SHOOOOOHEJ

2009-06-26 - 00:40:46
Nu ligger jag här igen, ska snart sova eller nått.
Imorrn kommer papi och min underbara storesyster hit,  kommer bli så mysigt. Saknar ju min lilla älsklingssyster. Men iallafall vi ska vara här till söndag, bara sola mysa träna lite dricka snacka skit :) Sen på söndag åker jag papi syrran hem. För på söndag ska ja sätta mig på en buss i 7 timmar till min babygirl på öland. Förhoppnigsvis har vi ett jobb där nu, hoppas! Så jag kanske stannar där längre än vad de är tänkt, kan bli hela sommaren nu om vi har tur. Men de kommer iaf bli sjukt kul, ska till borgholm och träffa vassen och hans polare också och dra ut med dom, nej men de kommer bli skit trevligt. Sen fyller lilla jag år snart också, den 13 juli fyller jag 19 år och de suger ifs men fan aldrig fel att fylla år ;) Nej men bara så ni vet kommer jag inte vara inne nått nu, men skriver när jag kan och lägger in bilder. Annars kommer de bli mycket i slutet av sommarn, massa bilder och shit! Nu ska ja ta nattciggen med Emmy sen kolla en film och sova. För imorrn blir de soooola, fan har fått riktigt fin färg nu :) Puss på er alla, ha en trevlig sommar! Ciaaaao

Ska göras i sommar:
Dra till öland
Tatuera mig
Fylla år, glöm inte gratta underbara mig då ;)
Fixa ett jobb och sen bulgarien om de blir som vi tänkt nu!

De är väl de, men bye suckers !!



Duktiga jag ;)

2009-06-25 - 00:40:49
Tycker faktis att jag har varit rätt duktig nu. Har vart ute och sprungit tre dagar i rad nu med min älskade moster Mia, och imorrn ska vi springa lite längre. Nu har vi kört 2,5 km så de känns rätt bra. Plus att man har fått en fin färg nu av de fina vädret ;) Har iaf haft de jätte mysigt här ute med min underbara mamma och moster, kusinen mormor och morfar. Så skönt att komma bort från allt ett tag känner jag. På fredag kommer storesyster och papi ut ska bli huuuur mysigt som helst. Sen på söndag drar jag till öland till min underbara vän, röööööööööööjj säger ja bara haha. 
Ttråkigt att jag inte har några bilder att visa, men papi tar med sladden på fredag hoppas ja. Nej men nu ska jag sitta här ett tag sen film sen sova. Och imorrn blir de soooola, så jävla skönt :) Ciao ciao !!


älskar er, ni är världens bästa i mina ögon <3

Inget o göra

2009-06-23 - 01:04:08
Nu ligger jag i sängen i mitt lilla hus, ska snart kolla en film och sen sova. Ska ju bli sjukt nice väder den här veckan, så de blir stekmode hela veckan för mig :) Har fått lite färg idag så de är nice. Fan tänkte ändå skriva lite nu i veckan och lägga in bilder från midsommar och så men kom på har inte sladd fittan med mig lite synd men de kommer senare iaf, och då är de fan hela sommarn på bilder om ja kommer komma ihåg att ta bilder ;) haha.. Nej men nu tänkte ja kolla film peace n love

Litet uppehåll ;)

2009-06-22 - 19:28:24

Nu har de vart midsommar och hela skiten, jätte trevligt, mysigt och allt. Och huvudsaken, full blev man ;) Orkar inte skriva så mycket nu, för finns inte så mycket att berätta eller jo ifs gör de de men orkar helt enkelt inte. Nu är vi några kvar här uppe, sen kommer min älskade syster upp på fredag och sen ska ja dra till öland på söndag eller måndag, sjukt nice. Och snart fyller man år, eller snart och snart men om 21 dagar, 13 juli :) Men skit tråkig ålder, 19 år suuuuck 1 år kvar till systemet. Nej men nu ska jag bara ta de lilla lugna.
Skriver lite då och då när ja orkar. Bilder och allt kommer upp efter sommaren typ. Men puss på er alla!!

packa och draa

2009-06-16 - 19:16:59
Nu är jag hemma igen, har vart ute med Alex och Emmy. Vååååååran bästa kille kom hem igår från thailand, jävla neger haha ;) Men skit kul att han är hemma igen.
Fan har inte hänt så mycket annars, i söndags va ja hos syrran sjukt fin lägenhet och allt, va där till 23 eller nått sen åkte jag och mötte upp emmy sen vidare in till stan och träffade Eli, Julia och elis kompis kommer inte ihåg va han hette. Men de va nice, efter de åkte vi hem till emmy. Vaknade vid 4 som vanligt haha, inte bra inte för skulle söka jobb och shit men men.. Sen igår åkte vi till åkersberga och va där ett tag, sen såklart missar vi sista tåget så fick vänta där på nattbussen ett bra tag men vafan vi hade de kul iaf. Kom väl hem vid 5 i morse. Ja sen idag har jag vart med a och e :)
Nu ska jag packa och shit, för imorrn ska ja och Emmy till mitt land. Ska bli sjukt kul, R och alla kommer vara där över midsommar så här ska de partas haha. Sen ikväll ska jag nog bara ta de lugnt, kanske fixa lite saker. sen ska vi hem till mig och soova sen ska vi upp tidigt imorrn för att åka till vällingby och fixa en sak sen ska vi åka. Fett skönt och komma från den här skiten. Ska ut på landet och röjja nu, äääääääääääälskar sommarn där, sen alla är ute då också så kommer nog bli sjukt nice. Sen åker vi nog till öland efter de:) Sen måste vi boka bulgarien resan för dit ska vi också i sommar. Men nu ska jag packa, puss på er alla!!

Haha förra sommaren :)

Ja och rickard, sweeet


Ja och syster
 
Badet

Ja och mormor hinkar sådär ;) hahaha

Mami n papi sup och svälj

Krig, kusinen och mami

Jag och morbror

Kungen på trappan

Hela feta släkten, me loooove

Och såklart alkisarna 1 och 2, me n my babygirl


Suuup och svälj trevlig "helg" MIDSOMMAR :D
Nu ska vi ut och röjja !!

tisdag

2009-06-16 - 16:15:35

Ska ut och gå en liten promenad med emmy nu :) Sen är de bara hem och tvätta, packa och shit för imorrn drar vi.
Sen måste jag till vuxenpsyk också, iaf innan vi drar så de får väl bli imorrn då. Men men nu ska jag dra, seyaaa !
Skriver senare och lägger upp bilder och så. puuuuuuuuuss


söndag

2009-06-14 - 16:33:39

Sjukt död efter igår, kom hem vid 8 i morse helt trasig, fast emmy va myyyycket trasigare än mig igår haha. Så jävla kul, ska lägga upp en film sen och så men har lite brottom nu, ska duscha och fixa mig lite snabbt för ska hem till min underbara syster idag :) Skulle åkt med dom nu, men vaknade för ett tag sen så va ju inte klar nånstans.
Skriver mer senare om igår och så och lägger upp filmen då. Nu måste jag skynda mig här. Peace n love

Jag och min älskade syster, thailand 08 .. Snyyygg bild ;)

SÅDÄRJAH SUP OCH SVÄLJ :D

2009-06-13 - 22:15:11
Nu är jag klar och ska möta Emmy snart, först ska vi till tensta till jakob sen ska vi till mysan på söder, sen möta upp Eli och gänget :) Hoppas de blir en bra kväll. Puss på er alla !!

Med ett leende på läpparna och partyhatten på, nu köör vi :D



Lördag

2009-06-13 - 18:12:05

Fan vilken jävla räddning vår lilla vän Eli gjorde igår, höll på att få psykbryt här hemma men sen kom räddningen. Så jag och Emmy drog till västerhaninge och chillade där hemma med Eli och hans polare David. De va soft, åkte därifrån 3 typ och kom väl hem runt 5 nångång haha. Så vaknade vid 16 idag skit seg.
Idag fyller min älskling mysan år och Eli faktis, eller han fyller år imorrn men dom ska fira han idag, och måste ju följa med då :) så måste först förbi Mysan och sen ut med Eli och alla. Får se hur vi gör med allt. Nu ska jag bara ta de lugnt, massa jävla jidder som ja inte pallar med, varför kan man inte bara va ärlig? Sanningen är alltid den bästa!
Men men hoppas ni får en bra kväll, ciaaao!

GRATTIS MIN SMÅ HJÄRTEGRYN :)

Mysan min pärla




Eli vännen :) 21 år förfaaaaaaaan :D

Its sucks to be me hah

2009-06-12 - 22:11:54

Sjukt irriterad, för de första är man hemma en fredag kväll och de är inte min grej, särskilt inte med dom som bor här hemma. Patetiska idioter är dom, som gillar och klanka ner på folk, men men.. Ska snart ut och möta emmy. 

Nu ska jag iaf ta tag i jobb sökandet på riktigt för de här funkar inte längre, jag vet att jag har ett säkert jobb typ men ändå går jag inte dit ? Fattar inte vad mitt problem är, men på måndag ska jag dit för nu funkar de inte leva såhär längre. Plus att jag vill bort härifrån fort som fan, och de kommer aldrig hända om ja inte har något jobb. Sen måste jag till vuxen psyk på måndag också, måste ta tag i min medicin igen har ju inte käkat den på mer än 1 år nu, men jag känner att den inte hjälper men andra runt omkring känner de t.ex mami och papi men aa, får väl ge det ett försök till, bara de att man är så jävla hjärndöd så jag glömmer ändå ta dom varje morron men men.. Haha lite deppmode på mig ikväll, men har hänt massa saker som gör mig på sjukt dåligt humör. Jaja hoppas ni andra har en bättre fredag kväll än mig men de kan ju inte vara så svårt haha. Imorrn ska jag iaf hem till Mysan och fira henne för hon fyller år :) ska bli skit kul, har inte träffat min lilla vän på sjukt länge nu :)  Nej men nu ska jag ta en kaffe och en cigg och försöka bli på bättre humör. Ciiaaaaao

Sjukt att man tänker såhär, men ibland saknar jag de här stället.
Hassela / bäckaräng 06







Kollektivet


Lite dåliga bilder men vanliga kort som jag fotat haha ;)
Åre sommarn 06 med bäckaräng.




Hur kan man äns sakna tiden på ett behandlingshem? De är sjuukt,  men men så är de ibland ..

Helg

2009-06-12 - 15:16:57
Vaknde vid 15 idag typ, va sjukt trött plus hade ingen lust att gå upp. Ruttnar på de här skit vädret nu, man pallar inte va kvar i de här äckliga sverige. Vill bara booooort! Men men.. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men hoppas de blir utgång iaf. Snart ska jag iaf möta Emmy och köpa cigg, humöret är inte på topp just nu. Skriver mer senare peace n love!

London låter sjukt lockade just nu !?

1 ½ år sen i thailand!!

<3

2009-06-11 - 23:46:53

Dig saknar jag sjukt mycket här hemma och överhuvudtaget. Du är den bästa i mina ögon älskling.
Storesyster du är mitt allt och jag älskar dig <3


GREAAT

2009-06-11 - 20:24:03
Ice cube - Smoke some weed


BABYGIRL I LOVE U

2009-06-11 - 20:02:15






irriteraaad !!!

2009-06-11 - 18:18:29

Ni är så äckliga patetiska u name it. Vill inte vara i närheten av er just nu men de är lite svårt !!

Bakisdagen!

2009-06-11 - 15:16:01

Mår som jag förtjänar. Men hade de sjuuuukt jävla kul igår faktis. Efter vi va hos Emmy drog jag hem och fixade mig snabbt och sen mötte jag upp Emmy och Johan t :) Kul att träffa han igen, 5 år sen man träffade han. Vi satt i årsta först och drack några öl, sen kom Ida dit. Och efter en halvtimme eller nått så drog vi till club onsdag. Blev riktigt full och sen kommer Johan in med samboka eller hur man stavar de, haha och man vet ju hur de blivit alla andra gånger man druckit dom där. Men fan de gick bra ändå, johan beställde två sånna var till alla, så gullig. Och faaan va jag och Ida dansade, och de känner jag idag i benen haha. Nej men hade sjukt kul igår iaf :) lyckad kväll.
Nu ska jag bara ta de lugnt kolla film eller nått. Får se vad som händer. nej men pallar inte skriva mer, ciao!


Lägger in en video sen men pallar inte nu :)

bara ett litet videoinlägg!!

2009-06-10 - 19:26:00
Vår dag !!!

klart

2009-06-10 - 14:54:21
nu har ja fixat mig och så, ska till älvsjö först och hämta mitt id kort som äntligen är klart. Sen ska vi till stan. Skriver senare puss på er!

Och såhär ser man ut just nu, ingen bra dag för mig iaf !!

godmorgon

2009-06-10 - 13:00:21
Har precis vaknat, skit trött. Har iaf inte sovit bra nånstans i natt. Är fortfarande så sjukt irriterad, om du nu tycker allt du gör så snälla va gör du här inne då hela tiden? Om du ska leka som du inte bryr dig, läs överhuvudtaget inte min blogg då. Blir så trött på dig och dina kommentarer, så jävla omogen. Och säg inte att jag ringer dig och vill ha sex med dig för de är de SISTA jag vill, du är ingenting. Så sluta kommentera och läs överhuvudtaget är du gullig.
Jaja, nu ska jag bara ta de lugnt ett tag sen ska jag börja fixa mig för att åka in mot stan till Idas jobb. Men självklart ska ja möta Emmy innan men de fattade ni nog redan.
Orkar inte skriva mera nu, ska gå och göra kaffe och ta en cigg nu peace n love

Vart fan har de fina vädret tagit vägen? :/

nattinuffsan ;)

2009-06-10 - 02:32:41
Nu ska jag fan sova, måste va pigg till imorrn :) Ska först in till stan med Emmy till Idas jobb och hämta en sak sen snacka lite med henne, sen blir de lite förkrök med Johan T sen blir de utgång och de är klart de blir club onsdag på onsdagarna, inget svik här inte. Nej nu ska jag ta en nattcigg med min bääästavän sen sova.
GONATT!

Deckmooooode
 

Tisdag

2009-06-10 - 00:09:39
Jobbig men skön dag ändå. Började med att Emmy kom hit och väckte mig, så jag gick upp så käkade vi frukost sen chillade vi här ett tag innan jag skulle åka och vara barnvakt. Men innan de hann vi åka till gullmars och fixa pengar och sen skulle vi till globen lite snabbt för att köpa varsin hårfärg men den va slut så de va bara gå till bussen. Hämtade dom små korvarna på dagis runt halv fyra sen gick vi hem och lagade mat, lekte och så. När jag slutade mötte jag Emmy i linde och drog direkt till ringen för att köpa den där jävla hårfärgen och där fanns den :) Och sen ringde vi upp T för att snacka eftersom de vart massa jävla tjaffs som ni kanske märkt i inlägget under. Och självklart löste sig inget, omoget och jävligt töntigt alltihopa men men ja skiter ärligt talat i. När vi vart på söder ett tag åkte vi till årsta och tog de lilla lugna ute bara, snacka massa skit och om vissa personer. Jag va lite irriterad på en annan sak också men de är lugnt nu tror ja. Efter ett tag så drog vi hem till mig för att färga håret och klunka kaffe :) Riktigt snyggt blev de.
Sen gjorde jag och emmy ett videinlägg men de va tydligen för långt så de går inte att lägga upp, jävligt synd. Men vi kör på ett nytt imorrn iaf. De är inte så mycket mer som har hänt idag faktis. Nu ska jag sitta här ett tag sen lägga mig framför tvn och kolla en film eller nått. Skriver imorrn, ciaaaao !!

Hårfärg i hela skallen så jävla heeett ;)



Och här öser lillen :)

EMMY SOM SKRIVER !

2009-06-09 - 13:26:15

Helluuu alla små pissluffare!
Just nu sitter jag hemma hos Johanna och väntar på att hon ska fixa sig klart för hon ska vara barnvakt :)
Inatt sov jag hos J det var lite mysigt sådär :P Tycker ni ska komentera lite mer här faktiskt på Johannas steeekiga blogg. haha :) Vet fan inte vad jag ska skriva är för seg för att komma på något. men jag fick äran att vara hennes gästbloggare.
Iaf imorron är det onsdag då blir det klubb onsdag som vanligt billigt och bra för oss som inte har så mycket pengar haha. Bara komma förbi och säga hej till oss snyggingar va ;) Jaaaa det var vell allt jag hade att säga :/
Jag fick tillochmed lägga upp vilken bild jag ville på hennes blogg så nu jävla köör jag :) inte ofta man får göra det.
Puss puss ha det bra .... P.S Komentara mera FFS.


Haha här hänger två idioter vid turken för 2 år sen .

Till en viss person, få in det här i din TRÖGA hjärna !!

2009-06-09 - 12:27:03

om du nu tänker fortsätta med att läsa min blogg så behöver du inte hitta på massa saker som förstör mellan två andra personer! du har alltid varit den där som vill FÖRSTÖRA och de leder ingen vart utan du skapar själv bara problem.
Sen när de står vissa saker om att vi träffar den och den, så behöver du inte överdriva det med att säga att hej vi har åkt och knullat den och den personen, utan de som står är de som hänt!
Och tror du vet vem jag menar, till ett viss T !!!

cleaaar

2009-06-08 - 21:07:31
Sådär nu är man klar, ska hjälpa dadi med hundarna bara sen ska jag möta Emmy sen till Johan.
Och såhär ser man ut just nu, inte så bra bild men men.. Ciaaao

Orolig!

2009-06-08 - 20:26:54
Nu har jag precis kommit hem, har bara tagit de lugnt med Emmy och så där. Va ute med hundarna sen gick vi till Johan ett tag bara sen drog vi till Emmy och käkade och så. Nu ska jag fixa mig lite snabbt bara, sen ska jag och Emmy till Johan och chilla där bara, lugn kväll ikväll :)
Men just nu är jag jävligt orolig över en sak och de är min pappa. Han har vart och tagit massa prover, och de har pågått ett tag nu men dom hittar inget, han ska dit imorrn med på röntegn och så. De jobbigaste med de här är att de finns en chans till att de är cancer, vill knappt säga orden. Men tumörer är sånt som oftast inte syns när man tar prover men som dom upptäcker efter ett tag. Så nu är jag väldigt orolig över de, vill inte tänka på de men lite svårt när de handlar om ens egna pappa. Men hoppas på de bästa att de bara är en infektion som går att behandla eller inget alls, men nått är de ju som inte står rätt till. Han har så himla ont, och de är inte kul att se "/ Hoppas allt blir bra iaf.

Nej nu ska jag fixa mig, skriver mer ikväll och kanske blir de ett videoinlägg? Om ni nu är intresserade av de? ;)
peace n love

Du är den finaste pappan man kan ha och jag älskar dig så mycket <3

Sweet

2009-06-08 - 14:50:43
ut med hundarna och sen möta emmy. skriver senare ciao !

Söndag

2009-06-07 - 20:52:43

hallå där sötnosar! Nu är jag hemma igen, men ska snart möta Emmy och köpa cigg och så bara. I fredags va jag ute, jävla massa springade blev de iaf. Skulle till huset men hann inte och skit, sen toxic men pallade inte kön med alla jävla studenter och sen gröne jägarn och sen blev de en jävla rock klubb med Sandra, Melina och Emmy. Skiiiiit kefft ställe men vi hade kul ändå, iaf jag och Emmy. Men vi har alltid lika roligt va vi än gör haha. Sen efter allt åkte vi hem bara. Och på lördagen skulle vi fixa en sak på pantbanken men de va såklart stängt så allt fucka sig. Men de löste sig iaf senare, vi fick låna en flaska och så av Tim och Lukas, så jävla gulliga. Sen åkte vi till märsta hem till Dennis, och hans kompis Alex, de va trevligt ;) Åkte hem idag vid halv 5  typ, sen kom Emmys mamma och hämtade oss sen åkte vi till nacka forum som luffare men ja och emmy satte oss på donken sålänge, sen åkte vi hem till henne och sen åkte jag hem. De är de jag har gjort, en soft helg iaf. Men är sjukt seg i huvet men de är jag alltid så haha..


De är väl du som är den 19årige haschnissen? WAKE THE FUCK UP!
Men alla är vi väl olika, å tur är väl de!
LOVE to all!!!!

Ett svar på den här söta lilla frågan, hashnissen? Lille vännen, vad vet du om mig och mitt liv? Inte mycket verkar de som. Sen vad spelar de för roll om de nu skulle vara så? Min ensak och inte din.
Jadu gullunge, de är tur att vi är olika som sagt ;) Jag älskar mig själv och de liv jag lever, bra va ;) ?


PUSS PÅ ER ALLA !!

Nu ska ni få störa er lite mer på oss, njuuuuuut !!
Tillbaka till fjortistiden ;)


 

FRIIIIIDAY :D

2009-06-05 - 19:04:08
Äntligen fredag, fast har ifs helg hela veckorna men alltid speciellt med helgerna ändå. Idag skulle vi till huddinge gymnasie och kolla på emelies utspring och så, sen ge henne sin present, men självklart försover jag och emmy oss och kommer kvart i 2 när vi skulle vart där 1. Så när vi kommer dit har alla redan hoppat på flaken. Så vi satte oss där och hoppades på att se henne, och de gjorde vi men kunde inte slänga presenten till henne iaf så de blev inget. Lite tråkigt, men tror nog hon hade kul ändå haha ;) Efter de drog vi hem till emmy och va där ett tag bara sen skulle hennes lillesyrra klippa sig så vi följde med henne. Skulle egentligen ha åkt och träffat Dennis men de blev inte så.
Så ikväll blir de utgång för mig och Emmy, Sandra en gammal kompis fyller år idag så ska fira henne :) Kommer nog bli kul, först ska vi till 54 i medis sen ska vi nog till huset eftersom de är sista helgen för huset så tänkte att vi måste ju gå dit. Nu har jag iaf städat hela mitt rum som såg ut som ett bombnedslag och ska snart käka, resten av familjen har ju åkt och firat min faster så dom fixade hamburgare till mig, gulligt va? ;) Sen väntar jag på att min sega lilla vän Emmy ska komma hit, och då är de bara börja fixa sig. Nu ska jag käka, hoppas ni får en kul kväll för de kommer jag ha :D
Peace n love

Grattis gumman <3

!!!

2009-06-04 - 22:36:05
Sluta lev ditt liv som en looser? Är bara tvungen att svara på de där.
Jag är bara 18 snart 19 år och jag lever de livet jag vill göra. Bara jag mår bra och tycker mitt liv har en mening såå.
De är nog du som är loosern i de hela.  Ville bara säga de puss på er !!

iväg som en påse skit!

2009-06-04 - 15:54:48
Nu ska jag till gullmars först med emmy och möta upp Z, ska bara lämna en sak till han. Sen efter de ska jag och Emmy till globen, hon ska köpa present till emelie som tar studenten imorrn. Sen ska vi nog käka nånstans får se. Men känner mig som en skithög idag haha, inte fräsh nånstans och mår så piss dåligt men men sånt man får ta ;)
Nej men nu ska jag dra, peace n loooove ;)

Såhär ser man ut idag, myskläderna på haha

?!

2009-06-04 - 13:26:18

Du betyder ingenting för mig längre, jag hatar dig. Du är fan inte min syster längre, du är bara luft.
Du har förstört mitt liv i så jävla många år och sen är det mig det är fel på? Du vet fan inte ens vad du gör med dig själv, men jag är problemet .. Jag orkar inte mer, okej? Jag ger upp. Du blir inte bättre, så jag har slutat bry mig. Bry dig aldrig mer om mig, för jag behöver inte ditt stöd eller din tröst. Jag klara mig bättre utan. Dra åt helvete bara. Du är inte värd min kärlek längre. Jag önskar att du skulle kunna förstå hur mycket jag och vår familj verkligen gjort för dig. Hur mycket som vi har gått igenom pga dig. Men inte ens det kan du, för du fattar ju aldrig någonting. Det började när jag var åtta Johanna. Jag grät varje jävla kväll pga det du utsatte oss för. Du du du du, allt är om dig. Det var inte jag själv som fick mig att gråta Johanna, det var du. Jag står för de jag sa till dig. Visst, jag skulle bry mig om du dog. Självklart vill jag inte att min syster skulle dö. Men ibland vill jag bara att du inte ska vara i närheten av mig. För jag orkar inte längre det här. Jag har mått så jävla dåligt och sen är jag uppkäftig och en äcklig fjortis? Du är snart 19 år och beter dig värre än vad jag gör vafan. När du säger att det inte är synd om mig för det är bara dig som det påverkat så har jag lust att döda dig. För det är så jävla dåligt, när du vet hur vi har haft det? Vad gör du med ditt liv, ditt liv är fan helt jävla meningslöst, jag tror fan aldrig du lyckats göra något vettigt av det och sen orkar inte jag vara trevlig hela tiden då ska du slå in pannbenet på mig? Sen när du slår mig och jag slår tillbaka då ska jag söka hjälp? Du fattar fan inte själv vad du säger inte gör heller. Johanna jag orkar inte lägga ner mer tid på dig och fortsätta hoppas. Jag orkar inte, så just därför väljer jag bort dig. Jag kommer inte se dig som min syster mer. Jag orkar inte mer skit ..

Vad ska man säga när ens lillesyster tycker såhär om en? "/ 
Jag älskar dig lillen så du vet <3

mår som en påse bajs

2009-06-04 - 13:00:29
så sjuuukt äckligt jävla bakis är jag idag, har verkligen lämnat hjärnan nån annanstans. Va på club onsdag igår som vanligt, gillar de där stället ändå har ju typ blivit stammisar där haha. Kom väl dit vid 23 och när vi kom in va de sjukt mycket folk, massa studenter så man fick stå i den där jävla kön till baren i hundra år kändes de som. Men till slut fick vi våra älskade öl. Och de bästa på hela kvällen, vi mötte våran lilla Ronja där, såååå kul att träffa henne. Har inte sätt henne på evigheter och så kommer den lilla filuren där, man fick nästan tårar i ögonen. Min och Emmys favorit tjej :) hehe. Stog och snacka med henne ett tag där inne, sen skulle jag och Emmy vidare till harry b james för jugge alex jobbade där igår, så vi drog dit. De va nice. Både jag och emmy va pruttfulla och både de ena och de andra, men soft va de iaf. Va där tills de stängde sen fick vi skjuss hem av honom :) Va en jävligt lyckad kväll igår iaf. Idag ska jag bara dega i soffan, tror ja inte orkar nått annat, men egentligen måste vi åka runt lite idag ja och emmy och fixa några saker men får se hur de blir med de. Nu ska jag gå och ta ett stort glas isvatten och en cigg, ciao!

Juste mami fyller år idag, såå GRATTIS MIN ÄLSKADE MAMS <3


Bilder från igår!










Han va så söööt, stog helt själv där på scenen och öste, ser inte så bra men men ..

onsdag

2009-06-03 - 13:31:17

Skit trött, vaknade för en halvtimme sen eller nått. Måste gå ut med hundarna som jag verkligen inte har nån lust med alls, men måste. Sen har jag och emmy lite grejer att fixa idag, inte bra att de blev som de blev igår men finns inte så mycket man kan göra åt de nu. Ska försöka lösa dom problemen idag iaf. Sen hoppas jag på att de blir de gamla vanliga ikväll, club onsdag haha ;) Får se vad som händer, nu ska ja äta frukost peace n love

Juste måste bara få säga en sak om dom "söta" kommentarerna.
du är lik kissies.se i annsiktet ? Hah, tack för du skrev men tar de verkligen inte som en komplimang, hon är en person jag ALDRIG skulle vilja likna på nått sätt.

Och den andra sötnosen som skrev ;)
Fjortizszszszszsz style, måste bara säga att de va gulligt skrivet, lite blandade bokstäver också de gillar jag ;) haha

Fortsätt skriv kommentarer!



Storesyster i miss u already <3

!!

2009-06-02 - 16:38:34

Du är så sööööööööööööööööööt ;)

Tisdag

2009-06-02 - 15:02:19

Har vart sjukt nice väder dom senaste dagarna. Igår va jag och Emmy i flaten hela dagen, så jävla mysigt. Och vi badade, första doppet i år :) Vi låg där hela dagen sen vid 18 nångång åkte vi till gullmars för att möta upp Jugge Alex och hans kompis, skulle dra till liljeholmen där vid hamen och åka vattenskooter. Fast jag och Emmy åkte aldrig, de blev fett kallt och bakom dom där va man inte så sugen på att sitta haha. Men de va också mysigt, sen hade han sin lille hund med sig, okej liten och liten ska man ju inte direkt säga. Efter de drog jag och Emmy hem till henne och hämta tröjor sen drog vi till Johan och lämna pengar och sen vidare till gullmars och mötte Sidh för att hämta en sak. Sen va Lucas och dom där också så fick skjuss av han tillbaka till årsta. Jag och Emmy satte oss på ängen och snacka skit och bara chillaaade ;) De va de vi gjorde igår. Idag har ja inte gjort ett piss, vaknade 2 eller nått skit seg. Va ute med hundarna och så nyss. Får se vad som händer, men de är ju äckel väder så man är inte så sugen på att dra ut direkt.
Men skriver mer sen, ciaao!

Soooooooooooool
 

Alex kööör

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!