Call me a bitch cuz I speak what's on my mind, Guess it's easier for you to swallow if I sat and smiled

2010-03-30 - 14:30:44

Kom hem vid 1 eller nått igår, va och fika på söder och shit med mysan :) Kom inte upp till skolan idag va så jävla seg fan.
Ska duscha och så nu sen åka till min sötnos eftersom ja inte åkte dit igår.
Och imorrn blir de skola sen dra till kärrtorp sen barnvakt.
Och efter de kanske möta upp Mysan.
Juste i helgen ska jag och mysan boka ..... till den sista april!
 Guess what haha :D fett taggad iaf!!
Nej nu ska ja duscha och shit peace n love

Even when the sky comes fallin Even when the sun don't shine i got faith in you and I

2010-03-29 - 15:59:32

Ska fixa mig sen till söder och fika med mysan :) sen blir de nog hem och sova hos baby. Peaaaace!

One year ago!



Juste färgade håret i fredags, lägger in bild sen på de! Men ska bli mer slingor och shit :)

Trust no no nooo one!!!

2010-03-29 - 15:16:18

Kom upp till skolan idag iaf, måste klara hela den här veckan för sen är de fan lov. Chillade kvar lite i skolan med ceren o asra sen åkte jag hem och tog hunden. Skulle egentlgien gått och solat med lillesyrran men hon mår inte så bra den stackarn, och hon ska ju åka imorrn. Får se om ja ska möta mysan senare :) Nu ska jag göra kaffe! Ciao

Only u <3

2010-03-28 - 22:14:25

Helgen va helt okej, va ute i fredags och de va kul fram till slutet när de såklart blev bråk mellan mig och emmy. Sen igår va jag hemma med baby bara. Och idag kom syrran hit så gick en promenad med nelson i en timma sen chilla hemma bara. Pallar inte skriva nått! Men imorrn blir de iaf skola, sola med lillsis och lite sånt. Den jäveln drar ju till barcelona på tisdag.. Sen kanske jag ska möta mysan men får se hur de blir. Ciao!

Morning!

2010-03-25 - 12:22:33
Vaknade av att t kom hem, han hade köpt en sallad till mig, gulleee ;) Ja jag har fan inget att skriva haha.. Ska åka och va barnvakt vid 15, är sjukt seg men aa de är bara köra på. Lite extra money också hah..
Nu blir de cigg för mig peace!

Ge mig sommar!!

Gaddad men inte klar ;)

2010-03-24 - 22:09:52
Idag va jag hos tobbe och gjorde min tattoo, inte klar på "lång vägar" men de är på g nu iaf.. Sjukt fint blev de. Om ni har tur kan ni få se en liten förtitt imorrn haha ;) Men vill helst inte visa förns den är helt klar.
Jaja, nu är jag hos älskling iaf. Och imorrn blir de barnvakt från 15-21.00.
Nej nu ska ja ta en cigg, peace!

i dream about u when im sleeping, im not okay until i see u, feel u, touch u, need uuuu

2010-03-20 - 15:15:44

Kom hem för ett tag sen, ska snart möta Emmy och sen fixa lite krök sen hem hit och föra och fixa oss och sen uuuutgång :) Skulle kanske följt med tt till nicho och dricka idag men så blev de inte..
Ska äntligen göra nått kul med min sunshineee!! :) Som ni kanske märkt har de vart lite upp och ner nu på sista tiden, men inget som ni behöver veta, men prata länge igår och nu är allt löst, sjukt skönt!
Nej men puss och knull hjärteguull!



Smeeexigt va? haha .. Babyguurl i love u!



I can't really explain it I'm so into you now I wanna be more than a friend to you now

2010-03-19 - 15:28:33

Its show time

2010-03-19 - 14:17:00
Sitter hemma hos min stjärtis och väntar på att han ska sluta. Ikväll blir de bara lugnt och imorrn ska vi först hem till mig för har lovat att jag ska fixa mamis naglar, sen efter de ska vi dricka lite i think.
Har inget att skriva så peaaaaace!

på onsdag är de dags för den nya tattoon, är så taggad.. Kommer bli sjukt nice! ;)
Sen när som helst blir de annan färg på skallen, guess what? haha

 

Now i belive in miracles and a miracle has happened tonight! It dont matter if youre black or white

2010-03-18 - 15:43:17




Its something to keep me moving on ..

2010-03-18 - 15:32:12

Levaaande död fan, min kropp är inte med nånstans.. Åkte iaf till skolan, sen hem direkt efter och gick ut med Nellii sen har jag bara legat framför tvn. Så nu ska jag göra nått bra - Do my naaails ;) Blir bara lugnt ikväll, ska sola igen när mami kommer hem och sen kanske dra till min älskling, men om jag är såhär seg då vettefan om jag äns orkar gå utanför dörren. Ciaociao

Jag och Emmy för typ 10000 år sen, nej men 06!

Cold as ice

2010-03-18 - 10:33:45
Är så äckligt seg, har typ sovit föör mycket haha.. Nej men nu ska jag kila iväg till skolan, peace!

Check it ;)

2010-03-16 - 15:33:47

Kolla in tobbes hemsida!
http://thinkthruink.com/

One hand on his guuun

2010-03-16 - 15:20:33

Nu är man hemma again, kom hem typ 1 drog ut med nelson direkt. Den stackarn har ju fått kennel hosta eller va de heter. Ikväll blir de nog bara lugnt, ska sola med mami sen hemma bara tror ja har ju inte vart de på ett tag. Nej tänkte lägga upp lite bilder eftersom jag inte kunnat göra de .. Peace

De jag köpte!







Min andra halva..  I miss u!



Simon och Alex



Eli



Eli nån och Emmy



Pierre och nån vanessa



Andreas och Petter



Sådär nu pallar jag inte mer, cigg och cooffee blire nu fan ;D

Guuudemörgoon!

2010-03-15 - 11:55:44

Är hemma hos mysan fortfarande. I lördags va vi här först och drack lite sen drog vi till bagis till Tigana och drack, åkte till t vid 4 typ. Sen på morronen mötte jag upp mysan igen och vi drog hem till henne, solade och shit bara :) Ska snart åka till kärrtorp för att skissa upp min nya tattoo som snart ska göraaaas! Sen får ja se vad som händer, ska till hjärtat ikväll iaf. Nej nu blire ciiiiggiluring för moi! Peace


Städastädastäda

2010-03-13 - 13:38:28
Nu måste jag städa lite här, t åkte till systemet och de ser ut som en booooomb här hemma fan och hans pappa kommer hem imorrn såå.. Sen ikväll blir de krööök hos mysisen :) Nej men nu ska jag ta fram stääädhumöret och köra! Peace n love

Baaajs ful men men ;)

Buyseacherten

2010-03-12 - 11:41:02
Nu ska jag fixa mig sen ska jag till årsta och möta upp storesyrran och sen sola igen :) Skulle egentligen till tobbe och snacka och boka tid för nya tattoon men ska göra de på måndag istället. Nej nu ska ja ta en cigg sen fixa mig, peace!

Min älskade lilla bebis, saknar diiiiig! <3



 

Nevaaahevah

2010-03-11 - 15:27:38

Vart i skolan och sen va ja ute med nelson as usual. Va nyss och solade, ska duscha och fixa mig sen blir de hem till älskling. Imorrn ska jag till tobbe och boka tid och shit för my new tattoo ;) Nej men ciaaao!

Och igeeeeeeen :P



bråååttom

2010-03-10 - 14:17:34

har vart i skolan och så sen va ja ute med nelson, måste skynda mig nu för ska vara barnvakt och efter de ska jag ut och ta några öl med älskling och hans mami o morfar :) Peaaaaaace!

Moi n alex i helgen!

left right left right left

2010-03-09 - 12:18:15
Vaknade för ett tag sen helt seg. Emmy och ja a hos t igår drack lite och så sen decka vi.. I helgen va de utgång på fredan drog till t efter och då va de några här så krökade lite mer, va vaken till 8. Satt och snacka med Jennifer. Sen på lördan va de bara lugnt och söndan drog jag och t hem till mig och käkade middag. Idag ska jag till tts mami och äta för hon fyller år, sen får ja se vad som händer. Nu ska ja och emmy äta frukost, peace!

I said bow wowowow jippiyooojippiyeeey

2010-03-03 - 14:08:23
Nu har jag inte skrivit på ett tag men har inte kunnat. I fredags käkade jag iaf med tt och hans mami och syster sen efter de drog vi till tyresö till robert, drack lite med nicho maria tf och tjocki. Sen i lördags drog jag in till stan och mötte syrran, köpte jeansen dricka och mat och så. Sen drog vi hem till henne började fixa oss lite och sådär sen kom alla dit och då va de bara krööööööööööka gärnet och ja blev pruttfull, åkte hem till t sen. På söndan va jag bara hos t och mös, hans pappa och sussie åkte till thailand så kommer va här i två veckor nu. I måndags drog jag till globen och mötte emmy, snackade och käkade :)  Så mysigt att träffa min mupp igen! Sen mötte jag mami och syster och shoppade, köpte ett par jeans, två linnen, leggins, adidas skor, en mysig tröja, underkläder och smink och en ny mobil :) Sen åkte jag till t igen. Sen igår mötte jag emmy i gullmars, drog till east street och bytte våran anchor så nu har jag en nice bling där ;) Sen drog vi in till stan, käkade på åhlens och shoppa.
köpte en ny jacka, en nice blank tröja, linne, underkläder, jeansväst, christina aguilera perfym, chockrosa mjukisskjorts till sommars, ett par skor, solglasögon, örhängen och sen köpte jag presenter till min älskling. Efter stan drog vi till nivå och kröka:) Hade iaf en sjuuuukt bra dag igår med min BÄSTAVÄN som jag har saknat så sjukt mycket!
Idag blir de bara lugnt, har precis städat här hemma och ska snart gå och handla mat. Ska göra en sallad tills tt och nicho kommer hem, har blivit en jävla hemmafru ;) haha ..

Har tagit kort på allt men funkar inte att ladda upp bilder men de kommer de kommer!

My new phone, loooove it!



Min favorit tjej och jag, dig klarar jag mig fan ALDRIG utan!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!