ett sånt bra tillstånd om man säger så, men vi redde ut de i morse de kändes skönt...  Aa och igen dåra så ringde jag och sjukanmälde mig från samhällstjänsten, inte bra kan man ju säga för ja har ju bara den här chansen kvar och om ja inte fixar intyg från läkare imorrn så har min chans rykt :/ Men ska ändå till vårdcentralen imorrn för att ta massa prover och då kommer jag lösa de ska ni se ;) hehe ..  Jaa de har väll inte hänt så mycket mer idag, vi åkte till gullmars för att fixa en sak och nu är jag hemma, har fan inte varit hemma på sjukt länge nu, så de känns rätt skönt. Men imorrn kommer jag åka tillbaka dit igen! Nej men nu ska jag bara ta de lugnt kolla lite tv och snacka med syrran som man inte sett på hur länge som helst, men vi hörs kanske senare ! Ha de bra, ciaaaooo !

Gamla tider / gamla bilder

2008-11-18 - 20:32:04


Gamla goda tider :)
(tryck för att se större)

Tisdag 18/11

2008-11-18 - 19:55:52
Hello.
Idag har vi inte gjort så mycket, vaknade vid 13.00, skulle egentligen iväg för att vara barnavakt men så blev de inte, och Emmy skulle egentligen iväg på möte men de gjorde hon inte heller haha, två lata jävlar.. Men Emil drog iaf iväg vid 12 typ för att möta en kompis. Jag och Emmy fixade tvätt tid och lite sånt, sen efter ett tag åkte vi hem till mig för att hämta en sak sen hem till Emmy för att hämta ett brev hon fick från Krille idag, så söta dom där två. Kom tillbaka hit för ungefär en timma sen nu, snart kommer Emil och Johan också, vi ska väll bara ta de lugnt ikväll för imorrn ska jag och Emmy upp halv 7 för att jobba. Haha, vi kommer fan få kicken direkt om vi beter oss som vi gör nu, vi pallar ju ingenting längre. Men men så får de bara inte bli måste ha de där jobbet. Jaja har inte så mycket att skriva men vi hörs imorrn fan ;)
Ha de bra, ciaaaao !!

Måste bara lägga upp en bild på min underbara familj, älskar er sååå ... (+ kusin, morbror,farmor)




Söndag/Måndag

2008-11-17 - 21:58:00
Hello ..
Igår va de mest chill, ja och emmy tog de lugnt hela dagen sen kom Mike hit :) Sen efter vi varit här ett tag åkte vi till tcen för att möta upp Emil. Haha han va ju helt väck men har saknat honom. Så himla söt, han hade köpt en liten present åt mig, en adidas perfym och skit söta nyckelringar och en liten ram grej hehe, så söt blev iaf jätte glad :) Aa men iaf, vi 4 chillade här hela kvällen, sen i morse så skulle jag egentligen till sjukhuset för att fixa en sak men kom jag upp? NEJ :/ inte bra men men, sen va de bara att åka och göra samhällstjänsten. Ja sa ju förut att ja hade sumpat chanserna men ja sa ju att ja skulle snacka mig ur de där, för fick en chans till så nu är de bara att sköta sig. Men de är såååå jävla tråkigt. Jaja, nu sitter ja och Emmy här igen och snart kommer emil hem. Nej men nu ska ja köra kort med min lille skit till vän Emmy haha ;) Ha de bra peaaaaaaaaace ;)

Fugees -ready or not

2008-11-16 - 16:25:43


Får minnen av låten, viiiisst emmy ;) ?

Lördag15/11

2008-11-15 - 15:59:58
SHUUUUUUE ;D
Snart ska vi fixa oss för att dra hem och hämta pengar och kläder. För ikväll blir de utgång, ska ju få jobb på vanilla jag och emmy så vafan kan ju inte missa chansen. Fast först måste vi åka och fixa en sak. Vet inte vad ja ska skriva.. Får skriva imorrn om allt fan, ha de bra PEACEEEEEEEEEEE ;)

Peaaace

2008-11-14 - 06:59:36
Chilllllll hos våra sötnosar :)
 


Genom allt, vänner för livet <3



Fredag 01.30

2008-11-14 - 01:51:00
Aa fan, idag har vi hunnit med mycket fan. Vi hade inte sovit nått och kollade på klockan då var den redan 7 så då va de bara fixa sig för ingen ide att somna då, för vi är ju som vi är och då sover man till typ 5 på kvällen och de pallas inte. Så vi fixade oss och åkte hem för att hämta kläder och massa saker, haha riktigt kul värsta packningen hela vägen dit sen med mat kläder allt fan. Snackade med mamma idag, först bråkade vi som vanligt om allt möljigt massa onödigt tjaffs men aa de löste sig iaf så nu känns de bra. Sen fick jag ett lite mindre roligt samtal från Roger, har ju inte skött min samhällstjänst och de här va min sista chans så vet inte vad som kommer att hända nu. De ska gå till åklagaren igen och då kan de antingen bli skyddstillsyn, böter eller inlåst i nån månad ( p12 ), men han skulle ringa imorrn så ska vi snacka och ja hoppas jag snackar mig ur de där för inte fan pallar ja de där, ska försöka med allt och ja kommer säkert lyckas tror iaf på mig själv haha ;) Aa iaf sen åkte vi hem och då tog vi en power nap, jävligt skönt men vaknade vid halv 9 och de va lite ångest, då va de bara att dra och köpa cigg och läsk, sen när vi kom hem igen så städade vi hela lägenheten för de såg verkligen ut som en pundarkvart, men nu är den riktigt fin :) Sen duschade vi och lagade lite mat. Och nu sitter vi här, ska snart kolla på en film, wrong turn 2.. De är väll de vi har gjort idag :) Imorrn kommer de fan bli en jobbig dag, först ska vi möta upp emmys mormor och hennes syster för att hjälpa dom med en sak, och sen efter de ska vi direkt till en jobb interjuv i solna, och efter de ska vi vara barnvakt åt Olivia. Så kommer vara helt död på kvällen fan, men de gör inget för ska ändå bara ta de lugnt. Hoppas på att kunna fixa lite saker och bara sitta här hemma och ta de lugnt, de är ändå nice :) Nej men nu ska jag kolla film men skriver imorrn..Peeeeace !!

Lägger upp lite bilder på baby :)





Gomorron fan

2008-11-12 - 15:46:35
Vaknade för en halvtimme sen kanske, lite seg kanske klockan är fan fyra snart. Men men idag ska vi hem och hämta lite saker och försöka fixa lite andra saker :D Har inte så mycke att skriva nu men skriver sen pusssssssss !!

onsdag 12/11

2008-11-12 - 05:23:24
Gomorron eller vafan man ska säga, klockan är fan 05.20 nu och vi sitter som två muppar helt väck. Alex och Lucas kom hit ett tag så vi chillade med dom ett stund här, de va nice. Sen drog dom hem och vi lagade lite käk, sen tog vi de lugnt ett tag och skulle ta en gonattish ;) haha men sover gör vi ju inte haha. Fattar inte varför man alltid är så jävla pigg men ändå är man seg, jag vill ju sova nu fan, haha johanna har ett problem ;P Nej men orkar inte skriva mer nu, bara att ja är så glad för emmys skull, Krille kommer ut om 7 veckor ;D jaja, skriver imorrn när man är lite mer klar i skallen .. peaaace !!!

Tisdag 11/11

2008-11-11 - 18:58:36
Hello allihopa!
Idag har vi fan bara tagit de lugnt, vaknade vid halv 3 då väckte jag Emmy. Sen satte vi oss vid datan lite lyssnade på musik snackade och sen sjöng vi :D hehe riktigt bra fan, ni skulle hört..
Va precis och handlade och sen duscha vi och nu ska vi laga lite soppa och så :) Sen kommer Lucas och Alex hit så de blir chiiiilnani fan :D hhaa.. Snackade med min lilla sötnos idag, saknar han redan fan, men han kommer hem snart hoppas jag. Nej men nu ska ja torka håret och sen laga mat skriver senare.. Ha de bra, peaaaaaaaaaaaace ;)

JAHAAAAAAA ;)

2008-11-11 - 03:23:04
Nu sitter jag och min lille vän Emmy i jakan, har precis kollat klart sex and the city filmen, den va ju fan hur bra som helst, aa seg som ja är hade ja inte sätt den innan. Nu sitter vi här och luffar och vill smooooooka lite grann haha har så tråkigt och båda är egentligen lite nere just nu. Emmys "kärlek" åkte ju fast i fredags :/ inte kul inte, och E åkte till göteborg idag men vafan han kommer ju tillbaka, mer synd om min lilla vän Emmy som inte kommer kunna träffa han förns han drar från stället. Och jag sitter och hoppas på att E inte ska tillbaka till fitt kalix sen, kommer fan dööööööö då!! Nej men fan inte nått mer depp nu.. Vi försöker hålla humöret uppe, vi har ju iaf varandra ;D De är ju riktigt tur...

HAHHAHHAAHHAHAHA de här är ju lite kul alltihop, vi sitter här i deras lägenhet och röker och tänker på dom små bajskorvarna, samtidigt som de finns lite depp så är allt lika roligt hela tiden ;P Men men nu ska vi dricka te och kolla en till film :)
Ha de bra peaaaaace out haha :D

Så jävla patetiskt / Kärlek

2008-11-10 - 16:20:42
Jag är så jävla irriterad, snacka om att inte visa någon respekt alls. Folk som kommer hem till än och sen försvinner de saker, jag fattar inte hur man kan göra nått sånt när man ändå känner personen. Jag hoppas för erat bästa att ni fixar fram sakerna snabbt. Jag litade på er (inte alla) och jag vet vem av er som har tagit den och den äckliga lilla fittan är en riktig snorunge .. aja bara så ni vet är ni dom mest patetiska människorna som finns. Jag ska ha tillbaka min ipod och min lillesyrras mobil och jag hoppas de blir så annars vet ni själva vad som händer.
Jaja från sur till både glad och ledsen, jag tycker om en person så jävla mycket, och vill verkligen inte att han ska åka iväg. Idag åker E till göteborg och efter de kommer han tillbaka men kommer bara stanna i nån vecka eller 2 sen kanske han ska tillbaka hem som är 100 mil härifrån. De kommer verkligen göra ont när den dagen kommer. Men hoppas på de bästa att de inte blir så. Jag tror jag aldrig har gråtit för nån kille förut och de är ju bra, men de kändes bra att bara släppa fram allt igår även fast de va lite pinsamt. Men bara så du vet är du så himla underbar ! <3
Nej men nu ska jag gå och va social med lilla Emmy, sen ska vi till tcen för att träffa E. Ha de bra ciaaaao !!

Great

2008-11-07 - 15:32:22


Jadakiss, Mariah Carey - Kiss of death - You make me wanna

Ska göra (måste göras)

2008-11-07 - 10:47:18
Innan 2009

Göra klart min samhällstjänst "/
Skriva ett cv
Köpa min jacka, snart så ;)
Färga håret
Fixa naglarna
Fixa skolan, har kommit efter
Bli klar på huddinge sjukhus med allt

Kommer kanske på mera sen ..

Ska göras nångång men hoppas på ganska snart iaf innan sommaren ;) haha

Ha ett jävla jobb & hoppa av skolan
Lägga undan pengar varje månad, för en utlandsresa med Emmy i sommar :D
Snacka med pappa om lägenhet i årsta med Emmy :) Måste bara fixa jobb båda två
Tatuera mig på ryggen

Aa har lite tråkigt så försökte roa mig lite haha ;) Men de här ska göras, bara de att vi är så jävla sega EMMMYYY :P
CIIIAAAAO

Fredag 7/11

2008-11-07 - 09:50:41
Jaha då va de fredag. Började morronen att gå ut med hundarna klockan 9.00 hade lovat mamma så va gör man.
Är fortfarande sjuk men de börjar gå över nu, känns skönt. Idag blir de bara att ta de lugnt, på dan ska ja väll kolla tv eller nån film och sen mot kvällen får de bli mys med familjen. Är rätt skönt ibland att bara ta de lugnt.
Finns inte så mycket mer jag kan skriva, för har inte hänt så mycket mer. Vill bara säga att jag verkligen gillar dig E, du är underbar. Jaja nu ska jag fixa lite frulle, ciaaaao bella :D

åååååååh

2008-11-06 - 19:15:20
Hatar när ni bråkar och när de blir sådär..
Finns inget jag själv kan göra eftersom jag inte har med det o göra.

ÄLSKAR ER MAMMA OCH PAPPA <3

Torsdag 6/11

2008-11-06 - 13:21:18
Nu har jag varit lite seg på att skriva igen, men har vart sjuk och sen har jag inte varit hemma nått typ.
Mitt lov har iaf varit hur bra som helst, har hänt rätt mycket men orkar inte skriva allt.
De är så jävla segt nu när man är sjuk igen, man har ju så jävla tråkigt ligger bara som ett offer och sover..
Har fan gått ner 2 kilo till nu, får ju inte i mig nått längre typ, känns som magsäcken har blivit för liten men aa de kommer nog snart :) hehe.. Har inte så mycket att skriva nu, eller orkar inte skriva om ja ska va ärlig. Är för seg för att komma på nått att skriva om. Men vi hörs sen, ha de så bra :) Peeeeace ...

BÄÄÄÄÄSTA

2008-11-06 - 13:17:32


TQ ft. Krayzie bone - paradise
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!