Fin ..

2008-09-29 - 23:51:12
As I sail with you across the finest oceans
On our way to find the key to our emotions
Together, we will move the clouds to brighter days
Some people question what I say
Try to break up you and me
But I know this love between us is growing stronger
You can call me whenever from wherever
Just remember that
I'll be there
Through all the stormy weather
Us break up, never
No we'll be together
Forever

You don't miss your water 'til the well runs dry
But I believe so strongly in you and I
Can't somebody answer me the question why
You don't miss your water til the well runs dry

As I close my eyes
Sit back while reminiscing
Of when we used to fuss and fight, but end up kissing
There may be sad and painful times along the way
But in my heart you'll always be everything and more to me
For I know this love between us is growing stronger
You can call me whenever from wherever
Just remember that
I'll be there
Through all the stormy weather
Us break up never
No we'll be together
Forever

You don't miss your water 'til the well runs dry
But I believe so strongly in you and I
Cant somebody answer me the question why
You don't miss your water til the well runs dry

For you are always on my mind
You are always on my mind
Girl you know that you
You are always
You are always on my mind
You are always forever

You don't miss your water 'til the well runs dry
But I believe so strongly in you and I
Cant somebody answer me the question why
You don't miss your water til the well runs dry

You don't miss your water girl no
But I believe so strongly in you and I yeah
Cant somebody answer me the question why
Cause you don't miss your water 'til the well runs dry yeah listen
If you ever get the feeling
You wanna play around starting cheating, remember
You don't miss your water 'til the well runs dry

TJENARE FAN ;)

2008-09-29 - 22:16:29
Tänkte skriva lite nu när ja ändå har så tråkigt. Skrev ju aldrig igår så ..
Igår va de en jävligt seg dag, ungefär runt halv fem åkte jag till emmy för att träffa henne och matte som satt och glodde på tv. Så va där ett tag och snackade lite med dom och kolla tv, men efter typ en och en halv timme skulle ja hem för att käka. Drog hem käkade och snackade lite med min kära familj, haha lite dumma ibland men skit trevligt hade vi :)
Hade precis käkat klart och de då ringde Nancy, har verkligen inte träffat henne på hur länge som helst, vi bodde ju tillsammans förut, åkte iaf till årstaberg och mötte henne efter middan, sen åkte vi vidare upp till Andre, vi satt bara utanför honom och snackade massa skit om allt och alla ;) Men dom hade ju sina egna små problem, så fick leka lite "dr. Phil" där hahah... Nej men vi hade de roligt iaf. Sen skulle Nancy åka hem och jag skulle möta Emmy. Vi gjorde inte så mycket, mötte Johan ett tag och satt och prata med honom en stund, sen gick vi en liten promenad. Riktigt kul, men har alltid kul med min lilla Emmy. Skulle aldrig klara mig utan henne. Men men följde henne till årstafältet och sen gick jag vidare och träffade Kenny en stund. Riktigt kul och träffa honom igen, gjorde inte så mycket satt och snackade mest.
Men sen började klockan bli lite mycket så drog hem, satte mig framför datan ett tag sen gick jag och la mig. Jaa, de va väl de ja gjorde igår va jag kommer ihåg ;)
Idag är de måndag och då börjar skiten med skolan, de va bara och gå upp men råkade försova mig, men som tur va han jag göra mig klar på en halvtimme & fick skjuss av mamma till skolan. Går iaf i en riktigt skön skola, nice folk och allt, men orkar bara inte med att plugga, är så jävla skoltrött men men .. Efter skolan mötte jag Emmy i liljeholmen sen drog vi hem till henne och käka pizza och fixade text och grejer till vår tattoo vi ska göra på onsdag. När klockan va typ sju skulle jag och Emmy åka och möta Alexandra, skulle få en stav till läppen av henne. Vi chillade med henne en stund vid globen, hade såååå jävla roligt. Jadu, kom in i skrattmode hahaha .. Men men sen började hela jag bli en isbit så drog hem och kollade lite tv och snackade med mamma, och nu sitter man här och skriver lite..
Aafan de är väll de jag har gjort. Snart ska man lägga sig igen för att gå upp till skolan, och efter de va barnvakt. Jobbiga ungar men ändå hur söta som helst. Jaja nu ska ja sluta babbla.
Skriver kanske imorrn om ja kommer ihåg. Puss och hej !!

Godmorron ;)

2008-09-28 - 13:44:14

Jaa, idag skulle jag egentligen gått upp vid 8, men de gick ju inte såå bra om ja ska va ärlig :/
Blev väckt av min lilla valp som hoppade upp i annsiktet på mig, sen kom pappa in och försökte väcka mig, men de funkade inte så dom åkte iväg på matchen utan mig. Men lillesyrrans lag vann iaf med 5-1 :D
När dom kom hem så va mamma & pappas kompisar mia och mackan och deras barn med :) Så de va fullt ös här hemma när ja kom upp, 4 hundar och dom andra satt och tog några bärs haha. Nu är alla ute med hundarna och jag sitter här och luffar som vanligt .. Nej men aa, nu ska ja väll bara ta de lugnt ett tag sen ska ja hoppa in i duschen och så. Får se vad som händer idag, men tror de mest blir chill för mig. Ha de bra puss och hej !! 

ME & MY BABYGIRL

2008-09-28 - 03:30:27

Hellu.

2008-09-28 - 03:17:49

Nu ska ja börja "skriva" lite här haha.
Idag har de inte hänt så mycket, vaknade runt två, åt frukost och segade framför datan rätt länge ;)
Sen ringde lilla Emmy och vi bestämmde för att ses och hyra film och de, så efter jag hade ätit middag möttes vi och hyrde film och drog hem till henne. Vi satt och snackade, käkade lite godis och så :) Blev så att vi glömde kolla på filmen, så får göra de imorrn eller nått ;) haha .. Vi tänkte åka till aspudden till några gamla kompisar men ja orkade verkligen inte, så matte och kevin kom förbi oss senare, så vi tog en öl med dom och snacka massa skit bara, va verkligen länge sen vi träffade Kevin så de va riktigt kul att träffa han igen .. Jadu sen har vi inte gjort så mycket, fick skjuss hem och nu sitter ja här och segar igen haha ;) Ska upp vid 8 imorrn och kolla på lillesyrran när hon spelar match, inte så pigg på de men vafan har man lovat så har man .. Nej men  nu pallar ja inte skriva mer , ha de braaaaaaaaaaa fan ;) byebye ..

Välkommen till min nya blogg!

2008-09-27 - 19:10:34

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!