Tell me mooooooooore

2009-09-30 - 13:42:25

Har precis städat rummet lite och nu ska ja käka. Ska träffa t idag iaf, får se om ja ska med emmy och hämta sin lur hos polisen. Har inget att skriva, skriver mer imorrn eller senare! Peace n loove


De va då de, haha ett tag sen !!

THE VOICE PÅ FREDAG :) GLÖM INTE ATT KOLLA DÅ !!

2009-09-29 - 14:21:30

Hellu alla skithögar ;)
Är lite dålig på att skriva men har inte haft tid, upptagen brud förstår ni haha. Nej men igår gick jag upp vid 10 tror ja, sen kom t hit, tog de bara lite lugnt, men mysigt som vanligt! Sen vid fyra mötte jag upp emmy på söder, vi åkte in till stan sen till globen, efter de drog vi hem och käka sen mötte vi alex, drog till jordbro och så. Chillade sådära;) Idag händer de inte så mycket, sjukt kallt ute också. Men ska iaf möta e när hon slutat och chilla lite här i årsta bara.

Igår ringde iaf en från the voice, vi ska vara med på fredag hela morgonen så glöm inte att kolla på oss då, kommer va live hela tiden och de vill ni väl inte missa ;)

Peace n loooove!

DONT FORGET !!

Helgen över

2009-09-27 - 23:02:46

Nu va helgen slut, har haft en bra helg iaf. I fredags började kvällen hemma hos Emmy med leo alex lucas och andreas, så vi satt hemma hos henne och föra lite innan de blev utgång. Skulle egentligen till pilot men så blev de självklart inte, vi skulle dra till huset istället men när vi kommer dit och ska in kommer självklart ja och emmy inte in där, för tydligen har vi sagt att vakt alex mamma är en hora, haha så jävla skrattretande. Så vi sket i det och drog till viper, inte så lyckat men funkade. Efter de drog jag till skarpnäck hem till T och myste lite där :) Sen på lördag va de bara åka direkt till emmy och börja fixa mig, sen skulle vi till kiosken och jobba igen. Jobbade 18-21, så gick 1000 kr rikare hem sen! Efter vi jobbat drog vi hem till mig och hämta lite kläder och gick ut med nelson en stund, sen vidare till e igen. Käkade lite sen drog vi till medis och mötte alex zebbe och lucas, chillade lite där, lekte burken och grejer haha, så jävla länge sen men fortfarande sjukt kul ;) Jaja, sen va de hemmåt efter de, jag och e kom väl hem 3 eller va den va så kollade på en film och sen deckade vi. Och idag har bara vart lugnt, vaknade och drog till globen direkt och köpte varsin hårfärg sen mest lugnt. Kolla ensam mamma och lite sånt. Och sen mötte jag storesyster som hade vart hos oss, ville ju också träffa henne innan hon åkte hem till sig. Ja de är väl min helg!
Måste berätta en rolig sak, i fredags när ja och emmy fixade oss ringde jayson från the voice. Emmy hade tydligen vunnit en tävling, så vi ska vara med i the voice morron nån dag, dom skulle ringa upp i veckan igen :) haha fett kul, så då måste ni kolla ;)

Nej nu ska ja sluta babbla, tänkte sitta här lite sen kolla film, peace n love

Från kiorreeen ;) haha





UTGÅNG MED WIFEY <3

2009-09-25 - 17:25:35

Blir de ikväll. Nya stället pilot ska vi till tror jag men får se vart man hamnar. Nu ska ja iaf ner till Emmy o fixa oss sen fixa lite för krök, peeeeeeeeeeeeece !!



Kärlek

2009-09-25 - 14:34:34

Nu har jag äntligen kommit hem, eller kanske inte kan säga äntligen för har haft de mysigt.
Jobbade lite längre i kiosken igår, vi fick ta andra passet också, så slutade 21. Efter de åkte vi till årsta och mötte upp Leo för vi skulle åka till tyresö, men innan de skulle vi möta Ricco. Vi satt och chillade ett tag bara sen skulle vi åka men då sket sig allt, så de va bara vända hemmåt igen. Men ja drog till t istället :) Så mysigt.
Juste måste säga en rolig sak nu, ja tog massa bilder igår, men självklart glömmde ja kameran i kiosken så tyvär kan ja inte lägga upp nått nu som ni kanske fattar!
Men vi ska ju dit på lördag igen så då kommer bilderna upp :)
Snart ska ja hoppa in i duschen och packa ner lite saker sen hem till Emmy. Får se vad som händer ikväll men dricka ska de göras iaf. Nej men hoppas ni får en bra fredagkväll ;) Peace n loove!



Käääänslorna börjar komma ;)

Look in my eyes, tell me what u see

2009-09-24 - 12:34:09

Nu har jag precis fixat mig och gått en promenad med nelson, ska åka om ungefär en timma och möta emmy. Först ska vi dra nånstans och käka lunch sen blir de jobba. Skriver ikväll, och då kommer lite bilder också:) Peace!

Såhär ser jag ut nu!



That thong thong thong thong

2009-09-24 - 01:15:30


Old stuff, fortfarande lika skön ;)



Är det nånting jag lärt mig i livet är det att aldrig ta nånting för givet!

2009-09-24 - 00:09:48

En lång dag har de känns som. Mötet gick iaf jätte bra, kommer få den hjälp jag behöver när ja börjar på åsö, så tror på att de kommer funka nu den här gången. Mötet höll på i en och en halv timme, rätt långt men fick ut mycket av skiten iaf ;) haha .. Efter mötet drog jag hem och käkade min frukost, sen drog jag ut med nelson för att möta emmy på söder, möttes på bron från årstaberg till söder. Va ute i 3 timmar med den lille pricken Nelson. Och chillade lite sådär.. haah va så dum, tappade min mobil idag, kom på de efter ett jävla bra tag när vi suttit på ängen i kanske 1 timma, så vi gick och letade för den va fortfarande på. Men hittade inget, men tillslut slog de till i min underbart smarta hjärna, att jag hade vart på ett ställe ja inte kom på innan, och där låg min lille älskling, hade vart kört om ja tappade den nu. För emmy har inte heller nån lur eftersom den är hos snuten haha .. De är 2 gången ja tappar den och hittar den igen, så 3 gången gillt då kommer den va borta för alltid. Så de får inte hända nu .. Nej men tänkte snart gå och lägga mig faktis, ska upp kl 11 imorrn, måste ut med nelson och sen fixa mig och sen in mot söder för att möta upp emmy som jobbat sen ska vi käka lunch sen vidare till kiosken i farsta för att jobba :) Ska bli kul. Sen på kvällen får man se vad som händer, men nått kommer nog hända iaf. Nej nu ska ja titta lite tv sen sova. Peace n loooooove!

Kommer bilder imorrn, om ja inte glömmer kameran som ja alltid lyckas med ;)

Snacka om redeyes ;P
Men är de inte kul att se ett litet leende där, fast de är fejk men skitsamma ;) hah




DOUGLAS DECKEL, SAKNAR DIG SÅ HIMLA MYCKET MIN MYS <3

away

2009-09-23 - 12:08:24

Har precis fixat klart mig och vart ute med nelson, ska iväg på ett möte kl 13 om stödgruppen i skolan ja ska börja, man kan få extra hjälp och så. Men de roliga är att ja vettefan vart jag ska nånstans, så undra om ja kommer hitta haha.. Sen när ja kommer hem ska ja käka frukost och vänta på att emmy slutar, ska möta henne i skanstull, så ska gå dit med Nelson. Skriver mer senare, peace n love!

Från förr förra sommarn tror ja ;P



Snart ska man fägra håret, undra vilken hårfärg ? ;) haha

Dont forget, rösta nu för min vän Ronja :)

2009-09-22 - 15:33:58

http://www.dinpase.se/#/alla-passar/page=80/12229

Tryck på länken, sen när de kommer upp en ruta med en godispåse så trycker ni bara gilla!
Kör på nu, rösta gärnet ;)

Segt

2009-09-22 - 15:28:55

En riktigt seg dag, emmy ringde och väckte mig typ 1 idag va så sjukt seg så orkade knappt gå upp men tillslut gick de. Och när man kom upp mötte man direkt en galen hund as usal, haha. Så de va bara skynda sig ut med lillen. Gick till jourlivs och köpte cigg sen hem igen. snart ja ska till årstaberg och möta emmy får se vad vi ska göra men inget speciellt tror ja, sen ska ja möta t idag :)
Men har ett viktigt möte imorrn vid 1 så får se hur de blir. Nej men nu ska ja fixa mig lite sådär, peace n love!

Fortsätt kommentera, bara roligt ;)

Snart är de vinter, måååste köpa ny vinterjacka..



Idag är de 2 veckor sen du försvann från oss.
Vi saknar dig varje sekund bebis. Vila i frid min gos!
Jag älskar dig <3


Dör för låten !!

2009-09-22 - 00:38:59



TOK - GUARDIAN ANGEL



SJUKA MÄNNISKAAAAAA!

2009-09-21 - 22:15:08

Jasmin Jasmin Malekshahi !!

Tror de är den mest idiotiska bruden som finns. Vilket av orden är de du inte fattar, skriv INTE till mig eller om mig och mina systrar till någon. Du vekar ju ha en seriös skada gumman. Kommer bli äckligt irriterad om du hör av dig en gång till. Du känner inte mig eller nån av mina systrar och ändå krigar du, fattar inte va problemet är!? INGEN VILL HA DINA ÄCKLIGA SAMTAL ELLER MAIL !!
Ska man behöva slå in de i skallen på dig eller, f*cking idiot!

Om hon skriver till någon av er svara inte, eller ge inte ut mitt nr!!

70 ärliga svar om mig!

2009-09-21 - 19:29:54

1. Vilket är ditt mellan namn? Elida ulrika

2. Vilken tid gick du upp i morse? 07.30

3. Är du i ett förhållande nu? nej

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? ..

5.Om nej, vem var du tillsammans med sist? Emil

6. Får man fråga varför det tog slut? Inga känslor kvar och de funkade inte!

7. Har du haft ett seriöst förhållande? Aa, eller asså seriöst och seriöst .. Va ju som ja va då!

8. Vem vet mest om dig? Emmy vet absolut mest tror jag, sen storesyster

9. Vad gör du på fredagskvällar? Festar oftast, annars händer de annat.

10. Bästa filmen du någonsin har sett? Crazy beautiful

11. Är du oskuld? Nej

12. Har du någonsin varit full? Många gånger

13. Har du testat droger? Yes

14. Röker du? Yes

15. Snusar du? Nej

16. Saknar du någon just nu? Ja, min älskade douglas <3

17. Hur mår du idag?  Jag mår prima, lite trött bara

18. Hur många tabletter tar du dagligen? Ska ta en men gör de inte.

19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Samma sak som ja gör nu, ingen förändring haha. Nej men inte fan vet jag.

20. Bästa minnet från sommaren?  Många bra minnen :)

21. Senaste landet du besökte bortsett från sverige? Thailand

22. När var du där? Mer än ett år sen

23. Är du rasist? Nej, men kan ju ha fördommar ibland men de har inget hudfärgen att göra, utan kan ha exakt lika mycket fördommar om svenskar, beror helt på hur folk beter sig mot en.

24. Har du helt svenskt ursprung? Yes, 100 % svensk

25. Om nej, vart kommer du ifrån? ..

26. Föredrar du svenska eller utländska tjejer? Beror helt på hur personen är, men har mest svenska tjejkompisar. Förutom A och L som är från annat land :)

27. Ser du fram emot någonting just nu? Nej inget speciellt sådär, men hoppas jag snart har nått jag ser fram emot :)

28. Sköter du skolan? Går inte i skolan, börjar den 12 oktober och då ska den skötas. Men annars har jag aldrig skött skolan.

29. Vad hade du för betyg förra terminen? Inga

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? g

31. Vilket ämne var det? Vet inte, de va betygen från grundskolan som va g haha..

32. Har du fått IG på ett prov? Yes

33. Har du spelat/spelar du i ett band? Nej

34. Anser du dig vara intelligent? Haha nja de vettefan, men ibland men oftast inte på sånna saker som är viktiga.

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Svår fråga, finns många bra tider.

36. Har du mått jättedåligt psykiskt? Ja de har jag gjort

38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Yes, när de va som värst.

40. Hur ofta gråter du? Vet inte, ja gråter när nått dåligt händer eller när jag mår dåligt över nått.

41. Vad gör du när du mår dåligt? Mår dåligt haha, nej men pratar med min bästavän,mami, syster. Vänder mig till mina nära iaf.

42. Vart vänder du dig för att prata när du mår dåligt? Som ja sa innan, till mina nära och kära oftast.

43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Nej!

44. Vilken klass går du i nu? Ingen, komvux snart!

45. Vilken skola? Börjar på åsö.

46. Har du varit otrogen någon gång? Yes

47. Har någon varit otrogen mot dig? De vet jag inte, men nej de tror jag inte.

48. Är du stolt över dig själv? Ja ibland, inte alltid.

49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Alltid svårt att svara på vad man själv är bra på men i give it a try. Humor, bra lyssnare, omtänksam. ja vet inte ..

50. Vad får du ofta komplimanger för? Ofta? Jadu de vet ja inte ..

51. Har du lätt att få folk att skratta? Ja de har jag nog

52. Cider eller ÖL? Bärs SÅKLART!

53. Har du några talanger? Ohja många dolda talanger ;)

54. Vet du om någon är kär i dig? Nej faktis inte

55. Är du bra kompis med ditt/dina syskon? Självklart, med båda systrarna. Har väldigt bra kontakt med dom. Kärlek <3

56. Vad står det i ditt senaste sms och vem var det ifrån? Hey whats up? Från Braxton.

57. Hur lång är du? 1.70

58. Vad har du för ögonfärg? Blåa

59. Vilken storlek har du på kläderna? Olika, beror på vad. Tröjor xs. Helt olika faktis

60. Vem litar du på till 100%? Emmy, Matilda. Sen självklart mami & papi, lillesyster.

61. Har du några piercingar? yes

62. Om ja, vart någonstans? Tungan, överläppen, näsan

63. Om nej, vill du ha några? ..

64. Vad har du för skostorlek? 39 

65. Vad är ditt framtida jobb? Eget med Emmy, klädaffär. Vårt egna märke aa u name it ;)

66. Vad är din favorit mat? Har ingen speciell, men pappas mat är alltid god. Thai food also!

67. Har du några husdjur? Yes, 3

68. Om ja, vad för några? En hund och 2 kaniner

69. Vad är du rädd för? Vet inte, döden maybe?

70. Berätta om ditt framtida liv? Skööönste livet. Mer orkar ja inte säga, men ska iaf vara så LYCKAD ;)
hah



                 Sådär, nu fick ni 70 helt seriöst ärliga svar:)        

T.O.K. - Footprints (When You Cry)



The more sand that has escaped from the hourglass of our life, the clearer we should see through it.

2009-09-21 - 18:20:29

En trött johanna för första gången vid den här tiden haha, blev väckt i morse av mamma vid halv 8. De va tydligen kris på hennes jobb så hon ville att jag skulle följa med och jobba, och självklart ställde jag upp, vara bara kliva upp ur min sköna säng och börja fixa sig. Men de va bara roligt att jobba, så gulliga ungar :) Slutade vid 16 då tog mami och jag en promenad med nelson i en timme typ sen hem och käkade middag.
Ska snart möta emmy, får se vad som händer men nått hittar man nog på. Hon har ju också jobbat idag, så hon är inte heller så pigg ;P Duktig flicka som ska jobba 2 veckor, haha.
Nej men har inget mer att skriva nu, blir nog ett inlägg senare! Peace n loove




Cant satisfy her!
Me like





Life is a bitch then u die?!

2009-09-21 - 02:43:26

Nu ska jag försöka sova, mötte upp alex och tog en liten promenad sen satt vi och snackade ett tag :)
GONATT PÅ ER ALLA!

En riktigt fin vän :)
Alex n moi



Den va tööööng ;)

2009-09-20 - 22:48:53

Sleepy brown - Me, my baby, my cadillac



Tack för tipset syrran, me like it ;)

Tell me what you say?!

2009-09-20 - 21:40:02

Hellu där!
Idag har de vart en riktigt lugn dag, gick upp och började fixa med garderoberna direkt typ. Blev riktigt nice faktis, mycket bättre än innan. Sen kom min kära storesyster hit, och de är alltid lika kul :) Så har bara vart hemma hela dagen och haft de mysigt. Ja de är de jag gjort bara, får se om ja ska göra nått senare men de tror ja inte. Nej men ciaaao!

Bästaste syster, kärlek <3





Min fina underbara Douglas, snart är de 2 veckor sen du lämnade oss.
Du är så himla saknad, tänker på dig hela tiden.
Hoppas du har de bra där du är nu, jag älskar dig så mycket min bebis <3




Break up?!

2009-09-19 - 19:50:22

Kanske är dags nu? its over, grundkärlek finns men kärleken i nuet finns inte där nånstans.
Så jävla synd, jag älskar er så mycket <3

baby dont worry u be my only no need to worry!

2009-09-19 - 16:18:53

Blev ingen utgång igår, ja och emmy möttes väl vid halv 10 eller nått igår kväll, satte oss i årsta och chilla lite sådär och efter de blev vi helt otaggade så vi tog de lugnt sen åkte vi hem, haha men de va nice ändå. Idag vet ja inte vad som händer, syster kommer iaf hit :) sen har ja ingen aning va ja ska göra men nått ploppar alltid upp ;p
Snackar just nu med Lacisha, hon har ju flyttat till london och grejer den jäveln, och ska bo där nu. Så nu måste man planera resa och åka dit och hälsa på henne :) När ja fått lite cash är ja sugen på att åka dit och va där ett tag, fett soft. Nej men skriver senare, peace n looove!

Oldie :) me n lacisha !



en minderårig ute på krogen haha ;P fett kul den kvällen, bar brasil!

If u don't like that!

2009-09-18 - 18:30:16

Ändrade planer, blir utgång ikväll iaf :) Halleluljaaaaah haha! Partyhumöret är alltid på topp.
Så ska väl ut med nelson snart innan jag börjar fixa mig och så, sen blir de lite förkrök med emmy och sen ut med simon och eli, vet inte om nån mer ska med. Hoppas på en lyckad kväll, men de brukar de bli när man festar med dom bästa ( mig och emmy ) menar jag då ;) haha.. Nej men skriver kanske ett litet inlägg innan jag drar ut. Peace n love

Ne-Yo feat. Florida - Be On You

Falskt eller sant!? thats the question ;)

2009-09-18 - 16:43:30

Sho, hur är de med er alla muppar som läser här? Själv mår ja som man förstjänar. Va med Emmy och alex igår och så bara, sen mötte jag upp T :)

Måste bara skriva en sak om bilderna under i ett annat inlägg, tror ni vet vilket jag menar!
Falskt eller sant? Hmm de är nått ni aldrig får reda på, bara vi som vet.
Pundare? NEJ IDIOTER! Lagliga? SJÄLVKLART :D där har ni svaret, tro vad ni vill vi vet sanningen mer behöver ja inte säga!

Nej fan snart börjar man på komvux och grejer, undra hur de ska gå? Men tror nog inte de blir nått problem, ska plugga matte a den här terminen sen får ja se hur de blir nästa. Men nästa termin de är då cashen börjar rulla in ;) Me like haha.
Sen nu i november ska ja fota mina ärr på magen jag fått för min operation, har 5 stycken så undra vad man kan få för de ;) ? Nån som vet på ett ungefär kanske? Hoppas på en liten extra peng iaf.
Nej men tillbaka till idag, får se vad som händer men ska iaf inte ut blir nästa helg istället. Så ska möta emmy senare och chilla sådär sen ska ja ta de lugnt bara. Ska ni andra hitta på nått kul? :) Jaja, nu pallar ja inte skriva mer ska ringa syster och prata lite med henne nu, peace!

Tyvär inga bilder igår, tråkigt jag vet ni som så gärna ville se oss söta brudar ;)
Tooooo bad, another time ;)

Jag vet, vi är såå sköna :D haha
Blir mer videoinlägg sen när vi fixat kamera ;)


byyye

2009-09-17 - 18:39:29

Nu ska ja dra ut och möta alex och emmy, först till globen sen stan och sen fixa lite saker , peace n love!

Och såhär ser man ut nu !

Baby are u down down down ...

2009-09-17 - 17:13:42

Nu ska jag fixa mig snabbt och sen möta emmy och ta ut våra cash ;) sen ska vi fixa lite saker och så, sen ska ja möta T :) Myyyysigt. De är de ja ska göra, kanske mer bilder imorrn men lovar inget! Peace n loooove

Sweet huuh, nooot ;)

Welcome to the good life!

2009-09-17 - 14:36:46

Godmorgon! Nu har jag precis kommit hem, va ute med nelson ett tag den stackarn som alltid får vänta på att man ska vakna. Vaknade väl vid kvart i 2. Va ute igår med min lilla mupp Emmy, gjorde inget speciellt ;) Skulle mött alex, eli och zebbe men orkade inte åka till fridhemsplan så vi drog hem istället. Har iaf tagit lite kort nu, tyck va ni vill men här är dom iaf!!

Lite ego sådär ;)



Haha



Helt koncentrerad



So am i



Smooooke



Waatch out



Buuusigt där haha ;)



snyyggt ;P



Där har ni några, nu ska ja ta en kaffe och en cigg peace!

why why why? thats true!!

2009-09-16 - 19:05:11




wuuupppppps ja känner en torsk! ;)

2009-09-16 - 18:26:10


Emmy trodde du visste va som va lagligt och inte, men hade visst fel!
Fyfan va dålig du är haha ;) Not good my little sunshine!

fuuuckface

2009-09-16 - 18:17:01


Heeeeeelt !!!! ;) hahahhaha

  

fyfaaan, får ta lite mer ikväll eller när fan de nu blir !!

nice n slow

2009-09-16 - 18:02:41

Nu har jag precis städat klart. Men orkade inte bära in dom andra garderoberna så får göra de nån annan dag.
Här har ni mitt rum, haha lite roligt men skitsamma så här ser de ut iaf!











mitt underbart snygga rum haha, massa saker överallt men i like it ;)
de ska bli vita väggar och massa annat här sen, men vet aldrig när för papi brukar snacka rätt mycket haha..
Nej nu ska ja ta en kaffe och en cigg o ringa emmy, peace!

Red red wine

2009-09-16 - 15:07:19

Helluuu! Vaknade vid halv 2 idag, helt seg så va tvungen att gå ut med lille nelson direkt, den stackarn. Va iaf ute med emmy igår, va i st eriksplan hela kvällen och gjorde de vi är bäst på ;) haha .. Kom inte hem så sent ändå, typ 1 eller va den va. Nu ska jag städa hela rummet, och fixa mina nya garderober igen, har redan fixat en gång men nu kom papi hem med ett par nya igen så tänkte byta så länge tills dom riktiga spegel garderoberna kommer, nångång så småningom. Nej men lägger in lite bilder senare, kan lägga in på mitt rum också om de är nån som är intresserad att kolla. Men tänk på att mitt rum är inte färdigt nånstans, ska bli vita väggar och massa shit senare! Jaja, har inte tid att skriva. Peace n love

Felix, Linus och jag!
Dom jag är barnvakt åt, små sötnosarna.



Och sötnosen Olivia, saknar den lilla pricken!
Syrran som va barnvakt åt henne förut, älskade att följa med då.
Ett riktigt litet charmtroll :)




u can have whatever u like!!

2009-09-15 - 20:21:12

Nu har jag precis kommit hem typ, va kul att träffa dom små korvarna igen :) hoppade studsmatta och lite så bara, ja ni vet lekte som de kallas! haha.. Sen efter jag vart där så drog ja till mamis jobb så åkte vi moppe hem, jävligt schysst hjälm man fick där såg riktigt kul ut! haha. Nu ska ja snart ut och möta emmy och sen fixa lite grejeeer, dont tell yah whaaat it is! Har inte tid att sitta här nu, kommer lite bilder ikväll tror ja nog för nu ska kameran med och då jävlar, för visst är de kul att kolla på såna söta tjejer som mig och emmy? ;) Hahah..
CIAAAAAAAAAAAO!

MIN MAN ;)

say wazuuup ;)

2009-09-15 - 12:57:19

Shoo!
Idag har jag fan vart duktig, gick upp vid halv 12 så gick ut med nelson direkt då. Och nu har jag fixat mig och så nu är de bara håret ja väntar på, sitter med två feta knutar så de ska bli vågit så min bulle på huvet ska bli bra haha ;) jaja, ni fattar.. Ska iväg och vara barnvakt idag, ska vara där vid halv fyra. Kul och träffa dom små korvarna igen! Nej men nu ska ja käka och kolla lite tv innan jag drar. Peace n love

Tänkte ta bild hur ja såg ut nu, men självklart så va de inga batterier på kameran haha,
 kommer ikväll istället!

Aaaaah !! me like..

Nails

2009-09-14 - 18:16:47

Emmy och jag fixade naglarna på varandra idag, sjuuuukt fina blev dom :)

Showing our skills ;)



My work, emmys naglar :) Rosa tippar med silvrigt glitter mellan!



Emmys work, mina naglar! Glitter tippar med blommor på vissa :)



Dolda talanger ;) haha visst? Puss på er alla!!!!
Och kommentera också puckon ;)

Im a stronger girl now and its all because of u

2009-09-14 - 01:19:05

Har verkligen bara segat hemma hela jävla dagen, förutom att jag gick en promenad med nelson och gick och handla med mami då, men annars har de bara vart lugnt för mig. Jag och mami kollade igenom massa gamla bilder, så jävla kul och se hur man sett ut och hur mamma och pappa såg ut när dom va unga haha ;) så söta.
Dom blev ju tillsammans när papi va 19 och mamma 18 så dom har varit tillsammans ett tag. Undrar när ja ska hitta den rätta? Ja gissar på sjuuuuuuuuuuukt länge till haha..
Tänk när ni går förbi nån på stan en random snubbe, har ni nån gång tänkt att de kanske är han du blir tillsammans med och bildar familj med? haha jag och emmy brukar tänka så iaf, för man vet ju aldrig ;)
Nej men vafan, har iaf haft en mysig söndag men nu börjar ja känna mig lite rastlös, ska kolla på en film och försöka sova tror jag så man inte sover bort hela dagen imorrn, ja pallar fan inte de.
Ska iförsig inte göra nått speciellt imorrn men de är ändå jobbigt. Nu vill jag bara börja skolan och få ordning på saker. Fan va ja snackar nu ska ja va tyst för ska kolla film nu !!
PEAAAAAAAAAAAACE N LOVE

Thaaaaaaaaaaaaai, bäästa !!

Thats the way

2009-09-13 - 15:10:43

Skulle ta de lugnt igår men lyckades inte. Va hemma lite först med mami och så, pratade, fika lite och så bara :) Mysigt att prata ut med mammsen, sen skulle jag ner till emmy. Vi fixade oss snabbt sen drog vi direkt till medis och mötte Alex och Eli, du vet chillaaa lite sådär :) Sen skulle vi dragit hem till a men hans pappa va hemma så de gick inte, så vi chillade ute, men de va också nice man mådde ju bra.. Sen drog vi tillbaka till årsta och då va vi inomhus iaf, fett soft ;) Dont tell yah wheeere ;p Jaja, sen va de hemmåt direkt men kom ändå hem 4 typ.
Nu vaknade jag för en stund sen, ska bara ta de lilla lugna. Skulle egentligen följt med mami till mormor och morfar men ja va så jävla trött så gjorde inte de.. Nej nu ska ja väcka emmy, peace!


KÄÄÄRLEK <3

Far From reality - Natural Black <3

2009-09-12 - 18:02:29


 She was, far from reality
I never knew that before i met her
She was, far far far away




Me like uu

2009-09-12 - 16:32:58

Fan vilken jobbig kväll de va igår, trodde jag skulle döööö. Jag och Emmy åkte till södertäje och mötte David och hans polare, drog hem till han och drack några öl, de va helt okej i början, trevligt och sådär. Men sen mot slutet när vi skulle börja dra hemmåt så gick de åt helvette för bussarna gick inte in mot centrum och då blev vårat humör på "topp".. Krigade för att komma därifrån för pallade fan inte stanna där, och till slut efter allt jävla meck så tog vi en taxi in till centrum, taaaack för de! Kom väl fram till gullmars 5 eller nått, då skulle vi egentligen dragit till Simon men så blev de inte utan vi drog hem och sov, kom hem runt halv 6/6 eller va den va. Tråkigt att de blev så sent för ville möta en viss person men orkade inte när ja väl kom hem, ville bara sova då plus jag va inte så pigg heller, va ju sjuk.. Men men en kväll som inte kommer bli av igen haha ;) Vet inte vad som händer ikväll men ja tror nog de blir lugnt för mig, men så säger jag alltid men de blir aldrig så ändå haha..

Har en fråga till er, som ni kanske kan svara på nu också för har ju endå en del läsare men inga kommentarer ;) haha, jaja tycker ni de är fel att en 13 åring tatuerar sig om nu tatueringen verkligen betyder något och inte bara är impuls grej? Funderar på en sak men vet inte om de är så bra än!? Va tycker ni?
Själv tycker jag att de inte är nått fel med de, eftersom den verkligen har en betydelse!
Kommentera gäääärna nu ;)

Nej men nu tänkte jag lägga mig i soffan och kolla lite tv och vänta på att mami och papi kommer hem :) Peace!


Oh hello fjortis ;) gammal ...


Piercingar i hela jävla ansiktet också, näsa ögonbryn överläpp underläpp tunga, not good ;)

I like this one ;)

2009-09-11 - 18:46:24


!!!

2009-09-11 - 18:35:31

Sitter och väntar på att maten ska bli klar sen på att alex ska ringa så ja och emmy kan möta han.
Är så trött på allt just nu faktis, vill bara flytta från stockholm och börja om. Men men life is hard sometimes ;) och ja överlever de mesta, såååklart haha! Nej men nu ska jag snacka klart med min lilla mupp i telefon.
 puss på er!

 

life is not a bitch, life is a beautiful woman
u only call her a bitch cause she won't let u get that pussy !!

Så sant så sant

doooown

2009-09-11 - 14:47:47

Fortfarande sjuk och de suger, är fan helg nu och då ska man fan inte ligga hemma och va sjuk utan ut och festa men nejnej.. Finns inte så mycket att säga, ska lägga mig i soffan och kolla på en film nu.
Får se vad som händer ikväll men de blir nog bara lugnt för mig om jag mår som ja gör just nu! Jaja, peace

Den kvällen, haha

sick

2009-09-10 - 23:58:41

Jaha nu är man sjuk. De va jävligt länge sen ja va de nu, efter ja opererade bort halsmandlarna och operera njuren så har jag inte vart sjuk, men nu kom de. Har feber och ont i hela kroppen + förskyld, inte okej..
Man blir ju lite nojjig också, svininflensan u know haha.
Nej men nu har iaf a kommit ut, men är fortfarande misstänkt. Hela grejen är så sjuk, vi va med honom hela kvällen och ändå är han misstänkt, men hoppas de löser sig eller de måste lösa sig. Jag och Emmy skulle träffat han idag och prata men så blev de inte, hoppas vi kan de imorrn iaf.
Fan pallar inte de här, blir sjuk precis till helgen, jävligt otippat.
Nej men nu tänkte jag lägga mig och kolla en film och försöka sova. Gonatt!

Sov gott gubben, älskar dig <3

"Every little thing is gonna be allright"

2009-09-10 - 14:20:14

Nu börjar de gå åt rätt håll, igår va ja ju hos läkarn och fick hjälp med min medicin men de jobbiga är bara att ja måste vänta på en tid hos vuxen psyk men men .. Och idag va jag på gymnasie slussen och snackade med en om min skolgång, ska börja på åsö komvux, börjar den 12 oktober. Men rätt soft, har bara matte den här terminen och går mån-tors 10.45-13.00 varje dag, så de är chill. Nu är de bara de sista kvar med försäkringskassan.
Känns skönt att man kommer igång med nått, orkar inte bara va hemma på dagarna.
Jaja, nu har jag precis vart ute med Nelson, ska väl lägga mig i soffan och dö ett tag nu. Va ute igår med Emmy och Zebbe, sen mötte vi upp Simon och Petter. Hade de kul igår iaf. Men de känns idag haha..
Nu hoppas ja bara allt med a löser sig, han sitter ju åtalad nu och är helt oskyldig.. fattar inte, sjuka idioter de där!!! Blir så äckligt irriterad.

http://www.svd.se/stockholm/nyheter/artikel_3495123.svd
där kan ni läsa om det om ni är intresserade, börjar bara garva när ja ser de. Riktiga idioter!!
Oskyldigt åtalad, bra där puckon!


Nej nu ska ja dra till soffan igen, peace!

Helt gammal, kolla ögonbrynen schyssta va? :P haha



Saknar dig bebis, kom tillbaka nu <3

One and only <3

2009-09-09 - 18:38:45

Idag va jag hos läkaren, prata om min medicin och så. Efter de gick jag en långpromenad med Nelson, märker att han undrar vart broshan är :( Man saknar och tänker på honom hela tiden <3
Va iaf ute med nelson i 1 timma, sen när ja kom hem gjorde ja mat då kom emmy till mig och berätta en sak som hände igår, hon hade precis blivit släppt ur häktet. Fattade fan ingenting men handlade om 2 personrån i årsta och ...... är misstänkt, men vi vet att ... är oskyldig för .. va med oss hela klvällen. Idioter dom där, orkar inte förklara allt. jaja, hoppas de löser sig iaf. Polisen ringde nyss till mig och ville att jag skulle berätta allt va jag gjorde igår kväll. Jaja, vi gick iaf ut med nelson ett tag sen drog vi hem till mig igen. Har bara tagit de lugnt nu, men ska duscha och fixa mig snart för ska ut ikväll med emmy.
Är sugen på att dra ut, men mår fortfarande skit. Kan inte sluta tänka på min bebis, fattar fortfarande inte att han är borta. Men försöker ha humöret på topp endå, vet att han vill att man ska va glad istället men inte lätt..
Nej nu ska ja ta nått att äta om ja orkar sen fixa mig, peace!

Lite av mig och finaste lillebror <3 tänker på dig hela tiden bebis!



Ska boka tid snart för en tatuering, till ett minne av min bebis.
Tror ingen förstår hur mycket han betyder för oss. Fattar inte att du är borta älskling:( <3

<3 :'(

2009-09-08 - 17:31:56

Idag 8/9 lämnade du oss :'(
Du har gett oss dom finaste åren, vi kommer aldrig glömma dig älskling.
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, faaaan saknar dig redan!
Vila i frid min älskade Douglas <3





De gör så jävla ont att du inte finns här längre, tårarna bara rinner!
JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET

Baby <3

2009-09-08 - 11:17:56

Snart ska vi iväg till vetrinären med douglas, kommer nog inte bli kul :(
Du får fan inte lämna oss gubben!

Världens finaste, jag älskar dig <3

thaaaaaaaaats that

2009-09-07 - 13:28:44

Va sjukt kul i lördags, förutom att samma idiot slängde ut oss som vanligt. Fattar inte vad ditt problem är ALEEEEEEEEEEEEX? Helt sjuk den där snubben, ska jävlas för vi inte hälsa på han i gullmars, patetisk!! Jaja whatever, drog iaf till nån fest i hammarby sjöstad med nån snubbe men va bara där 10 min typ, skit kefft! Så vi åkte till gullmars och mötte upp t o j :) Ja de va den kvällen. Men sjukt kul va de iaf, träffade två jätte trevliga tjejer från lund, inte varje dag man träffar trevliga brudar sådär haha .. Sen va ju kkv där och uppträdde också. Men men, igår tog ja de bara lugnt, tog en lång prmenad med mami och nelson. Sen kollade vi film.
Och min älskling douglas börjar bli jätte sjuk :( Inte kul att se, hoppas han piggnar till. Han orkar knappt gå ut och kissa eller nått, kan knappt gå så får se hur de blir med allt nu .. Usch min bebis <3
Snart kommer iaf Emmy hit, vi ska ut med hundarna och hon måste hjälpa mig med douglas. Sen ska vi fixa oss och dra o fixa mitt bankomat kort som inte funkar sen ska emmy ta kort till sitt leg.. Nej men nu ska ja käka frukost, peace!

Jag och min bebis douglas <3 du är finast gubben ..

It was easyyy

2009-09-05 - 17:44:58

shoo, dålig på att skriva i know.
I torsdags va vi iaf ute och öste, va på gk med simon, zebbe alex och emmy såklart :) Sen va de bara hem och sova. Och igår gjorde ja inte ett skit, va hemma och kolla film bara. Och idag har jag sovit och tagit de lugnt bara, har precis tagit ett långt bad rakat benen och allt :P haha.. Ska nog ut ikväll med my baby boo :)
Hoppas jag inte glömmer kameran ikväll så de blir lite nya bilder! Nej men puss på er!

Krya på dig min älskade syster :( <3

so leave it behind

2009-09-03 - 17:05:45

Jay sean ft. Lil wayne - Down

when love takes oveeeeeeeeer

2009-09-03 - 16:26:51

Nu har jag precis vaknat till lite här, fast gick upp halv 2..
Igår på dan va ja och emmy ute ett tag bara, sen senare på kvällen drog vi och mötte Simon och Petter på söder, chillade lite där sen drog ja och emmy hem till Simon. Åkte hem vid 3 nångång. En rätt lugn kväll.
Vet inte vad som händer ikväll, men nått händer alltid. Nu ska ja ta en cigg orkar inte skriva mer, peace

u are my sweeedish queen !!

2009-09-02 - 13:32:21

Gomorron gomorron gomorron ..
Vaknade nyss helt seg, gjorde ändå inte ett skit igår, jag och emmy gick en promenad med Nelson sen drog vi hem. Vet inte vad som händer idag, men ja hoppas de händer nått kul iaf.
Nej snart måste jag gå ut med stackarna som är helt kissnödiga här hemma, men så jävla segt bara orkar fan inte .. haha jaja, en kaffe och en cigg blir de iaf först peace!



Memories!

bye baby byeeeeeeeeeeeeeeeeee

2009-09-01 - 20:28:42

shoo !
Skulle ta de lugnt hemma igår tänkte ja, men så blev de inte. Emmy ringde så drog vi till globen, käkade på cafet där sen kollade vi runt lite. Sen efter de åkte vi hem till mig, skulle bara byta tröja och så sen drog vi till trianon och tog en öl. Efter de mötte vi upp Åre på söder och chillade lite med han och sen mötte vi Petter snabbt snackade lite och så med honom.
Emmy fick ett litet sms sen av en viss person som va i sthlm, så vi åkte till flempan till izko. Kul och träffa han. kom väl hem runt 4 eller nått igår, så idag vaknade jag halv 3, noot good. Käkade lite frukost sen mötte jag e och sen mötte vi alex och snacka lite med honom. De är de jag har gjort. Snart ska ja och Emmy gå årstaviken runt med Nelson. Nej nu ska ja ta en ciggiluring och kaffe, bye!


Hahahahah, gammal ! ;P

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!