Inte igår förfan!

2010-05-27 - 13:17:35

Hellu!
Tänkte skriva lite här nu. Har hänt rätt mycket på sista tiden, eller har gjort ganska mycket.
Fixat naglarna, vart i flaten med emmy, grillat supit haha ;) Va ju så sjukt fint väder förra veckan.
Igår va jag iaf i stan med baby och min syster, va tvungen att köpa kläder till Monicas ( emmys mamma ) fest och till min mamis fest och present till mamma. Sen efter stan åkte jag o mötte emmy o drog och solade. Idag va sista dan i skolan men ja va inte där men ändå nu är de iaf sommarlov för mig :) Och imorrn blir de fest dåra.
Sen de bästa av allt jag och emmy taggar utomlands efter midsommar!!!!!!!!! Sååå jävla underbart, ska boka resan i helgen så nu åker vi på riktigt :D:D:D:D Undra hur de ska gå? Hhaha b1 o b2 i ett helt annat land!
vet en sak iaf, de är suuuuuuupa suuuupa suuuupa och festa gärnet!
Nej men nu tänkte jag gå ut med min lilla vovve här sen ska ja fixa mig lite och möta upp min älskling efter han slutat. Skulle egentligen behöva köpa nya skor idag men får svänga förbi globen imorrn innan man ska hem och stressa för att fixa sig. De va allt för mig peeeeeace out haha!

Och fortfarande inga bilder för har inte lämnat in luren än!

Och den här fina saker ska jag köpa innan vi åker :)
1690 kr på elgiganten sjukt fin!




Pungmobil

2010-05-10 - 11:49:20

Skulle försöka lägga in bilder och shit men nejnej mobilfi**an ska ju självklart börja fucka sig. Så nu måste jag till elgiganten och fråga vafan felet är. Jaja, gick upp tidigt idag men de blev ingen skola iaf. Har verkligen inte lust att gå för de är såå jävla tråkigt, men efter sommarn ska ja söka en roligare kurs.
Nu väntar ja på att emmy ska gå upp sen ska ja möta henne. Har inte så mycket att skriva och inga bilder att ladda upp. så peeeeeace!

Julafton



nyår



Bajs gammal



För några sommrar sen



Landet med emmy

Cuz i can stand the rain

2010-05-05 - 13:30:13

Ska snart möta emmy med nellie bajskorven sen chilla lite och så bara! Pallar inte skriva nått.

De va nån som frågade om ja kunde lägga in bild på min senaste gaddning, vill helst inte de när den inte är helt klar men kan väl va snäll ändå! Men den är som sagt inte klar, ska fortsätta slutet av månaden.
Den ska gå från låret upp över revbenen till bröstet typ!

Utan färg och shit de kommer sen när hela är doooone ;)



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!