If I did I wouldn't be no better

2010-09-30 - 18:45:52

Måste bara säga en sak, va är de för fel på människor?!?!?!
Om man ser en person må riktigt dåligt som inte kan andas och bara ligger, spelar ingen roll, luffare pundare alkisar man ska alltid hjälpa, de är fortfarande ett liv fan! Samma sak om man ser att nån blir grovt misshandlad och folk bara flyttar på sig istället för att hjälpa på nått sett, sen de är klart man ska tänka på sig själv också men de är inte svårt att ta upp telefonen och ringa ett litet samtal. Aa blir bara irriterad på dom personerna som aldrig hjälper när de verkligen behövs. Jag och Emmy ska fan ha en stjärna i himlen för igår!! Ville bara säga de...
Igår jobbade jag och emmy i kiosken i farsta sen efter de drog vi ut med lucas simon och alex, drog först till nått ställe i stan då kom petter och hans kompisar dit också, sen efter de drog vi bara till dovas och sen drog alla hem till simon. Va en soft kväll bara. Ikväll blir de bara ta de lugnt för mig är sjukt seg, sen ska jag nog träffa min älskling när han kommer hem. Nej nu ska ja fan lägga mig i soffan och kolla tv peeeeace!


Skön kväll igår !!

2010-09-28 - 17:43:14

Drog till nivå med emmy, de va tänk att vi skulle ta några bärs bara men sen blev de en riktigt najs kväll. Simon alex kom till nivå, sen va timmy och hans polare där, sen alex och hans kompisar och aa massa, va ett skönt gäng iaf. Sen när nivå stängde drog alla vidare till 54, där va ahmed petter och maxi.. Vi fick lite färdkost på vägen också ;) Haha asså den där kvällen va den skönaste, säger bara jag emmy simon hahahhaaha så jävla kul.. Jag va i min eget sköna värld igår!! Nej fan hade iaf riktigt kul .. Förutom att pulvret johanna då ska tappa sin mobil, vet inte vad de är med mig och mina mobilen men vi kommer iaf aldrig överens har ja märkt, dom får ben och springer iväg .. Så nu är ja telefonlös, men kommer få nytt kort i veckan sen får ja ta en gammal mobil bara, och de typiska är ju att försäkringen gick ut nyss och vi glömde förlänga den :( Jaja, får se vad som händer ikväll men ska nog möta emmy och så.
PEACE N LOVE!!

Min och emmys låt haha!! :)


 



Female pimpi'n

2010-09-27 - 17:28:05


HELLUUUUUUUU!!
Tänkte skriva va ja har gjort i helgen, i fredags va jag i sickla och så med älskling sen efter de drog vi hem till mig käkade och sen till tf och kröka. Sen på lördan drog jag baby knecken dawe och henke på djurgårn match, inte min grej för de är ju trots allt inte mitt lag och de bästa va ju att dom förlorade haha ;) Sen efter de drog vi och käka på piloten sen till nån fest i skarpnäck. Sen igår låg jag i koma hela dagen för va så sjukt bakis. Nu ska jag snart börja fixa mig sen ut och ta en bärs med min älsklingstjej! Har inte tid att skriva mer nu så byyyyyebyeee!

För 2 år sen!





Kick u in the buuuuuut!

2010-09-16 - 18:39:30

Riktigt skön kväll igår, va först och röstade och så med alex och emmy sen systemet och sen mötte vi Ahmed maxi simon petter eli julia arez på medis, va först på ojojoj sen 54an sen labbet eller vafan de hette. Så nu mår jag bajs, eller aa är lite bakis iaf... Sen kom min äckliga telefonräkning från turkiet igen på 4950 spänn så sammanlagt har jag ringt för 10 000 i turkiet, heeelt sjuk nästan som resan kostade. Den va ju riktigt skööön!!! Så mamma är inte så glad på mig just nu, och de förstår ja men aa ... Ska ringa imorrn o kolla om skiten äns stämmer för verkar skummt att få en räkning nu när vi va där i juni/juli .. Aja, nu ska ja snart käka är hungrig som ett djur (bakismagen) haha .. PEACE N LOVE!


Will i see u again ..

2010-09-15 - 14:29:21

Har inte så mycket att skriva, kom hem från skolan för ett tag sen. Ska bara chilla lite nu sen möta emmy för att gå och rösta haha, vet inte ens va ja ska rösta på men nått blir de.. Sen kommer syrran hit och ska hjälpa mig med mitt cv och så, för kan ju få jobb på vivo men måste lämna mitt cv först förstår ni, och ja har inte kommit så långt än. Nej nu ska jag göra kaffe och ringa min mupp. Peace n love!

Good music ..

Fantan Mojah - Will i see u again



Jah cure - 2010



Morgan Heritage - Cant get we out



Morgan heritage - Tell me how come



Morgan heritage - Rampage







<3

And there is nothing to replace, its all inside of you!

2010-09-15 - 02:02:44

Saknat mig?
Har tappat suget på det här men ska försöka igen då ..
Har iaf haft en sjukt bra sommar, va i turkiet med wifey i 2 veckor o efter de har jag bara slappat på landet och lite sånt dära. Har inte så mycket att skriva nu, startar imorron!
Slänger upp lite pics sålänge, peace n love



Turkietime!



Christoffer - Justin







Havanna club



Morat o Yusuf place!



Alex - Nej du!! Fitta dig fitta din rooompaa! hahah bästa



Fishbaaaall



Simon och Sandra!



Beach party



Dinner time



Gulle Emmy



The bartender!



Gullfisarna Azis o Emmy!



Dom mös ja roa mig själv!



haha söööft, drägg på högsta nivå!



Johan and moi, crazy hourse



Ömeeer and Emmy



lär mig dansa av Ali :D





Krööök at facebook



Aliiii !!!



Sköna slisket :P



Myys






MEHMEEET OCH ALIIII <3



Dom bästa!



Daance!



FAAAAAAN VA JAG SAKNAR!!! DOM BÄSTA MÄNNISKORNA JA SVÄÄÄR!!!!!
F@cebook restaurang, azalea hotel bästabästabästa!



Och nu till sverige!

Landet







Lite partaj på vätö :)
Alex och deckmode på walles haha













And my place in åååårsta, äktaaaa hooood hahaha!

Alex spanien o emmy!





Bestfriend



Kocken Eli






Haha















Djurgårn match med syster och älskling!







And vanadislunden, partybussen och svartklubben!
Tyvär inga bilder från blackclub.





Haha, kräftan i väskan!!





Frida och Alex!



Partybuss snubben



Emma kööör :D



Haha och en som körde lite mera, ouuops ;)



Moi









Haha så jävla klockren!



HAHAHAH








Sådär nu har ja fan laggt upp massa bilder, gonatt nu ska ja sova för imorrn är de skola som gäller! PUUUSS

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!