poppin bottle's of patron all night long

2010-02-26 - 12:04:43

Guudmorgon!
Vaknade för ett tag sen, helt seg fan. Ska ut med Nelson nu sen ska jag duscha och så och om jag hinner ska jag fixa naglarna. Sen blir de middag :) Skulle tagit en öl eller nått med Fanny sen ikväll men får se hur de blir med de.
Nej nu blir de ut i slasket med hunden, skiiiiiiiiit kul! Ciao

Kommer inte skriva mer, men imorrn blir de iaf stan med syrran vid 12 typ, ska köpa jeansen och så sen alkohol såklart, sen blir de hem till henne o börja fixa sig.
Ska först va där och föra sen utgång:) Hoppas ni får en bra helg för de kommer jag ha ;)


Talib kweli



Film och sooooova!

2010-02-26 - 01:17:53

Vart i västermalmsgallerian idag med syrran, hitta ett par sjukt fina adidas skor och ett par jeans som ska köpas ;) Men tyvär får ja inte cashen förns på måndag men ska iaf köpa jeansen på lördag, dom va så sjukt fina och satt som en smäääck hah ;) 
Efter vi vart där drog vi hem och käkade sen fixa jag syrrans naglar, blev nice. Nu ska jag bara kolla en film sen sova. Skriver imorrn innan jag drar, gonaaaaatt!

Mina naglar jag hade nyss!



Och en muupp bild på moi! haha

and you know i care

2010-02-25 - 14:11:00

De blev iaf skola för mig idag, kom lite senare men vafan bättre de än inget alls. Chillade lite i skolan med Ceren och jahli efter också sen va de bara åka hem och ut med nelson. Ska snart möta upp syrran för att åka in till stan sen ska jag fixa hennes nails ;) Skriver mer senare, peace ooooooout!

Pengarna rullar in imorrn, 26 lax smack sådärjah ;)
Så i helgen blir de shopping och mera shopping and ofcourse party ;)!



Grattis älskling! <3

2010-02-24 - 16:47:24

Idag fyller mitt miffo år, 22 barre ;) Men blev tyvär ingen frukost på sängen haha va för seg. Mötte iaf upp han på sin lunch, vi drog till hans mami och sen drog han tillbaka till jobbet och jag åkte hem. Fixade rummet och tvätta lite och sen gick jag ut med nelson. Så jävla skönt väder, kan de inte bara va såhär nu så den där äckliga snön försvinner, skulle fan inte skada.
Den bästa nyheten idag är att allt är klart med fk och shit så nu är mitt humör på tooopp :)
Snart kommer t hit så ska vi mysa och laga middag och imorrn blir de skola. Sen efter de ska jag in till stan och möta upp syrran och passa Mingus.
Känns bara som allt går åt rätt håll nu, känner mig sååååå lycklig haha ;)
Nej nu ska ja göra kaffe! Ciao bella

Snodde en gammal bild här på mitt lilla hjärta :)
Nu börjar du bli gammal, grattis grattis. Love u!

Stannar hos mitt mongo ;)

2010-02-23 - 15:44:48
De blev så att jag stannade iaf, ska vara gullig och ge mitt hjärta frukost på sängen imorrn och så eftersom han fyller år. Så får gå upp 7 imorrn "/ haha. Sitter och kollar på sex and the city och pluggar lite faktis, inte likt mig men kommer efter annars eftersom jag inte va där idag och igår och kommer nog inte gå imorrn heller om jag mår som jag mår nu. jaja skriver imorrn peace

vill bara dra från de här äääääckliga vädret!


Sicksicksick

2010-02-23 - 13:07:10
Är baaaajssjuuuk. Är iaf hos t nu åkte hit igår. Antingen ska jag stanna eller så kommer papi och hämtar mig, får se hur jag gör. Pallar iaf inte ta buss eller nått skit, kallt och äckligt mycket folk.
Imorrn fyller min älskling 22 :) Har inte köpt nått än men tror de blir en lite senare present. Vet vad jag ska köpa iaf.
Lääängtar bara till helgen, på fredag ska jag käka med t och hans mami och syster sen på lördag blir de utgång med syrran och gänget :) Ska bli kul, fira henne.
Nej nu ska jag ta en cigg och sen sätta på en film. Ciao ciao

Tråkigt att de har blivit såhär, men vad som än händer så kommer jag alltid att älska dig!

Tierd of this ..

2010-02-21 - 23:42:28

Dålig på att uppdatera, men skriver helt enkelt när ja känner för de och kan.
Den här helgen har bara vart lugn, i torsdags åkte jag till baby och han smittade mig den jäveln ;) så vaknade och va förskyld. Vi åkte hem till mig sen har vi vart här hela helgen och bara myst! Älskar och va med mitt hjärta. Han åkte iaf hem idag och vi skulle till syrran som firade sig med släkt och shit, de va trevligt. Sen fick jag ett par jeans av syrran, ett par baggie levis, tyckte dom va nice ;) sååååå guullig! Sen mötte jag upp emmy och alex och chillade hos alex, kolla blåsningen och så bara. Nu ska jag väl titta tv sen sova, måste upp imorrn ju.
VILL BARA FÅ IN MINA F*CKING PENGAR, VILL KÖPA SÅ JÄÄÄÄÄÄÄVLA MYCKET NYA GREJER! Fixa håret och massa bajs, men men hoppas snart. Bara fortsätta gå och läängta hah..
Nej men nu ska jag ta en cigg och ringa t, niiight 




Min fina syster n moi

Jag älskar dig <3

2010-02-15 - 00:55:29

Har haft en underbart mysig helg med min älskling. Fredan va vi i nacka på 50 års fest, hans faster som fyllde år sen åkte vi hem bara. Och på lördan åkte vi först till farsta och köpte badgrejer sen åkte vi och handla mat. Åt en jätte god middag och myste hela kvällen. Sen idag åkte jag hem för syrran och amanda hit :) Nej men nu ska ja ta nattciggen och gå och lägga mig, ciao!



Fick jätte fina saker av min sötnos
Ett halsband, en klocka, örhängen och ett par fina rosor :)
Han är såååå underbar!






Jag har världens finaste pojkvän!

2010-02-12 - 12:40:47
Nu har jag precis vaknat, ska snart åka hem för måste ut med Nelson. Ikväll blir de 50 års fest med t, hans faster fyller år, lite pinsamt kommer de bli men vafan går nog bra. Sen efter de ska vi hem hit igen.
Nej men tänkte bara skriva lite nu, men ska fixa mig och så nu. Ciao ciao


Utgååång

2010-02-06 - 18:41:51

Chillkväll igår, fixa naglarna och så sen va i hos emmy bara. Nu ska vi fixa oss och så sen blir de utgång får se vart :) Nej nu ska ja duscha peace!



Emmys naglar :)



And my nails ;) Visst är vi duktiga haha



Jag för sjuuuuukt länge sen, 4 år sen typ.. Schysst hårfärg ;) 

pricken över iet!

2010-02-02 - 13:12:07

Har vart på förhör idag, gick väl bra eller aa inte fan vet ja kanske blir en böter men men.. Sen har ja bara tagit de lugnt hemma, ska snart möta Emmy och ta en lång promenad med nelson. Peace n love




Från helgen, lägger in mer ikväll!





mmmmmbap

2010-02-01 - 18:03:53

Nu ska ja dra till emmy sen till åkersberga sen chillnaniiiiiiiiiii på den, ciaooo!

My nails! nice huh? ;)

Quit calling me bitch

2010-02-01 - 14:20:48

Im bad at this.
Fredag: Åkte hem rätt tidigt från t, hem och fixade mig och shit sen drog ja och emmy till globen och shoppa lite sen till liljeholmen. Efter de drog vi hem till e och fixade oss sen blev de utgång med alex, zebbe eli lucas julia. Sen vid halv 4 drog jag och alex till syrran och hennes polare på söder :) kom hem vid halv 7.
Lördag: Drog ja till t. Vi lagade lite mat och chillade bara. Så mysigt!
Söndag: Kom syrran hem hit så åkte hem och käka middag med la familia sen åkte ja till emmy och sen drog vi till alex och så bara.
Och idag va de bara skola, snart ska ja fixa mina fula naglar.
Lite kort sådär, peaaaaaace!
Lägger in bilder från helgen senare, emmy som har på sin lur!

Här är iaf en bild på piercingen!



Min gulligt knäppa hund ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!