sööööööööndag

2009-05-31 - 13:06:52
bakis men mår ändå fett bra. I fredags va vi på toxic skulle bara va där en stund för skulle till älvsjö efter, men va där till kanske halv 2 eller nått. Sen efter åkte vi till hagsätra och träffade Andre och hans två polare, satt där hemma och körde kort och drack bärs, helt okej. Sen igår va jag och Emmy ute sjukt länge, gick runt överallt typ haha, sen käkade vi på caravan och sen va de bara hem och fixa oss. Skulle till huset med Alex, Zebbe och Lucas :) Kom väl hem typ halv 5 eller nått. Skit kul..  Får se vad som händer idag, min syster flyttar idag iaf "/ Lite tråkigt men ändå kul. Sen kanske ja ska åka och träffa D :) Nej men nu orkar ja inte skriva mer, nu ska ja försöka väcka Emmy och sen dra ut. Puss på er

fredag

2009-05-29 - 19:01:39

Kom hem till Emmy typ vid 12 eller nått idag. Va hos D innan, mysigt. Har inte gjort så mycket faktis, vart ute gått till gullmars och tagit ut pengar och sen träffa vi Alex och så. Nu ska ja fixa mig för ska ut ikväll. Orkar inte skriva mer..
Peace n love

torsdag och bakis

2009-05-28 - 13:39:27
Va ute igår som vanligt ;) Orkar inte skriva nått om de, men de va helt okej iaf. Vet inte när ja kom hem men typ 4 kanske. Nu ska jag bara ta de lugnt ett tag sen möta emmy och ta en cola haha som vanligt. Men de är alltid lika gott med en cola när man är bakis. Sen ska jag träffa D :) Lägger upp några bilder från igår. Peace n love

Puss på gullungen


Emmy och Emelie, nån från gbg



Jag och Eli



Jag och Emmy, sweet haha



Me



Igen



Emelie, Johanna och Sara. Skit trevliga flickor de där :)


utgåååång :D

2009-05-27 - 21:14:29
Nu ska ja ut och supa skallen av mig :) underbaart, seeeyaa

Övertrött

2009-05-26 - 23:09:00
Jaha då va man övertrött såklart haha, blir alltid så. Har bara legat i soffan hela kvällen orkade inte göra nått, och nu ska ja fan tillbaka dit igen. Men skriver mer imorrn. Ciao

segt..

2009-05-26 - 17:50:17

Är sjukt sliten idag. Va ute med Emmy igår, skulle bara gå till nivå och ta några öl. Men först va vi tvugna att åka till brandbergen och hämta pengar, så vi kom fram sjukt sent haha, blev en jävla resa de där. Men när vi kommer fram till nivå va de proopp fullt, massa jävla studenter och skit, så vi drog till biljardpalatset istället. De va helt okej. Efter de skulle vi dra till tyresö och träffa Johan och hans kompis, haha. De va inte så kul faktis, men va där ett tag sen vid 5 åkte vi hem. Och dumma som vi är åker vi bara hem och hämtar täcke och shit och sen la vi oss på ängen i årsta och sov hahah. Vaknade av ett par ungar som hade gympa som stog och stirra rätt ner på oss, haha. De va bara vakna då, sov kanske 1 timme bara. Sen drog vi hem till mig och gjorde tonfisk sallad, sjukt gott. Sen tog vi hundarna och gick med dom. Och sen va de bara ner till lidl och köpa glass och cola och lägga sig på ängen och sola igen. De är de jag har gjort idag. Mysigt, men är såååå sjukt äckligt seg. Hjärnan hänger inte med idag och man säger så. Får se vad som händer ikväll, men tror de bara blir lugnt, ska iaf möta Emmy igen och sen kanske Alex och dom. Nej men nu ska ja ta en cigg peaace!


Hemma igen

2009-05-25 - 13:45:14
Nu är man hemma igen :) Va med Emmy Alex och Eli igår, tog de lugnt i årsta bara.
Nu ska jag ut med hundarna och möta Emmy, sen sola, sjukt fint väder ju. Skriver sen, peace

bilder från club onsdag

2009-05-24 - 02:15:14
me n emelie



igeeeen.



mästerfotografen johanna dåra :) Eli, Alex och Emmy



Simon, moi och Eli

shuuhu

2009-05-23 - 17:30:40

Idag när ja vaknade käkade jag frukost sen efter de va de bara klä på sig och sen gå till affärn med mami och hunden. Va tvungen för mina cigg va slut. De är väl typ 6 km fram och tillbaka så känner mig lite duktig nu. Vet inte vad som händer nu men ska nog bara ta de lugnt, käka middag, duscha och smörja in mig med bus tänkte ja och sen måste jag noppa ögonbrynen haha. Åker hem imorrn, ska bli rätt skönt att komma hem faktis :) Men har haft de fett mysigt här ute. Nej men skriver när jag kommer hem igen. Ciao!

dinnnner

2009-05-22 - 17:59:05
Mår bättre nu fan, synd att jag mådde som jag gjorde imorse, skulle varit kul och träffa Fanny. Men men nu sitter jag i sängen och har precis klätt på mig och så bara, ska käka middag snart med mami, papi mormor och morfar :) hah jag och gamlingarna, men trevligt. Har lust att åka till norrtälje ikväll men de jobbiga är att inte bussarna går så ofta här och ja tror den sista bussen går 18.00 och de är fan inte sent hahaha.. Nej men nu ska jag dra in i stora huset och käka middag och dricka lite, haha bärsen lockar :D Puss på er !

moi moi moi moi .. puuuuss
 




sick

2009-05-22 - 14:13:58
Inge norrtälje idag, har feber och shit. Jääävligt tråkigt. Orkar inte skriva mer, peace

Torsdag

2009-05-21 - 23:49:14

Har vart en skön dag, har solat och druckit lite bärs med päronen bara tagit de lugnt. Haha sen kan man faktis säga att jag har "badat" idag, min lilla skit till hund fällde mig så ja ramla i vattnet haha, schysst va? Inte varmt kan ja ju säga. Men men lite kul va de. Har haft en jävligt mysig dag med mina älskade föräldrar, men lite jobbigt har de också vart. Har pratat om saker man egentligen inte vill höra alls..Kan ju säga såhär har varit sjukt ledsen ikväll. Men de är ingenting jag vill prata om här. Men annars har dagen vart jätte mysig.
Imorrn ska jag in till norrtälje och träffa Fanny, så ska upp kl halv 9 för ska ta bussen härifrån 09.50, ska bli kul och träffa min lilla gullegris :) Emmy skulle ju kanske ha kommit hit imorrn, men de passar inte så bra just nu med allt, men hon kanske kommer ut på lördag, hoppas de iaf. Nej men nu ska jag sitta här lite sen ska ja sooooova. Peace n loove ;)

Muppbild men tråkigt utan nån bild alls haha ..

Då va man på landet :)

2009-05-21 - 00:16:15

Nu ligger jag i sängen i mitt egna lilla hus på landet gökboet som vi kallar de, haha. Kom väl fram ungefär vid 19, handlade på willys och så i norrtälje innan också. Så när vi kom fram hit packade vi in allt och sen började vi med maten, käkade pasta och grejer sjuuukt gott va så jävla hungrig. Sen satt vi och snackade jävligt länge efter maten om allt och ingenting, så himla mysigt att va här med mami och papi. Behöver de ibland.. Efter maten tog jag och pappa hundarna och gick en promenad med dom, hahah har så sjuk hund han är verkligen rädd för allt, mörkrädd rädd för vatten och för dammvippan, aa u name it.. Men de är lite gulligt haha. Vi gick väl i en halvtimme med hundarna sen när vi kom hem igen så spelade jag och mamma lite kort och sen kollade vi på tv, snackade och så :) Har iaf haft en mysig dag. Nu ska jag väl sitta lite vid datan sen sova, tänkte faktis gå upp rätt tidigt imorrn. Juste Fanny ringde mig idag också, hon är tydligen i norrtälje hos sin mamma så ska in och träffa henne på fredag också :) ta en fika eller nått. Ska bli kul. Nej men nu ska ja sluta skriva, sov så gott. Peace n love

Onsdag

2009-05-20 - 15:01:20
Sådär, nu har jag precis vart ute med hundarna och packat klart. Haha snacka om att jag suger på att packa men men.. Åker ungefär vid 17 idag. Får se vad som händer där ute men nånting händer alltid, hoppas att R och dom är ute men de tror jag nog inte men man vet aldrig. Kommer iaf ha med mig datan så ska skriva därifrån. Sen hoppas jag att Emmy kommer upp på fredag också :) Nej men ni får ha de så bra, själv kommer ja ha de så sjuuuuukt mysigt. Puss på er!

byyyye

Natti ..

2009-05-20 - 01:29:01

Den här kvällen har vart helt perfekt för mig, har bara slappat hemma hela kvällen. Sjukt skönt, skulle aldrig palla göra nått ikväll ändå som de va tänkt. Plus att jag har saknat min underbara säng dom här 2 nätterna, så vet fan inte hur ja ska komma upp ur den imorrn, men måste. För ska packa och fixa här hemma sen ut med hundarna och möta Emmy såklart, ska iaf försöka komma upp vid 11. Drar ju till mitt landställe imorrn med mami och papi, kommer bli hur mysigt som helst, ska bara pyssla om mig själv där ute ;) de behövs haha.. Sen är de bra att jag följer med mina söta föräldrar också, eftersom vi inte haft de så kul här hemma på sista tiden, så behövs nog de  + att bara få va med dom själva för en gång skull utan syrrorna, inte alltid man får tid själv med sina föräldrar. Men på fredag hoppas jag att min kära vän kommer upp också :) Då blir de lite ööös. Men får se hur de blir med de.

Juste, min kära storesyster flyttar nästa helg. Kommer bli så tomt här hemma utan henne, men är glad för hennes skull :) Och mig slipper hon ändå aldrig haha, de kommer bli mitt lilla extra "hem" de där.
Nej men nu ska jag ta en nattcigg med Emmy sen försöka sova. Gonatt på er!

My sweet family, big love
  

Tisdag igen

2009-05-19 - 20:16:23
Sitter och snackar med E nu som vanligt, ska lägga mig i soffan och kolla ugly betty nu sen efter de blir de duschen och sen fixa mig. Hinner tyvär inte skriva mer nu hörs imorrn puss på er!

elaka/gulliga/snälla/idiotiska mm kommerntera på bara, vi/jag är bara oss själva så ös med alla olika kommentarer :)

Photo

2009-05-19 - 17:49:10
  
 
 
 
 

Lite äldre bilder ..

Haha är bara tvungen, mami och hennes bästavän. kloockren



 
 
 

Lägger in mera nån annan gång, peaace

BÄSTA

2009-05-19 - 16:35:07

Hahaha de här gör jag och emmy på dagarna :)
Inte som alla andra, sminkar upp sig och ser uppstoppade ut, utan här är vi oss själva and we like iiiiiiiiiiiiiiit ;D



KOMMERNTEEEEEEEEERA DÅ VAFAN ;) VA INTE RÄDD FARBROR SNÄLL HÄR ;D

Tisdag

2009-05-19 - 11:24:01
Seg som en stjärtnisse är jag nu fan. Kom hem hit med E för typ 2 timmar sen, käkade och sen fastnade vi framför tvn. Inte bra inte bra skulle ju till arbetsförmedlingen idag, men får ta de nästa vecka nu istället. Vet inte vad som händer idag men tror fan att jag bara ska ta de lugnt hemma. Och imorrn drar jag till landet "/ fast ska bli jävligt mysigt och skönt, men tro inte ni slipper mig för de, kommer va inne därifrån ;) Nej men nu ska jag dra från datan och va lite social med Emsan haha. Hörs sen, pusssi !




 

Måndag

2009-05-18 - 17:31:49

Helt okej dag idag. Vaknade vid 10 kanske kommer inte riktigt ihåg, men kollade lite på tv och så innan vi drog hem från J. Jag och Emmy käkade frukost här sen gick vi ut med hundarna, sen va de bara börja fixa sig för skulle ju ha soc möte idag kl 14, de gick väl bra. Men lite efterbliven va hon haha, kom fram till lite olika saker så vi ska höras nästa vecka igen. Efter mötet drog ja och mami till gullmars för att ta "id kort" har ju inte fixat de än så går runt med mitt jävla pass haha. Men nu är de fixat och kommer om 3 veckor ungefär. Haha jävla flumm de va när vi skulle ta kort, man märker att vi är mamma och dotter iaf ;) Nu har jag bara käkat middag och så, får se vad som händer ikväll, antingen bara hemma eller om något annat kul händer så blir de väl ut. Nej men puss på er nu orkar ja inte skriva mer!

Yes

2009-05-17 - 20:10:11
Nu har jag precis käkat en fett god middag med mi familia. Ska hoppas in i duschen och sånt nu för jag och Emmy ska till J och T senare, bara ta de lugnt där ett tag. De är de jag ska göra så ha en bra kväll. peace n love

   

Söndag

2009-05-17 - 16:15:44
Idag är man bakis som vanligt, men de hör till söndagarna. Igår mötte jag Emmy vid halv fem eller nått så drog vi hem till mig och käkade middag med mami och papi, mysigt. Sen började vi fixa oss, för vi skulle till rågsved till Andre. Innan vi drog tog vi en cider och snackade lite skit, sen åkte vi till honom. Egentligen skulle vi bara varit där ett tag för vi skulle med Tim och några till grodan igår men så blev de inte, vi fastnade där. De va jag Emmy, Andre, Julle, Marat och sen Andres brosha Manne. Alla va skit trevliga, så de va trevligt :) Kom hem ungefär vid 5, så sov till 3 nånting idag, men de förtjänade jag fan haha. Vet inte vad som händer idag, men ingen alkohol iaf tror jag. Och imorrn är de soc möte, dom ska komma hit och kolla hur de är och blablabla. Men de kommer säkert gå skit bra. Men nu orkar ja inte skriva mer ha de bra, puss

Emmy



Moi



på ballkongen



Andre

hahah

2009-05-16 - 17:17:02
2006




 

Ronny, gullmarsplan tonight

Lördag

2009-05-16 - 14:05:39

Idag mår ja perfeeekt. Gjorde inte så mycket igår, jag mötte väl Emmy vid halv 9 eller nått så satte vi oss i årsta och drack några cider och snackade skit, sen kom Viktor och hans kompis förbi, kul att träffa han igen va ju ett tag sen :) Sen kom Lucas och Sidh och sen Ricco, ashi och christoffer. Men efter ett tag skulle vi dra, jag och emmy skulle till kristineberg men de blev inte så iaf, hade hänt massa saker så vi drog hem. Ja la mig och kollade på pretty women sen somnade ja. De va den fredan. Idag vet ja fan inte vad som händer, men kanske ut får se.. Nej nu orkar ja inte skriva mer ska göra kaffe och ta en cigg nu, peace n love ;)

HAHA

2009-05-16 - 13:58:27
Den bjuder ja på, sommaren 08

Fridaaay

2009-05-15 - 13:45:11

Börjar bli van men är sjukt bakis idag och jävligt seg, skulle lätt kunna sova tills imorrn nu. Igår va jag och Emmy hemma hos Johan, men först va vi där själva för Johan och Thommy skulle på bio så vi chillade där och drack lite och så sen vid 23 kom dom hem från bion. Vi satt och snackade och så bara, mysigt. Jag och Emmy vaknade väl vid 11 idag så vi drog hem till mig och käkade och kolla tv, och nu ligger hon deckad i soffan haha men ska snart ut med hundarna så hon får inte sova så jävla länge till, schysst va? ;) Vet fan inte vad som händer idag, men har ju kvar massa cider "/ inte favoriten direkt + att jag inte är ett dugg sugen på de idag, tror vi ska sätta oss på ett cafe idag och bara ta de lugnt faktis. Nej men nu ska ja gå och väcka muppen. Pusss

Moi



Summer





Bästavän

torsdag

2009-05-14 - 16:58:04
har bråttom hinner inte skriva så mycket. Men snart ska ja möta bästavännen och sen ska vi hämta vårt flak cider "/ men men de funkar haha. Sen ska vi sätta oss ute och dricka lite eftersom de ändå är rätt fint väder fast de blåser, men de skadar ju inte :) sen ska vi hem till Johan. Puss på er !

Onsdag

2009-05-13 - 22:54:47
Sååå sjukt äckligt trött så de finns inte, plus att jag vaknade med feber. Inte kul. Kom väl hem vid 5 eller nått i morse, hade varit i råcksta med Alle och Emmy hemma hos Belal. Vi chillade där ett tag, tog en bärs och så sen vid 2 nångång åkte jag och Emmy in till stan för att möta upp Alex och Sidh. Vi tog de bara de lilla lugna ;) haha .. Gick nästan hela vägen hem från stan. Jag och Alex drog hem hit och satt och snacka i några timmar sen drog han hem vid 7 typ och då slocknade jag direkt. Va så sjukt seg i morse när jag skulle upp, skulle ju vara barnvakt idag så kunde inte sova så länge som jag ville. Kan bara säga att sängen aldrig vart mysigare plus att jag hade feber också, otippat men men .. De va ändå rätt lugnt, fixade mig snabbt gick ut med hundarna och sen hämtade jag gullegrisarna på dagis. Vi gick hem och lagade mat och sen åt vi lite glass :) Sen lekte vi ju självklart, haha men huvet va inte riktigt med men de gick så bra så. När jag kom hem blev de direkt soffan, och där har jag i stort sätt legat hela kvällen. Förutom att jag gick och handlade med mami, va tvungen att köpa lite popcorn och cigg :) De va fan min dag de där, och snart ska jag lägga mig i soffan igen och kolla på en film sen sovaaaaa. Men vi hörs imorrn, puss på er

Hur fan har man sätt ut? Haha



shuhuu

2009-05-11 - 20:13:19
Snart kommer Alle hit, jag ska bara käka och fixa mig. Sen ska vi möta upp Emmy i tcen och sen vidare till aspudden och möta Rame och hans kompisar. Hinner inte skriva mer ciaaao!

Alle hun and me



Babygirl and me

Måndag

2009-05-11 - 15:00:10
Har inte gjort ett piss idag, har gått ut med hundarna och sen tränat de är de ända. Ska snart ringa Lakisha för vi ska mötas lite senare, får se vad vi gör men nånting hittar man alltid på. Sen vid 23 ska jag möta bästavännen i tcen för hon kommer hem från kalmar då, hon va där med sin mamma hos sin mormor. Men hände lite saker så nu kommer hon hem igen :) Nu pallar jag inte skriva mer, peace n love

HOPPAS !!

2009-05-11 - 00:11:26
Sitter och pratar med min älsklingstjej om flyttande. Vi har säkert en lägenhet i kalmar nu och eventuellt jobb om vi har den turen. Emmys mamma och mormor ska hjälpa oss och dom känner en som kan fixa lägenhet åt oss och kanske jobb, annars är de bara söka häcken av sig härifrån sthlm när de gäller jobb. Så förhoppningsvis kommer vi bo i kalmar efter sommaren. Såååå sjukt nice, jag och min bästavän i kalmar :D HOPPAS verkligen att de blir snart nu. Fan vi är mer än halv vägs nu, har ju helt säkert en lägenhet där nere så nu är de bara jobb som är problemet och de ska fan inte hindra oss. Nej men nu ska ja prata klart med Emmy sen kolla tv, men gonatt på er !

Du är den jag ALLTID kommer kalla bästavän <3



sööööndag hela jävla dagen

2009-05-10 - 20:35:43
Fan bakis är man iaf, va på huset i fredags haha men de va rockkväll så de va inte så jätte kul där, skit lite folk och dålig musik men men.. Vi drog därifrån vid 01 ungefär sen hem till Emmy, kollade på hundtricket haha. Sen på lördan så tog vi de lugnt först sen hämtade vi vårt flak i årstaberg och efter de fixade vi oss sen satt vi ute i årsta och föra med Alle, sen efter ett tag kom Alex och Sidh dit också. Men ja Alle och Emmy drog till gullmars tidigare för vi skulle käka, sen skulle vi till viper men de va studentskiva så vi drog till huset igen, men de va bara ja Eli Emmy och Alle som drog in, Alex Sidh och Zebbe drog nån annanstans. Men va där tills de stängde iaf. Idag har jag slappat hemma och sen va ja i nacka forum med Mami och köpte lite kläder och så :) Ni ska få se bilder. Hahahaha sen ska ja lägga in några sjuka video inlägg jag emmy och alle har gjort haha. Ta oss hur ni vill för vi skiteri, seriös som oseriös whatever haha ;)
Jaja, hoppas ni haft en lika bra helg som mig. Puss på er !




Jeans från gina: 399 kr
Linne från gina: 99 kr
Väska från gina: 245 kr
Örhängen gina: nånting kommer inte ihåg
Foundation från h&m: kommer inte ihåg
Skor från nån affär: 200 kr

De va de ja köpte :)

Sweet



Sidh & Alex



Emmy



Alex & Emmy



Sidh



Ja & Alex



Lucas



Lägger in video klippen på oss imorrn haha :) orkar inte nu ..

torsdag

2009-05-07 - 20:14:23

Va tvungen att gå upp kl 7 idag för skulle till huddinge sjukhus och röntga njuren. Inte så kul, mådde som en påse bajs men de gick bra iaf. Blev klar ungefär vid 10 och åkte hem till Emmy direkt. Vi tog de lugnt, spelade yatzy och sånt där :) Sen drog vi hem till mig för va tvungen att gå ut med hundarna. Sen efter de drog vi direkt till globen och köpte hårfärg, blev bra på mig men emmy blev lite orange haha lite kul, men vi köpte en till hårfärg till henne så de ordnar sig nog. Vi skulle köpa hårlimm också men de va tydlingen slut så de blev inget limm för oss, men de är skitsamma. Vi chillade ett tag hos emmy, käkade och så, emmys special macka feeett god haha ;) Sen när håret va klart så drog vi till solariummet. Ja de är de vi har gjort idag, nu sitter ja hemma och segar bara är så sjukt seg men ska nog möta Emmy senare ikväll på en cigg och en cola som vanligt. Annars händer de inte så mycket, ska tagga till inför imorrn för de är ju fredag :) och så är de feeest haha .. Nej men nu pallar ja inte skriva mer, puss på er !!

Emmys specialare ;) Bakismagens favorit


Igår, big löööve

lyckad kväll as usal ;)

2009-05-07 - 02:32:04

Jag och min bästavän skulle dra till club onsdag som vanligt, men självklart va de skiva där så vi bestämde att vi skulle dra till gröne jägarn. Och de va fan sjukt nice, vi satt där hade bara tagit en bärs var, sen kom en chilenare och hans polare och bjöd på varsin bärs, sen helt plötsligt kommer bartendern fram och säger att de är en i baren som vill bjuda oss på en flaska skumpa haha och självklart tackar vi ja ;) så vi sitter där med en flaska och varsin öl och mår feeeett bra :) Efter tag kommer Lucas och Alex så vi sitter där och snackar dricker och mår sjukt bra, Sen bjuder Sven som han hette på varsin irish coffee eller hur de nu stavas, haha full som en fjärt sitter man där och mår så sjukt bra. Men tur i oturen stänger stället kl 1 "/ jävligt bittert men vafan, vi tog en taxi till gullmars och sen käka vi på trafiket :) Jadu de va våran kväll, och den va jäääävligt lyckad fast vi hade lite andra planer från början. Nu ska jag iaf gå och lägga mig för ska upp klockan 7 imorrn för att dra till huddinge sjukhus på en röntgen på njuren som ja opererade förut. Men men hoppas ni andra haft en lika bra kväll som mig :) gonatt puuuuss !!!

Bilder från ikväll :)

Jag och lucas :)


Bästavän och alex :)


Jag och Alex :)


Lucas :)


Sven :) haha


Bästavän och Sven :)


Alex hjärtat :)


Jag och Alex :)


En deckad Emmy ;P


Jag och min kära vän


Och här är vi igen ;)


Alex vännen


Lucas vännen :)


onsdag

2009-05-06 - 19:38:48
Nu har man iaf vart lite duktig idag, gick ut med hundarna i ungefär en halvtimme och efter de va jag och emmy ute och "tränade" lite haha vi hoppade hopprep, men fan de är jävligt bra träning. Sen skulle vi powerwalka men de gick inte så bra med de för vi hade lite bråttom, skulle hem och städa våra rum sen skulle vi laga mat och sen iväg och sola. Men nu är de ändrade planer, blir ingen solning idag utan de får bli imorrn istället. För ikväll ska vi ut :) Ska nog til lde vanliga stället, club onsdag. Nej men nu tänkte jag ta de lugnt ett tag och sen börja fixa mig. Ha de bra :) puussi !

Haha här har ni några sååå sjukt snygga bilder på mig och emmy idag






Sen här är från igår på sötungarna.



Onsdag

2009-05-06 - 13:38:54

Ska göra om designen men vet fan inte hur man gör nu igen haha.. Men har såhär sålänge, de kommer bli bättre om ja nu pallar göra nått :) Nu ska jag gå ut  med hundarna sen ska jag möta Emmy och ut och träna och gå promenad, vi måste börja nånstans nu, orkar ju inte se ut som en köttbulle sommarn 09 haha .. Men ha de bra puss på er !!

Good good

2009-05-05 - 13:57:27
Alesha Dixon - Breathe Slow

Tisdag

2009-05-05 - 13:51:37

Halloj !
Har inte skrivit på ett tag men har inte orkat helt enkelt. Men men ..
Igår va jag och Emmy i nacka forum, hon skulle byta bikini men den va slut så de blev inget sånt. Men fan hittade massa fina grejer så i helgen blir de nacka med mami, om ja sköter de ja ska haha ;) Men de är nog inga problem. På kvällen satt vi ute ett tag, snackade skit och drack lite vin, har alltid så jävla kul med min lille vän. Efter 2 timmar ungefär mötte vi upp Johan och sen åkte vi och hämtade Thommy och sen hem till Johan igen :) De va trevligt, länge sen man träffa dom där. Och nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska bli halv 3 så ja kan åka och hämta små grabsen som ja ska vara barnvakt åt idag :)
Och sen ikväll blir de lite snack med mami om en ny mobil, ska köpa Johans eriksson.. Sjuuukt fin :) så får se hur de går, men tror nog de går så bra så ;) i hope .. nej men nu ska ja göra kaffe och ta en cigg men ha de så bra.
pussi !

Jag och Emmy, på den tiden :)



Johan och Thommy, då !



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!