birthday sex

2009-08-31 - 14:03:09

Jahapp, nu va helgen över och den har vart helt okej. I fredags va vi här hemma, jag alle emmy och några vi inte behöver nämna. Men vi satt här chiiiiillade lite haha ;) Jadu, seg kväll men soft va den iaf! Fick de vi ville till slut fast de va ett jävla meck med allt as usual.. Och på lördagen började jag och emmy dagen med en ....  ;P sen mötte vi Jimmy vid bussen sen drog vi hem hit drack lite, inte världens roligaste, jag och E va så sjukt sega så kan inte ha vart så bra sällskap men men man kan inte alltid va pigg. Sen deckade jag tillslut i soffan och på söndan mötte jag emmy och chillade lite i årsta sen mötte vi Lukas, leo och christoffer snabbt också. De va min helg. Idag ska ja inte göra nått speciellt tror jag, kanske möta T.
Nej nu måste ja skynda mig ut med hundarna, peace !

Jag har fortfarande ingen kamera så inga nya bilder.

the end

2009-08-28 - 02:01:42
har inte skrivit så mycket nu, har inte orkat funderar på att ta bort skiten!!
Jaja igår va jag på möte och så, och de gick bra får se när nästa blir vilket komvux ja ska börja på och de. Sen va ja hos tandläkarn inte ett ända hål + beröm för mina fina tänder hah ;) Och sen tvättade jag och emmy hela dagen.
Och på kvällen va de utgång med gänget, emil fyllde 20 :) va faktis riktigt kul igår, och full blev man iaf emmy hahaha ;)
Imorrn åker mina päron till landet igen, så ja och emmy ska chilla här med våran lilla "vän" hela kvällen och sen på lördag ska vi dricka lite här med jimmy och så .. Nej men orkar inte skriva mer kanske gör de imorrn! peace

20 åringen :) grattis grattis !!

BOTAD haha

2009-08-25 - 18:43:05

Idag har jag bara tagit de lugnt, mötte emmy efter hon vart på sös. Och sen har jag bara städat heeela rummet och lite shit. Imorrn ska jag på möte med ann och snacka om vilken skola ja ska börja i och de, lite kul hoppas ja kommer igång snart. Då rullar cashen in också, dont tell u hoooooow ;) haha ..
Sen efter de ska ja möta emmy igen och direkt ner i tvättstugan med ALLA våra kläder och bara köra,härligt med allt rent ett litet ryck vi fått !! Sen ska ja till tandläkaren också, mycket och göra förstår ni ;p
Sen kanske vi ska ut och fira Emil han fyller 20 men får se hur de blir, har inte så mycket pengar just nu men fan man vet aldrig. Jaja nu ska ja käka middag sen ut, peace!

Lovelovelove, bästavän, mysan n moi


Sanna moi n bästavän

uschfyyyblääääääääääää!!!!!!!

2009-08-25 - 12:39:43

Orkar inte skriva nått som ni kanske märker, och orkar inte nu med..
skriver senare.. peace

Bakis som faaan

2009-08-23 - 17:47:37
Nu kan ja fan inte säga nått annat än att ja är pruttbakis idag haha, orkar knappt sitta här. Jaja, igår skulle vi egentligen på fest i bromma med Alle, men de blev inte så utan ja och emmy drog hem till Eli och förade där, sen blev de utgång. Va en helt okej kväll faktis, emil kom dit också och han har man inte sätt på ett tag.
Va iaf där tills de stängde, sen drog vi och käkade och sen åkte jag till skarpnäck hem till T och emmy mötte Jimmy!
Lyckad kväll. Ikväll blir de fan bara lugnt, ska möta emmy och köpa cigg och så bara men sen blir de filmkväll heeeeela kvällen :) Hoppas ni haft en bra helg för de har jag! Peeeeeace

Förra sommarn


Dance with the devil

2009-08-22 - 15:43:17
Immortal technique - Dance with the devil



Lyssna på texten, de dom sjunger har hänt ..
Sjukt bra låt, men hemsk

Mmm

2009-08-22 - 14:51:57

Vaknade för ett tag sen, är lite seg från igår men inte så farligt.
Åkte hem till Mysan igår, vi satt där snackade lite och drack, sen mötte vi Sanna i medis och sen Emmy i gullmars. Drog till bagis och mötte Tigana och hans kompisar och fixa lite saker sen drog vi tillbaka till mysan igen. De va helt okej, satt hemma hos henne drack lite och så. Vet inte när ja kom hem. Nu ska jag bara ta de lugnt ett tag sen ska vi fixa lite saker och sen blir de fest i bromma ikväll.
Ska lägga upp bilder från igår, men har dom inte än :) Peeeace

haha


party

2009-08-21 - 20:48:41
Nu ska jag till Mysan och föra lite med henne sen ska vi till bagis och festa.... CIAAAAAAAAAAAO!!

Out From Under

2009-08-21 - 15:41:11

Just one of those days

2009-08-21 - 15:36:12
Vaknade vid ett idag av världens jävla mensverk, inte kul kan ja ju säga. Men gick upp och gick ut med hundarna iaf, dom små sakerna måste ju få gå ut. När ja komer hem åt jag frukost och la mig framför tvn bara, har inte gjort så mycket mer. Ikväll ska jag kanske träffa Mysan, va ju ett tag sen man träffa henne. Men får se hur de blir, om min mage mår bättre haha . Nej nu tänkte ja faktis lägga mig och kolla på en film, peace!

Mysisen n me :)




jaha

2009-08-20 - 23:40:15
Nu har jag precis kommit hem, mötte emmy för vi skulle till ida och hämta våra saker vi lämnade där igår. Så vi gick till henne, hon bor i midsommarkransen så de är inte så långt, men duktigt ändå ;)
Vi skulle egentligen dragit ut med simon petter alex och alla men de blev inte så iaf, lite dåligt med pengar just nu haha, så vi drog hemmåt istället. Tog en lång dusch, jävligt skönt. Nu ska jag snart kolla på favoritprogrammet paradise hotel, undrar fan va som kommer hända ikväll, lars eller levi kommer åka ut om de inte händer nått annat ikväll, u never know.
Jaja nu ska ja dra till soffan, peace





Sean kingston - Wrap u around me

shooho

2009-08-20 - 17:18:21

Nu sitter man här igen lite halft bakis och seg.
Igår mötte jag Ida typ vid halv 4 eller nått, så drog vi till banken direkt för ja skulle sätta in pengar på kortet, sen käkade vi på subway. Sen drog vi hem till mig hämtade kläder och så sen till lidl och handla mat sen hem till ida. Vi chillade där ett tag innan vi började fixa oss, haha va helt sega och proppmätta för vi laga värsta middan typ. Sen efter ett tag kom Emmy.
Sen drog vi till club onsdag som vanligt, de va helt okej.. Inte så kul som man trodde, börjat tröttna grovt på folket i sthlm..
Jag och Emmy drog typ 1 halv 2, tog hem mat från trafiket och drog hem till mig och kolla film. De va de vi gjorde igår typ.
Idag har ja inte gjort ett shit, vaknade sen låg vi och kolla tv sen ut med hundarna.. Och nu har ja precis vart duktig och städat hela rummet :)
Får se vad som händer sen men ska ia till ida och hämta våra grejer.
Nu ska  ja ut på ballkongen och ta en kaffe o en cigg och ringa emmy! Peace n love

Juste sorry för de itne kommer nya bilder, men glömmer alltid kameran..

Haha helt gammal

guess what?

2009-08-18 - 16:21:42

Vet ni vad, johanna ska börja plugga igen!
Låter konstigt men så är de iaf, ska ge de ett försök till. Ska på möte nästa vecka med Ann, hon föredrog komvux så tror nog de kommer bli så. Men får se på ondag. Ska iaf bli skönt att plugga upp betygen eftersom ja bara har g i grundämnerna. Men nu ska jag plugga a kurserna så hoppas på att få börja i september. Nej men håll tummarna för mig nu haha. Puuuussy.

haha, mmmmm lovley



Magelungen, kan man sakna ibland ..

we can work it out

2009-08-18 - 15:26:23

Sjukt jävla bakis, har bara legat och kollat tv hela dagen. Får se vad som händer sen, men tror nog de bara blir lugnt måste ladda om tills imorrn, för då ska vi ut.
Nej har inget att skriva, ciao

old

fuuuckt up

2009-08-18 - 04:57:09
Nu har jag kommit hem, är sjukt väck men de är så de ska va. Har vart i råcksta med emmy alle hos belal. De va nice vi brudar hade iaf sjukt nice. Haha gaaaangstaaaaaaaaaaaaah e&j hahahha .... Jaja ska snart sova, men tänkte lägga upp lite bilder men kom på att jag har en keff mobil så kan inte just nu men de kommer de kommer.
Nej men night night på er! Peaaace

deckmode på mig nu, bye!

I wanna show yaaaaah ..

2009-08-17 - 15:54:40
HAAPY BIRTHDAY MY BABYGIRL, min favorittjej blir 19 idag :)
Och de ska vi fira förfan, blir krök ikväll med. Nu ska jag hoppa i duschen sen ner till Emmy & käka fixa oss och så.
Nej men hoppas ni får en bra kväll. Peace n love

Vi genom åren, 13 år med dig baby!
 DU ÄR DEN BÄÄÄSTA !



















































drink drink & drink.. Återställare här kommer vi!

2009-08-16 - 21:55:34

Nu ska ja ut och dricka bärs med dom bästa, Emmy Alex och Simon..
PEACE !

im the drunken spider

2009-08-16 - 20:16:01

Lyckad kväll igår, men blev inte riktigt som vi hade tänkt men de va nice ändå. Jimmy och hans polare kom till årsta innan vi skulle ut, så vi satt och föra lite innan, de va iaf trevligt. Sen drog vi in mot stan och mötte upp alle sen drog vi till cattelin, de va sådär. Aex, eli lucas zebbe va där också. Men sen slängde dom ut jimmy utan anledning och sen slängde A ut oss med för vi frågade varför, så jävla sjuk han är. Känns som han jävlas med en bara, men pass på de...
Vi drog iaf till fridhemsplan och tog en bärs sen drog jag jimmy emmy till biljardpalatset, spela lite biljard sådär haha.
Nej men de va iaf kul igår. Idag har de bara vart lugnt, legat i soffan hela dagen typ. Ska möta emmy lite senare och hämta våra bärs snacka lite bara.
Ni får ha de så jävla bra ;) peace

Fan irriterande att man aldrig tar nya kort men de kommer, försöker komma ihåg men inte så lätt som ni kanske märker..



Oldie oldie ..

daaaance

2009-08-15 - 12:16:14
Nu ska jag till sickla med lillesyrran, hon ska kolla på lite kläder och så sen ska vi käka.
Sen när ja kommer hem ska ja till solariummet och sola lite sen blir de utgååång ikväll :D
Nu ska jag dra ciao ciao

Youre my love

2009-08-15 - 01:19:09
Nu har jag kommit hem från kusinerna, riktigt mysig och trevligt va de.
Men de är nått jag går och tänker på hela tiden som ja inte kan släppa, är sjukt låg just nu, har hänt en sak som ja inte vill ta här. Jag hoppas bara de löser sig och att de beslutet inte finns. Försöker ha huvudet på topp även fast de är rätt svårt nu så måste man försöka.
Nej men imorrn kommer humöret va på topp och ja kommer va sjukt taggad, för vi ska fira min favorittjej. Ska bli sååå kul! Nej men nu ska jag kolla på en film sen sova känner mig helt seg. Peaaace

Älskar dom här bilderna, fan va ni är underbara <3







Sometimes i feel like i wanna go..

2009-08-14 - 13:25:46
 Nu har ja inte uppdaterat skiten på länge men har inte haft nån ork. Har inte hänt så mycket mer än de vanliga när man är hemma, såklart ska de bli "skit" direkt när man kaommer hem nu menar ja inte bara mig själv heller. Jaja.. de ordnar sig alltid. Fick iaf en data i förrgår, skit gulligt taaack <3
Idag ska jag fira min kusin som fyller 15, så Matilda kommer hit innan vi ska dra, alltid lika kul och träffa syrran :) Sen efter vi vart där får ja se vad som händer, beror på när vi drar hem. Och imorrn ska vi ut och fira min bajskorv till vän, hon fyller ju år på måndag så ska ut imorrn istället :) Och vi ska köpa snyggaste presenten tillsammans eftersom ja också fyllt år nyss, ni ska få se bild sen när vi köper den när nu de blir, men den ska heta Maja iaf! Guess what?
Nej men nu ska ja bara vänta tills mami kommer hem så vi kan åka till banken och ta ut mina pengar. Peace n love

  +


En liten ledtråd ;) hahahahaha

Misstag kommer och går, men jag vet vart jag står

2009-08-12 - 14:46:23
Igår va jag och emmy i globen, käkade på donken och kolla runt lite, va helt seg men började bli klarare i skallen efter ett tag. Sen drog vi hem till emmy, hon färgade håret och shit. Sen åkte vi till söder för att möta Petter och hämta en sak, sen drog vi vidare till gullmars. Efter ett tag mötte vi Alex,Petter, Zebbe och Simon. Va ute på söder chillade. Sen drog vi hem, kom väl hem runt 4.
Nu ska jag bara ta de lugnt ett tag sen ikväll blir de club onsdag, vi är back on track igen ;) haha ..
Skriver imorrn och ska försöka ta lite bilder ikväll om ja kommer ihåg kameran som ja aldrig gör.

Peace



SAAAAKNAR



Jag sa hejdå till soc

2009-08-11 - 15:44:39

Sjuuukt jävla seg är jag idag, men får skylla mig själv. Hade iaf kul igår, va riktigt mysigt. Satt vid årstaviken, tände en brasa satt och snacka, drack hade de nice ;) Sen efter de drog vi och bada vid bryggan i årstadal, de va fan sjukt varmt.
Kom väl hem 4 halv 5 eller va den va.
Snart ska jag börja fixa mig sen möta Emmy. Vi ska till globen, fika och så. Sen ska hon köpa hårfärg och lite sånt.
Sen tror ja att jag ska lägga mig i solariummet idag, behövs. Höörs sen, peace


Softination

2009-08-10 - 17:29:46
Nu har jag precis färgat håret på mami och lillesyrran, sen färgade syster mitt hår. Idag har jag vart i globen med mamma sen gick vi till vuxenpsyk och lite sånt, orkar inte förklara nått nu. Ska snart käka och lite sånt, sen tänkte ja gå ner och sola men orkar inte de idag tror jag så gör de imorrn, sen vid 22 ska ja möta min fru som äntligen kommer hem :) Ska kröka ikväll med leo och några, ska bli nice. Nej men skriver mer imorrn, och blir kanske lite bilder då om ja kommer ihåg kameran. Peace!






De här köpte jag idag, plus hårfärg och smink :) Thanks mami <3

home sweet home

2009-08-09 - 22:17:18
Då va man hemma igen, känns lite sådär.
Imorrn ska jag och mami till vuxen psyk och fixa mina mediciner och shit, sen ska vi till globen och köpa lite hårfärg och så. Sen kommer min lille skit hem imorrn :) Nej men orkar inte skriva mer.
Ska lägga upp lite bilder nu från sommarn, men inte alla .. Peace

Emmys och min snygga bukett, visst? ;)


My wifey


Moi


E o Nelson


Me n Nelson


emmy on the beach


Moi on the beach


Steeekarna haha
 



Looove

 
Vi på kalk


ute och kör med moppen, sjukt snygga bilder
 
campingen








Oh hella gorgeous ;)
  

 
På väg till kalk


 

Emmys sjukt snygga brosha, extreme hair makeover by juuhanni ;) haha




Min underbara syster


 Vin och yatzy med mami och sis


Snyggingarna deckel, moi mami bigsis
  





Haha, efter en dag på stranden :P




 





Sådär, de är iaf några bilder kommer mera sen men orkar inte nu...

Stockholmooo

2009-08-08 - 18:16:10

Har precis duschat och fixat lite, har inte orkat packa eller nått idag utan har bara legat och chillat lite i solen och så, skönt.. Imorrn drar jag hem till stan igen, känns lite sådär, skönt att komma hem men ändå inte. Får se när vi åker härifrån men hoppas ja kommer hem så ja hinner till derbyt, skulle va nice. Men de får ja se. Och på måndag kommer min wifey hem också :) Nej men får se vad som händer i veckan.
Nu ska vi snart käka en sjukt god middag, men de gör vi varje dag såå ;) Sen ikväll ska vi ta de lilla lugna, spela lite spel och shit, ha lite mys sådär. Nu ska ja ta en drink o en garre och ringa min lilla mupp. Peace n loooove

Juste snart kommer alla bilder upp från sommaren, inte så många men en del iaf! Naaaaaaaaajs hah..

Im so high that i can kiss the sky

2009-08-07 - 01:28:27
IRRRIIIITERANDE, favoriten mads åkte ut. Helt ledsen är man nu haha.. Nu hoppas ja på att åsnan karina åker eller gaystjärten thomas ..
Jaja iaf, idag kom morbror moster och kusinen hit, trevligt. Vi har legat nere vid stranden nästan hela dagen. Och sen "fira" farmor mig, tack för presenten <3 Nu blir de en ny tattoo nångång när ja kommer hem :)
Imorrn händer de inte mycket, ska ta de lugnt sola lite sådär. På söndag åker ja ju hem, kanske ska på derbyt med tt och hans polare, fick biljett av han.. Gulligt! Men får se hur de blir när ja kommer hem och så.
Nej men nu ska ja kolla på en film sen försöka sova. Nightnight

 moi in thailand förra året

I want that !!

2009-08-06 - 02:27:03

Ligger i sängen och kollar paradise hotel, de har blivit min lilla grej här ute, är helt inne. Så jävla bittert om Mads åker, de får bara inte hända, han är ju fan favoriten där inne, jaja..
Ska väl snart sova eller nått, finns inte så mycket att göra här. Imorrn ska de bli fint väder så ska upp tidigt och sola lite, fast jag ruttnat på de så måste ja försöka pressa lite orkar ju inte va likblek ;P
Nej nu ska ja ta en cigg och kolla film, ciaaaao

I love the way u touch me

2009-08-05 - 18:30:59
Inge öland och de suuuuuuger :/ Men åker iaf hem på söndag.
Idag har jag legat och solat hela dagen typ sen gick jag en lång promenad med Nelson. Och nu kom farmor hit :) Myys.
Så snart ska vi käka middag, hinkish lite sådär haha.. Får se vad som händer ikväll. Nej nu ska ja dra och va social.
Juste måste bara säga en sak, bilderna från öland och allt är kvar på minnes kortet :D Sjuuukt bra!

Peace n love









I CAN FEEL YOURE PAIN

2009-08-04 - 20:29:56

Måste bara säga att ja saknar min bäääästavän !!
Sitter och luffar framför datan just nu men kanske ska möta J senare men får se hur de blir.
Imorrn kommer grandmaaah hit :) Får se hur de blir med öland, emmy skulle snacka med sin pappa idag.
Nej men nu ska ja noppa lillesyrrans eyebrown, peace

Love is the answer my friend

2009-08-03 - 18:32:01

Har fan inte mycket att skriva, händer inte så jävla mycket här på landet faktis. Och ni som undrar varför jag är här så mycket så litar inte mina päron så mycket på mig, för när jag vart själv den senaste tiden så har de försvunnit massa saker hemifrån, och inte för så lite pengar heller. Så dom vågar väl inte chansa längre, sen vet jag själv nu att de inte skulle bli så igen, man lär sig av sina misstag :/ haha ibland .. men nu skulle de inte hända igen.. Aja skitsamma inte så intressant.
Idag har de vart finare väder iaf, försökte sola lite men har ruttnat på de, man får fin färg sen blir de skit väder så försvinner de, inte okej ;) Snart ska vi käka middag och shit sen blir de nog lugnt. Är lite piggare idag iaf, somnade sjukt tidigt igår, vid 1 eller nått och vaknade halv 1, jävligt skönt :)
Och på torsdag kan de kanske bli öland igen, i hope! Nej men nu ska jag ta en cigg! Ciao ciao ..

FRUUUUIS I MISS U !! ;)

Livet är hårt och de visste jag då!

2009-08-02 - 16:52:31
nu är jag på bättre humör, för ciggen ligger i min hand nu tack papi <3
Men mår så jävla illa, inte kul .. Nej nu ska jag kila för nu kom kusinerna.. Peaaace

I cant let it go

2009-08-02 - 15:55:09
Kom hem typ 14 idag. Drog till J igår, sen drog vi till norrtälje till teatern eller va de hette, men sen blev de strömavbrott haha, så drog hem till J igen. Och idag mår jag som ja förtjänar. Men är sjukt irriterad just nu, har inga fucking cigg och så sitter dom och säger att jag måste cykla till affärn, aldrig!! ja pallar fan inte de nu, särskilt inte när ja är bakis. Sätter mig fan inte på en jävla cykel!!
Snart kommer moster och kusinerna, ska bli mysigt! Nej men orkar inte skriva mer, byyyyyee

Lovleylovleylovley

2009-08-01 - 17:25:06
Nu har jag precis sytt i mina jeans, skit snyggt ;) haha
Idag åkte syrran hem, skiiiiiiiiit tråkigt faktis. Sen skulle ju Fanny kommit upp idag, men hon va tvungen och ta hand om hundarna för hennes mamma va inte hemma och shit, får se om hon kommer upp nått.
 Sen idag eller imorrn kommer moster + kusinerna upp, mysigt.
Ikväll ska jag nog till Jimi och va där :) .. Nej orkar inte skriva, ciaaaao

Miss u babyguuurl <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!