Yhees

2009-04-30 - 01:12:42
Idag har de inte hänt nått speciellt. Va i lillesyrrans skola och skulle prata lite med en person men de blev inte så eftersom den andra inte ville prata, men ska dit imorrn på möte med syrran och hon de handlade om och hennes mamma så får se hur allt går. Efter de följde jag och emmy med lillsis på hennes fotboll :) Satt där och chillade tills hon slutade och sen drog vi till donken och käkade. När vi kom hem sminkade vi av oss och sen vidare till solariummet ;) Ja de är de vi har gjort idag, och köpt flak då men de va inte så intressant. Får se vad som händer imorrn, kanske uppsala eller nått .. Nej men nu ska ja kolla tv, byee !!

LILLSIS I LOVE U <3 DU ÄR MITT ALLT !

GRATTIS ÄLSKADE PAPPA <33

2009-04-29 - 02:40:40
Helt underbar dag fan, förutom en sak då. Men iaf, jag sov hos Emmy igår haha helt dumma i huvet som vanligt men men. Idag när vi vaknade och skulle göra frukost kommer min lillesyrra dit och är ledsen. De hade hänt en sak som jag inte behöver ta upp här, usch hatar och se henne ledsen min älskade lillesyrra "/ Vi pratade iaf med henne ett tag och sen gick ja och A hem till oss. Skulle gå ut med hundarna, vi gick till kvarnen för där satt mami och papi och tog några öl :) PAPPA FYLLDE JU 50 IDAG :D Så vi gick dit och tog en öl med dom och sen gick vi hemmåt för att fixa oss. Drack lite skumpish och åt jordgubbar också haha. Sen skulle vi ut och käka middag (familjen) skiiiiit mysigt och trevligt :) Jävligt lyckad dag .. När jag kom hem sen mötte jag Emmy, vi tog en promenad och snackade skit.
ja fan de va min dag :) och nu ska jag gå och lägga mig, är sjukt seg och äckligt förskyld. Men gonatt på er !!!!!!

GRATTIS GRATTIS MIN ÄLSKADE PAPPA, DU ÄR DEN BÄÄSTA !! <3 LOVE UUUUUU



Hemma igen

2009-04-24 - 01:08:49
Nu är man hemma i hor sthlm igen, inte så skönt att va hemma faktis, samma gamla skit bara  ..
Men men ska sova nu, gonatt !!!

shuuuuluululuu

2009-04-21 - 17:38:55
Är i varberg, vet inte när ja kommer hem ;) peaceeee

torsdag

2009-04-16 - 14:18:44

Tjollahopp :)
Ska snart iväg och vara barnvakt, är inte den piggaste idag för va ute igår med Emmy, Alex, Simon och sen va Petter, Shervin och Ahmed där också, och efter ett tag kom Eli :) de va skit kul, lyckad kväll! Vet inte vad jag ska göra idag men tror de blir hemma kväll med familjen, har löst det mesta med dom nu men allt är inte riktigt okej. Men myycket bättre är de nu iaf och de känns så underbart skönt. Nej men nu måste jag skynda mig till bussen. Pusss

Fyra helt underbara personer <3





Tisdag

2009-04-14 - 18:26:03
Ja fan de rullar väl på, men inte åt rätt håll om man säger så. Är inte mig själv just nu, vill bara bort härifrån ett tag faktis.
Jaja, idag kommer iaf min älskade vän hem :) så ska möta henne sen, har saknat henne fast hon bara vart borta sen lördags, men vafan hon är min familj och min andra halva såå ;)
Igår va jag med Ida och Simon hemma hos honom, vi drack och snackade skit, de va skit trevligt. Men är inte den piggaste idag om man säger så. Men ska ändå inte göra något speciellt, så de spelar ingen roll haha.
Nej men nu tänkte jag lägga mig och kolla lite mer tv, pussii !!

Tack för du finns vännen <3


Måndag

2009-04-13 - 17:25:16

Kan ju säga att jag inte mår så jävla bra just nu, är sjukt jobbigt här hemma. Men men ja överlever nog ska ni se, ska ringa soc imorrn och försöka fixa en sak och försöka lösa lite grejer. Men men skitsamma..
Snart kommer Ida hit, vet inte vad vi ska göra men nått hittar vi på :) Nej men fan nu hinner jag inte skriva mer, bara att jag saknar min bästavän!! Kom hem nu din stjärt ! Aja ska duscha nu puss på er !

 snyggingarna Idahoow n juuhanni ;) old timeeees

:'(

2009-04-12 - 16:46:49

Jag förstår inte hur du kan !!
Jag kan fan inte ta all skit heller, jag vet att jag förtjänar de mesta men inte så som ni behandlar mig just nu. Jag är fan er fucking dotter !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! våld löser allt de gör de va era horungaaaaar!!!

fucking tattare

2009-04-11 - 19:51:02

Hade kul igår tills allt spårade ur. Blev massa bråk, blod överallt och glas överallt. Och mina två fjällräven är snodda och min mobil, jääävligt kul verkligen :/ Så imorrn kommer man bli dödat av föräldrarna som vanligt.
Ska bara ta de jävligt lugnt ikväll, för ska ju jobba imorrn. I bajenklacken i kiosken ;) haha
Nu är min lille älskling i varberg hos Izko, kanske åker ner men vet inte. Måste försöka fixa allt innan jag drar nånstans, för kan ju inte fly från problemen fast man har så stor lust till de.
Nej men nu tänkte jag lägga mig i soffan igen och bara dööööö, är så sjukt bakis. Men puss på er!

orkar inte

2009-04-09 - 00:32:59
De är just såhär de alltid blir, jag pallar inte med den här fucking skiten. Folk förstår tydligen inte att alla har känslor, och att de faktis känns även fast man inte vill. Jag försöker inte tänka på de, men de är inte så jävla lätt.
Man kan iaf höra av sig eller nått men neeeeeej. Aja fuck it, nu vet jag !! PAAAAAAAAAAAASSSSS PÅ DIG !!

Imorrn drar mami, papi och syrran till landet, så ska möta emmy imorrn direkt när jag vaknat sen ska vi ta en promenad om de blir fint väder, sen blir de väl fixa bärs och sen suuuuuuuupa gärnet. En sak är iaf jävligt säkert och de är att alkoholen sviker aldrig och de är ju jävligt tur de ;) haha.
Nej men skriver väl mer imorrn om jag pallar, annars ha de så bra ciaooo!!

jahaa

2009-04-07 - 15:01:00

Sjukt irriterad fortfarande och pallar inte med sånt här. Jaja..
Igår va vi bara med Izko, Mate, Alex .. Tog de lugnt där hemma ett tag och så bara, sen drog jag och Emmy hem. Haha skulle upp tidigt idag för de är sjukt fint väder, men så blev de inte .. Ska iaf snart möta emmy. Men orkar inte skriva mer. Ciaao !!

Seeeeg

2009-04-01 - 17:25:33
Är sjukt seg, blev lite mycket igår fan haha.. Orkar inte skriva nu, hörs sen pusssii !!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!