U rocking my world

2009-07-29 - 16:54:09
Är helt seg idag, kom hem vid halvfyra igår. Träffa Jimi en stund, åkte in till norrtälje och tog de lugnt bara. Så nu ligger jag i soffan helt död, vet inte varför men känns som ja börjar bli sjuk, inte så kul nu när de äntligen är fint väder men va gör man. Solade iaf en liten stund idag, men tillslut orkade jag inte ligga i solen längre så jag gick in och kollade på film, blev the brek up, den va faktis bra. Snart ska jag gå ut med hundarna för måste röra mig lite, och ikväll tror jag de blir kröka men får se om ja orkar de eftersom ja inte mår så jätte bra. Men vet inte.. Isf skulle dom tydligen in till norrtälje och va där sen dra ut, låter nice men får se hur ja gör, men fan är sjukt sugen!!
Nu tänkte ja ta en cigg och sen ut med dogsen, peace

Moi n Fny

Movie

2009-07-28 - 17:05:17

Tråktråktråk, inget att göra. Ska duscha nu sen blir de film med sis, ciao

M.J / riktigt synd att man missa de

2009-07-28 - 16:51:29
Dansgruppen BOUNCE skulle tillägna en tribute till MJ och dansade i  public places.

July 8, 2009
Sergels torg / Centralstationen  / Stureplan






Sjukt vilka rysningar man får ..

Are u trying to get true

2009-07-28 - 14:21:53

Shohooo!
Nu har jag kanske lite och berätta. Igår va vi i norrtälje för ja va tvungen att köpa ny lur, eftersom min älskling skickades till göteborg på lagning och bli klar om 3-6 veckor så nu har ja köpt en ny sålänge :) Känns jävligt skönt att ha en mobil igen, har vart utan en vecka nu ju haha. Sen köpte jag lite mer saker, ett par adidas byxor mint gröna/ babyblå skit snygga, sen 2 par skor, puma tygskor och sen ett par andra svarta och sen köpte jag perfym och lite sånt. Tack mami och papi!
Sen gjorde vi inte så mycket, drog hem chillade här och så. Och idag va de marknad, så vi cyklade dit men köpte bara en tung piercing jävligt ball haha.. Sen måste ja berätta att ja fick ett litet ragg på marknaden, den ni haha inte varje dag man får de ute på vätö ;) Lite kul. Nu ska jag bara ta de lilla lugna, sen ska ja och lillesyrran kolla på filmer vi köpte igår, ja finns inte så mycket att göra. Får se om Fanny kommer hit på fredag och sen ska vi dra till hennes mamma i norrtälje också, dra ut och hinka lite! Sen kommer kanske syrran och sen kommer mostern + kusinerna :) Och sen på söndag hoppas jag att de blir öland i en vecka för mig, men får se hur de blir.

Juste en tråkig sak, alla bilder som ja tagit i sommar kanske är borta nu eftersom mobilen är trasig och man va tvungen att uppdatera skiten, så nu är dom nog borta, jävligt bittert men vafan..
Nej men skriver kanske senare, peace!

Money for nothing

2009-07-25 - 14:48:38
Mobilen fortfarande trasig, funkade inte med uppdateringen så nu ska den skickas på lagning. Skit bittert men va gör man haha. Så de är ingen ide att skicka sms eller ringa mig just nu. Nej nu ska ja dra ciaaaao!

Like dididadidodadaaay

2009-07-25 - 00:14:22
Nu ligger jag här igen, och de är fredag ååååångest! Men men..
Nu kanske jag ska ner till öland igen om en vecka, i hope! Emmy har fått jobb nu och dom behöver mer folk men vet inte än hur de blir. Isf kommer vi va själva där och jobba, sjukt kul men får se hur de blir, men håller tummarna för de nu haha. Va bara de ja skulle säga.

Nej nu ska ja snart sova puss på er !!

Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen, så jag lever idag!

2009-07-24 - 15:01:40
Ison & Fille - Jag skrattar idag
The new favorite ..

All my misstake

2009-07-24 - 13:30:43

Såååå jävla irriterad. Riktiga skojare allihop..
Pappa va och lämna in min lur idag och säger att de är en fuktskada och shit, och då säger kärringen att garantin inte täcker fuktskada, nehee då undrar man ju vafan den täcker? idioter. Så nu skicka dom med han moilen och snacka om att man kunde fixa de genom datan och nån jävla knapp på mobilen, sen säger hon om knappsatsen är trasig så kan vi fixa den.. Och de är den som är trasig så ja fattar fan inte va felet är, äckliga skojare de där!!
Jaja får se hur de blir med de där. Nu ska jag bara ta de lugnt ett tag sen ut och springa igen.

Undrar bara en sak, när ska man kunna lita på de folk säger? Har så sjukt svårt med de, och särsklilt när man får höra 2 olika saker. När de gäller mig, en sak och pass för sånt där pallar jag inte med..
Antingen säger man saker man menar eller så säger man inte ett jackshit!!!!!
Aa lite irriterad idag men men .. Hoppas ni har en bättre dag, ciao !

And im feeling so much different than before

2009-07-23 - 14:07:29
Heeeelt seg, vaknade för ett tag sen. Asså fan va sjuka drömmar jag drömmer hela jävla tiden, och om en viss person som är så sjuuuukt äcklig också som jag absolut inte vill ha i mina drömmar haha .. Jaja, snart ska jag och lill kusinen ut och springa, ska försöka hänga med hans tempo haha, de blir iaf 3 km. Nu ska jag försöka börja med att vara lite duktig när de gäller chips/godis och sånt, de ska inte bli nått sånt nu och sen ut och springa eller powerwalka varje dag. Får se om jag lyckas men de kan ju inte vara så jävla svårt.
Imorrn åker jag hem med papi, måste lämna in mobilen på lagning och så. Pappa åker tillbaka samma dag men ja funderar på att stanna ett tag.
Nej men skriver lite senare ikväll. Peace n love

Little girl gone

2009-07-22 - 17:06:21

Har hänt rätt mycket men orkar inte skriva här nu, får ta de en annan gång.
I måndags kom jag tillbaka hit till landet typ vid halv 2 eller nått lite bakis va ja också, och då hade syster redan kommit ut. Så vi spelade lite spel snackade skit och lite sånt. Sen käkade vi en fett god middag med mormor,morfar och sen körde rappakalja eller va de heter, med en lapp i pannan och shit. Efter de tog jag och Matilda en liten promenad och sen drog vi tillbaka och drack lite vin/cider och spelade yatzy, men efter ett tag så satt jag mami och syster och snackade om allt och glömde bort yatzyt och sen blev kl typ 3 eller nått. Skit mysigt va de iaf. Men en sak som inte va så kul va att M råkade välta vinlaset över min mobil så den funkar inte längre haha, men ska lämna in den på lagning på fredag :) Lite jobbigt utan lur när man är på landet men men jag överlever.. Idag åkte Matilda hem jätte tråkigt faktis, men gudmor och kusinen kom ut idag, mysigt :) Aa har inte hänt så mycket mer, ska till stan på fredag iaf.
Nej nu ska ja försöka fixa den här jävla datan, så äckligt seg nu fattar inte vad som hänt haha.. Inget vill riktigt idag!
Juste har klippt mig också, blev riktigt bra. Aja nu ska ja dra, ciaaaao!

Du är den bästa!

Dont let them say u aint beautiful!

2009-07-19 - 17:56:37

Sitter här och väntar på maten och min älskade bärs. Så jävla skönt att ha en data när man inte har nått att göra, sitter och lyssnar på eminems nya album, sjukt jävla bra.
Har precis snackat med min syster som kommer hit imorrn, äntligen! Ska bli så mysigt, man saknar alltid den där lillaglädjespridaren. Men men .. Idag har jag och Agnes powerwalkat och såklart va nelson med, inte de lättaste då men vafan han börjar bli bättre nu, sen har jag faktis inte gjort så mycket mer, vädret är ju inte direkt de bästa så finns inte så mycket att göra här då.
Nej nu vill jag bara att sis och bästavän ska komma ut. Sen kommer gudmor och kusinen på onsdag istället, och de ska också bli jätte mysigt. Får se om ja kanske drar hem till stan i helgen, men är inte säker än.
Nej men nu ska jag dra, peace n love

Me like





Jag har verkligen underbara vänner ;)



I WANNA BE THE ONE U ..

2009-07-18 - 21:31:00

Min lilla skitkorv och jag :)



Simon we miss u !!



Tråkigt att jag inte kan ladda upp nya bilder men vafan ni får va nöjda iaf ;D Puss på er .. 

döskrivande!

2009-07-17 - 20:35:46
Jadu idag har de inte hänt så speciellt mycket, har gått en lång promenad med min lille hund Nelson, sen drog jag och syster ner och badade och lite så. Har mest tagit de lugnt. Nu har jag precis käkat en god middag och druckit en kall bärs, me like ;) Snart ska jag mami och sis spela spel och snacka lite skit. Och senare ska jag nog ut och möta Oliver och Jacob. Och på söndag kommer min älskade storesyster upp och på måndag kommer bästavän, gudmor och kusinen hit ska bli hur mysigt som helst. Och senare i veckan kommer Kicki, Hasse och kusinerna också så de blir mycket folk här haha, och sen blir de norrtälje nån dag också, måste kolla på skor och lite sånt :)
Nej men kanske skriver lite imorrn för nu ska ja dra. Ciao ciao !

Tjo

2009-07-17 - 02:05:10
Hemma från öland nu, kom hem i söndags, hade så sjukt mysigt, va där i 2 veckor men kanske ska ner igen v.31 men får se hur de blir med de. Nu är jag på landet igen emmy kommer hit på måndag och sen ska ja väl hem nånting snart. Ska ju göra min tattoo snart som de har vart snack om ett tag, men de blir ju aldrig av men nu så :) Nej men ja kommer inte skriva nått på ett tag igen, inge kul utan bilder heller. Har ju inte sladden med mig, så kan tyvär inte lägga upp nått men de kommer. Jaja, nu ska ja kolla film sen sova, håller fan på att bli sjuk känns de som. Peace n loooove !

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!