Aldrig utan dig min vän

2008-10-30 - 12:28:18


Min kärlek till dig går inte att beskriva.
Är så glad som fått dela dom här 13 åren med dig, både med bra och dåliga minnen.
Bästavän, jag finns inte utan dig.

Smoking buddha

2008-10-30 - 10:53:10


BONE THUGS ...
Låten uttjatad men grym ;)

Torsdag 30/10

2008-10-30 - 10:41:03

TJEEEEENARE !!
Har inte skrivit på ett tag nu igen, men har inte vart hemma typ. Är inte de piggaste som finns idag, har inte sovit något på 2 dagar och då kanske ni fattar hur man mår. Men ska inte klaga för har ju haft det väldigt kul.
Nu har jag äntligen kommit hem och ska snart börja packa ner lite grejer till landet, ska ju dit idag till imorrn bara. Hade lovat mamma och pappa att följa med så de är klart ja följer med då, sen är de ändå mysigt att bara komma bort och ta de lugnt med familjen. Nej har inte mycket att säga mer än att HAN ÄR SÅ SÖÖÖÖT !!!!!!

Aja ha de bra allihoppa, peacee ;)

Tisdag 28/10

2008-10-28 - 10:11:56
Godmorgon på er.
Idag vaknade jag faktis av att Emmy ringde mig, hon kunde tydligen inte sova. Så tog en cigg och snackade lite med henne,  men sen va de bara springa in på toaletten idag igen :/ Vet inte varför men varje morgon har jag spytt nu. Vet inte om de är nått fel eller om de är att magen inte har vant sig än, ska iaf ringa min läkare och fråga.

Idag ska jag äntligen röra på mig lite, ska möta Emmy lite senare och åka till globen och ta en fika och snacka massa skit bara. Har inte gjort de på ett tag nu kom vi på, känns tomt utan henne. Vi har inte pratat ut med varandra på en vecka nu och så brukar de inte vara. Så idag ska vi äntligen träffas och fika. Som ni kanske har märkt umgås vi väldigt mycket, men de är ju min absolut bästavän :) Där kan man snacka om en som stöttat en från den dagen vi lärde känna varandra, är så glad som har henne.
Nej men ni kommer får veta lite senare va jag har gjort idag, för nu tänkte jag väcka lillesyrran och göra frukost :)
Puss och kram ...

Gäsp ..

2008-10-27 - 23:12:43
Nu har hela måndagen gått och jag kan ju säga såhär, har verkligen inte gjort ett skit idag.
Som jag sa innan, har legat och kollat tv hela dagen, har rört mig från soffan när jag varit tvungen att ta en cigg eller nått annat annars har jag spenderat min dag där, fast får såklart inte glömma att jag suttit framför datorn också.
Blir så himla irriterad på den här jävla design skiten, den funkar ju inte som den ska, har försökt ändra min text till vit men den vill verkligen inte, har till och med frågat massor och ingen har hittat den, någon som vet vad problemet är?
Får väll hoppas att de finns nån smart sak som skulle kunna hjälpa mig med designen lite? ;) Är ju roligare att skriva och de när man har en fin blogg, tycker iaf jag.

Juste vägde mig idag och de visade sig att jag gått ner 4 kilo, så nu ska jag bara försöka gå ner 5 kilo till och sen börjar träningen med pappa när man frisknat till. Ska börja gymma, vill träna vader, lår, rumpa, mage de är de som är viktigast, vill bli fastare helt enkelt.
Känns som de mesta går åt rätt håll nu faktis, operationen är klar, snart börjar jag träna, lite små saker man inte tänkt på innan som ändå gör mycket. Kommer få mera tid med papi nu när vi ska träna och de behövs, vi har kommit ifrån varandra lite, förut när jag va yngre va de alltid jag och pappa, när jag spelade fotboll då va han med på alla matcher, träningar .. Men när allt började gå snett kom vi ifrån dotter och pappa relationen, bråkade jämt och pratade inte med varandra och de va verkligen ett hugg i hjärtat. Men kan ju inte säga att de bara handlade om pappa för de va hela familjen, gled ifrån alla .. Men men hur kom jag in på det här när jag snackade om att de började kännas bra haha ;P Jadu är lite dum .. Nej men iallafall allt går åt rätt håll nu och de gör johanna glad ;D
Nu tänkte jag faktis kolla på blocket lite efter jackor och se om man hittar någon helt okej där, annars får man väll punga ut 5000 kr eller vad den kostar "/ skulle vilja slippa men aa ska ta mig en liten titt. Sen blir de lite tv och sen gå och snutta kudden. Men ni får sova så gott så hörs vi, nattinuffsan på er haha :)

Favoriten just nu

2008-10-27 - 19:27:33

Hårfärg

2008-10-27 - 17:54:54

  

Blont - usch   Svart - okej   Brunt - trivs jag i
Men snart ska de bli en blandning av allt, tänkte faktis göra lite olika slingor snart.
Eller va tycker ni?

Måndag 27/10

2008-10-27 - 12:17:33

Godmorgon på er alla.
Nu har jag äntligen kommit hem från sjukhuset, fick ligga tisdag - lördag men sen fick jag åka tillbaka på söndagen för hade sån smärta. Men nu är jag utskriven och hemma igen. Känns riktigt skönt att allt är klart, har ju väntat på de här ganska länge. Ni kanske inte är så intresserade men operationen gick iallafall som den skulle allt såg bra ut förutom att jag har nån infektion som inte vill försvinna och de är mindre bra, sen hade jag ingen matlust så tog min första tugga i fredags eller om de va lördags, har inte kunnat äta.
Började den här morgonen med att springa till toaletten direkt för ... ni vet :/ Inge roligt, vet inte om de är alla medicinerna jag får ta, att de är därför de blir så. Min mage orkar inte riktigt med allt ;) hehe.. Nej men, hur har ni haft de då ?
Nu är de ju höstlov så måste ju hända nått kul i veckan. Själv får jag bara ta de lugnt, lite surt men va gör man.

Nej nu orkar jag inte sitta här mer, ska lägga mig i soffan och glo en film, sen kommer Fanny hit :)
Ha de så bra, bye !!

BÄSTAVÄN

2008-10-21 - 00:31:43

When you're down and trubled,
and you need some love and care,
and nothin', no nothin' is goin' right,
you just call out my name, and you know, wherever I am I'll come.
I love you, Emmy Johanna Hariett Bergqvist.

Måndag 20/10

2008-10-20 - 22:24:12
Nu va de väldigt länge sen jag skrev här. Men har hänt rätt mycket på sista tiden så har inte haft tid att skriva eller vara inne på datorn över huvudtaget. Så jag tänka att jag kunde skriva lite idag nu när jag ändå bara är hemma och tar de lugnt. Idag har de inte hänt så mycket, vaknade runt halv 8, tänkte att jag skulle dragit till skolan nu sista dagen men så blev de inte, fick ett sms av Emmy och då planerade vi lite annat istället. Inte bra jag vet, men va gör man.. Har inte riktigt kunnat slappna av idag, de ända som har funnits i mitt huvud är operationen som är imorrn. De ska bli jätte skönt att de äntligen blir gjort men är nervös på ett sätt också, men de är klart man är nervös har ju aldrig opererats förut. Kommer inte bli så roliga dagar för mig nu, imorrn ska jag vara på huddinge sjukhus klockan 7 på morgonen, efter några timmar kommer operationen börja och den kommer hålla på i ungefär 3 timmar. Men de som är bra är att de är titthåls operation, så kommer bara få 5 små ärr som förhoppningsvis inte kommer synas... fast de vet jag ju inte än. Efter de kommer jag ligga kvar där i några dagar, och de är inge roligt alls. Kommer inte finnas nått att göra och jag kommer ha sån jävla smärta men vafan får ju smärtstillande ;) haha.. Nej men får göra de bästa av situationen.
 Och efter allt kommer jag vara "sjukskriver" i 2 veckor. Jaja ni får väll veta hur de gått och så efter.
Men en bra sak med de här är att jag kommer få 500 kr vid inskrivningen och 160 kr för varje dag jag ligger där, nu kommer jag inte ihåg riktigt vad mamma sa, men så är de iaf. Och sen om jag har tur kommer jag få pengar för ärren, men de vet jag ju inte än för de är om ett år man får reda på de, men man kan ju alltid hoppas. Sitter ju aldrig fel med lite cash! ;) Skriver mer om allt de där sen.

Ni kanske har kännt att de börjar bli väldigt kallt nu, de är fan vinter redan. Så man måste ju börja planera vad man ska köpa för vinterjacka i år. Funderar på at köpa en brun gås (långa modellen) vet inte vad de är med mig men har fastnat för dom där jackorna, dom är ju hur mysiga som helst plus att dom är snygga. Har haft lite problem med färgen,de har stått mellan en brun eller en röd, men har ju sån himla tur, mamma ska köpa en röd, så självklart köper ju jag en brun, då är de bara att man lånar varandras, smart va? ;) haha ..  Nej men nu börjar de ta slut här, kommer inte på nått att skriva mer än GONATT PÅ ER, önska mig lycka till imorrn nu.. Puss

För fort / grattis syster

2008-10-15 - 11:47:24
Allt går för fort. De är bara en vecka kvar nu tills jag opereras, och jag är så jävla nervös. De är nu man känner att nervositeten kommer, jag har ju gått runt och trott att de va 2 veckor kvar, men nej så va de ju självklart inte.
Men de är klart att de ska bli skönt att äntligen få de gjort, för har haft problem med den nu sen i maj. Haha de som är bra är att jag kanske kommer få pengar för mina ärr jag kommer få, och att jag kommer få en funkade njure igen också ifs, haha men aa får se hur de blir med allt de där..

Idag vaknde jag vid 10.00, hade försovit mig. Gick upp och sen va de bara gå ner till vårdcentralen för att lämna ett prov.
Sen ringde jag mamma och vi kom överens om att jag inte behövde gå till skolan idag. Sen har jag ett jätte viktigt möte med min kontakt person idag vid 15.30 och de måste jag gå på. Ja efter de är de bara hem och fira lillesyrran som fyller 13 idag, så nu är hon en riktig tonåring. Kanske tar lite kort senare ikväll, men lovar inget. Nej nu ska jag nog duscha och så. Vi hörs ikväll. Ha de greaaaaat ;)

GRATTIS GRATTIS MIN ÄLSKADE LILLESYRRA

Lördag & söndag

2008-10-12 - 21:45:13

Igår va en rätt så jobbig kväll. Började med att jag och Emmy möttes för att gå hem till mig och fixa oss. Skulle egentligen gått ut med några, men så blev de inte för vi orkade inte de. Så vi satte oss på årstafrun och tog några bärs. Efter de skulle vi åka till bålsta för att möta några och sen dra hem till Svenne. När vi kommer dit möter Kim och Åre oss vid pendeln, sen drog vi hem till deras polare och tog en öl, va bara där ett litet tag sen skulle vi dra till Svenne, jag och Emmy. Men när vi är på väg till honom så ringer Matias oss så då mötte vi honom och Mika vid shell macken och käkade och så. Trodde jag skulle dö på vägen hem till hans syrra sen, han körde som en jävla galning och jag hatar när folk gör de när ja sitter i skiten haha.  Men efter en timma kom vi iallafall dit vi skulle. Så vi satt där och tog nån öl snackade och så, trevligt faktis. Men sen kände jag och Emmy att vi inte pallade längre, och ville bara åka hem. Va verkligen skit sega och allt och sen sitter man utanför bålsta i krägga, en bit till stationen och de va ju mindre bra. Vi frågade Matias om han kunde skjussa oss till pendeln för kl va ändå halv 6 typ och pendeln hade börjat gå, men nej de kunde han inte "/
Så han gav oss nykeln till bilen och sa att vi kunde ta den in. Haha så jävla kul, både jag och Emmy har aldrig kört bil och självklart är de jag som får köra. Sitter framför ratten och vet fan inte äns va som är broms och gas pedalen. Men men till slut startade jag bara skiten och vi kom iväg, men fan inte långt för bil jäveln får bensin stopp eller nått. Så de va bara att ringa Matias igen och sen fick putta tillbaka bilen. Till slut efter allt meck så går vi in till honom och kollar lite tv och sen somnade vi. Riktigt skönt att sova kan ja ju säga, va så jävla seg. Sen vid fyra nån gång åkte vi hem, så nu är man äntligen hemma! Jobbig kväll men den hade ändå sina roliga stunder.
 Nej men nu ska jag käka, bye bye !

Mami & Papi

2008-10-11 - 15:52:46

VÄRLDENS BÄSTA, FINNS INGEN FINARE ÄN ER TVÅ, ÄLSKAR ER !

Lördag 11/10

2008-10-11 - 15:35:17

Godmorgon på er haha, inte för att de är morron men vaknade nu typ.
Är inte de piggaste idag.
Igår tog jag de bara lugnt faktis. Jag Matilda, Agnes och Olle (Matildas kompis) lagade mat och satt och snackade, hade skti trevligt. Sen kollade vi lite på idol, men sen skulle jag möta Emmy i valla för vi skulle hämta en sak där. Efter de drog vi hem till Emmy för hon skulle käka, och efter de direkt hem till mig igen. Haha hade riktigt kul igår. Vi va väll hemma här till 12 eller nått sen mötte vi Lucas och Alex här utanför och gick runt lite med dom sen pallade vi inte va ute mer, så drog hem igen. Haha när jag hade vart hemma ett tag så kommer pappa och hans polare hem helt packade, haha jävligt roliga faktis. Men de dröjde inte länge till dom deckade. Så jag satte mig lite framför datan sen kändes de som jag skulle somna, då gick jag och la mig direkt.
Idag ska vi nog dra ut  till huset, med Fanny Alex och Lucas och några. Men får se om vi ska med för vi hoppas på en annan sak jag och Emmy ;) Men får se vad som händer. Nu ska jag dricka lite kaffe och hoppas på att bli piggare.
Skriver senare eller imorrn, bye bye !!

Fredag 10/10

2008-10-10 - 15:48:19
Hejhej hallå allihoppa :)
Idag har de varit en soft dag, vaknade vid 8 och då va de bara att skynda sig. För börjar ju 9, kom lite sent men vafan bättre än att inte komma alls. Slutade vid 12.00 idag så jag och Alexandra åkte hem till mig och gick ut med hundarna, sen mötte vi Andre och snackade lite. Sen gick jag hem och städa hela lägenheten, hehe fick nått ryck men nu är de iaf fint här hemma. Nu ska jag bara ta de lugnt och tror de blir så ikväll också, mamma åker på kryssning och pappa ska ut med några polare, så tänkte ha lite hemma mys med syrrorna ikväll, men sen vet man ju aldrig med mig. Kanske ska dra till Mysan ikväll och dricka lite och så, men är inte säker på de, får se hur de blir. 
Nej men nu ska jag möta Rickard snabbt i årstaberg, skriver sen...
Ha de bra puss och kram !!

VILL TILLBAKA !!!

2008-10-08 - 23:46:36

Hallå hallå

2008-10-08 - 22:24:04

Har glömt skriva som vanligt, men de gör nog inte så mycket.

Fick reda på i går kväll att U hade somnat in den 6 oktober kl 18.00 bland alla nära och kära.

De är så fruktansvärt hemskt alltihopa.
Vill inte prata om de nu, men jag tänker på er L och R !! <3

Idag kom jag faktis upp till skolan, riktigt stolt haha. En rätt chill dag, lite lektioner på förmiddan och sen glodde vi film hela eftermiddagen. Sen drog jag och Alexandra för att möta Emmy, vi skulle ju fylla i våra tatueringar idag, men dom va inte riktigt läkta så ska komma tillbaka nästa onsdag. Sen efter de drog vi hem till mig, satt och snackade ett tag och bara tog de lugnt. Har varit jävligt seg idag, så efter vi hade varit här följde jag och Emmy med Alexandra till tvärbanan sen drog vi hem. Längtade till att bara komma hem och lägga mig i soffan och ta de lugnt.
Jag och lillesyrran gick först och beställde mat, jag tog en skit god pasta med fläskfilé, men halva den hamnade på golvet haha, lill skiten Agnes är ju lite dum ibland, men vafan sånt händer de va lite kul faktis. Jaja iaf, jag storesyrran och lillesyrran låg och glodde tv och hade de trevligt. Sen kom mamma och pappa hem och då satt vi bara tillsammans och snackade lite och kollade tv. Kan ju lova er, va så jävla skönt att bara komma hem och lägga sig i soffan och bara slappa, fattar inte vad som har hänt med mig men har blivit så jävla lat av mig, eller så är jag bara allmänt trött på allt.
Men men de är väll de jag har gjort idag, nu ska jag bara ta de lugnt kolla lite tv och så, sen blir de sova för måste ju upp imorrn. Nu ska jag fan klara av dom här sista dagarna. Håller tummarna för mig själv ;) haha. Gonatt på er alla !!


VILA I FRID U, VI GLÖMMER DIG ALDRIG <3

Lite tips ??

2008-10-07 - 14:03:01
Min lillesyster fyller ju 13 om 8 dagar och jag har ingen aning om vad ja ska köpa till henne.
Tänkte först att hon skulle få ta hål i näsan av mig haha, men de ville inte mammsen :/ tråkigt för hon skulle passa i det..
Men iaf de står still i skallen, vad skulle man kunna köpa ??

Min älskade lillskit ska bli tonåring ;)

Tisdag 7/10

2008-10-07 - 13:48:11

Min morron började inte bra, vaknade ungefär 13.20, inte bra. Jag som skulle gå till skolan idag, men nej de gjorde jag självklart inte. De funkar inte längre, jag kommer aldrig upp till skolan och de börjar bli riktigt irriterande. För jag vill klara av de. Men va gör man, ska försöka lägga mig tidigare idag.
Va ju ute igår och mötte Alex en killkompis, han ringde och behövde prata med någon. Och de är självklart att man ställer upp för sina vänner. Så jag gick och mötte honom, tog en promenad och snackade om allt! Va faktis skönt och bara prata av sig om allt med nån. Sen efter en stund drog vi och mötte min lilla Emmy, och sen kom Sebbe, vi var ute rätt länge och de va inte så smart av mig, kom väll hem ungefär runt 4 :/ haha.. Och då va de bara att gå och lägga sig.
Nu sitter jag här igen, ska kanske dra och fika med Fardos snart, men vet inte om jag orkar idag. Får se om vi ska ta de imorrn istället.
Tänkte käka lite frukost snart, skriver senare :)

Jaaaja

2008-10-06 - 23:12:16
Nu har jag absolut bara segat hela dagen, har knappt rört mig utanför dörren förutom när jag vart ute med hundarna.
Min njure håller på och knasar igen, inte kul säger jag bara.. Men men..
Har legat och glott tv med mamma hela kvällen, druckit te och ätit lite bullar :) Äkta hemma mys som man alltid hade när man va mindre, tycker fortfarande att de är så himla mysigt. Men blir inte många sånna kvällar längre, för man är ju inte hemma lika mycket som man var då, fast de kan ju ändras också. Vi kollade iaf först på cops, sen färjan och sen kollade vi csi. De är väll de jag har gjort ikväll.

Tänkte lägga upp lite bilder från lördags när vi kollade på emmys lillesyster :)

  

Riktig liten prinsessa på första platsen, syrran och jag är stolta ;)

De va dom bilderna, har inga fler från kvällen tyvärr..
Är lite dålig på att ta kort, men ska försöka ändra på de ..
Nej men nu finns de inte så mycket mer och skriva, gonatt på er!!

Måndag

2008-10-06 - 14:12:18
Godmorron på er alla.
Blev väckt idag klockan 7 för skulle egentligen till skolan, men mådde inte så bra i morse så de va bara att somna om, vaknade igen runt halv 1 av att lille nelson började skälla och ha sig. Gick upp och tog ett glas juice sen va de bara klä på sig och ut med hundarna. Riktigt skönt väder ute idag, nu känns de som äkta höst.
Får se vad man ska hitta på nu, ska egentligen på möte om ungdomstjänsten men ska ringa till honom och säga att vi får ta de en annan dag, har verkligen ingen ork idag, är helt seg. Och en timmes samtal är inte direkt de man vill göra när man mår såhär.
Tror bara att de blir hemma mys idag, då kanske man orkar och mår bättre imorrn så man kan gå till skolan.
Nu har jag iallafall bestämt mig för en sak, och de är att dom här 2 veckorna blir de inge dricka för mig. Måste verkligen sköta mig nu sista veckorna innan operationen, annars kommer de inte bli någon. Och jag har ju väntat sen maj på den här operationen. Är lite nervös faktis, men de kommer säkert gå jätte bra. Men de jobbiga är ju att man kommer ha jävligt ont när de är klart, måste ta de lugnt 2 veckor till efter också, så de blir 4 veckor vila för mig nu.
 Men de måste jag klara av.
Nu ska ja snart hoppa in i duschen, skriver senare. Bye !!

TA MIG TILLBAKA

2008-10-06 - 01:47:14
  
 
  

    
  

THAILAND 08 BÄSTA
Vill bara bort från de här skit vädret !

Lördag och söndag

2008-10-05 - 19:52:35

Hade en helt underbar lördag. Gick till Emmy nån timme eller så efter jag vaknat för vi hade lovat att kolla på hennes lillesyster rebecca som tävlade i konståkning, de va jätte länge sen jag kollade på becca när hon tävlade och jag kan säga att de är verkligen skillnad nu. De är ju en tävling inför sm, och hon kom på förstaplats :D Så nu är hon vidare i tävlingen. Riktigt duktig, man blir lite avundsjuk. Men ett litet problem va de, jag och Emmy visste inte att de skulle ta så lång tid, så kollade vi på klockan och då va den redan 9, så vi fick skjuss hem till mig för att hämta smink, kläder och sånt där och sen åkte vi ner till Emmy igen för att börja fixa oss. Vi va ändå riktigt snabba, blev klara på en timme. Vi skulle egentligen vart inne i stan innan halv 11 för att möta upp alla andra, men de hann vi ju inte, Så vi satte oss och tog två öl på årstafrun när vi väntade på att Alle skulle bli klar för att möta oss i årstaberg.
Men sen blev de lite brottom igen, fanny ringde och stressade oss lite. Dom va redan där (på huset) de ligger i gamla stan. Och när vi kommer dit är de såklart en såååå jävla lång kö, och alla va skit kissnödiga haha. Inte så kul, men de gick bra iaf. När vi kommer in ser vi Alex, då är han där med Lucas, Sebbe, Andreas och några, så vi satte oss med dom direkt och drack massa bärs :) Sen dansade vi och hade skit kul. Träffade Rickard och hans polare där också, har inte sett han sen innan sommaren typ, har ju land på samma ställe, jätte trevligt att träffa han igen :) Jadu sen fortsatte kvällen. Kan ju säga att jag verkligen hade kul igår, riktigt lyckad kväll!
Men sen va de bara och dra sig hem, sov hemma hos Emmy, kom väll hem runt 5 nångång. Så man va inte den piggaste idag när man vaknade. Har bara legat och sega hela dagen, riktigt skönt.
Nej men nu ska ja kolla på lite tv, ha de bra !  (lägger upp bilder sen, om ja kommer ihåg)

Godmorgon

2008-10-04 - 13:46:23

Vaknade för ett tag sen av att syrran ville ta en morron cigg med mig.
Så gick upp och tog en liten macka sen en cigg. Tänkte att jag skulle fixa mig direkt när jag vaknat för ville åka till globen med mamma och kolla skor och lite sånt, men de va ingen ide va för seg för de. Och nu sitter man här igen.
Ska bara ta det lugnt nu tills man ska börja fixa sig och de inför kvällen, blir utgång med Fanny och Emmy, sen kommer vi nog möta upp några kompisar i stan.
Nej men nu tänkte jag ta de lite lugnt ett tag, skriver senare om ja hinner :) bye ..

Jag och mina sötnosar Emmy och Fanny

Helt död

2008-10-04 - 00:42:19
Idag har de fan inte hänt et skit. Har bara segat hela dagen typ, mötte emmy nån timme efter att jag gått upp
Gick och köpte cola och snackade skit bara. Efter de drog jag hem och kollade lite tv och väntade på att maten skulle bli klar, hade bestämt mig för att bara va hemma hela kvällen idag och va med min familj som man inte gjort på länge.
Låg och glodde lite idol med lilleyrran och mamma, käkade chips och mådde bra ;) hehe.
Måste bara få säga att jag har världens BÄSTA familj.

Mamma, pappa och jag satt lite och snackade om Ronja och Lena och allt som har hänt där, de är så himla hemskt. Att förlora sin pappa/man måste vara de hemskaste som kan hända en. Lena hade berättat för mamma att de är slutet nu, och att dom nästan vill att han bara ska somna in nu, han är ju inte sig själv längre. Och Ronja vill inte komma ihåg sin pappa så, utan den han var innan, och de kan jag förstå.. Man vill ju minnas de bästa! Han känner inte igen dom längre, fast han kan ibland komma ihåg saker som hänt för länge sen, som när Lena hade visat upp ett foto på vårat gamla fotbolls lag, då hade han själv sagt att där är ju Ronja Petra Johanna och alla, men han kommer inte ihåg grejer som hänt nu, och de kan tydligen bli så när man är nära döden. Att man går igenom hela ens liv..
Nej de är så himla hemskt. Får se om ja ska dit nästa vecka med mamma, vet inte än om ja orkar de. För vad ska man säga till någon som kommer förlora sin pappa/man ? Vet inte riktigt om jag kommer klara av de...
Nej nu vill ja inte snacka mer om de, är lite jobbigt.

Ja ni .. va har ja mer gjort idag.. Mötte Natta och Noak en stund, tog de lugnt bara :) Sen gick vi och mötte Emmy.
Aa de är väll de ja har gjort. Orkar inte skriva för min hjärna funkar inte längre, den är lite efter idag..
Har verkligen varit seg hela dagen ! Men men gonatt på er.

Här är en liten bild från gamla fotbollslaget
SAKNAR DOM TIDERNA !



Och en på min underbara familj + farmor, mia, berra och emma.

Sötnosarna Olivia, Linus och Felix :)

2008-10-03 - 15:00:35


 

 


 

Har vart lite seg ..

2008-10-03 - 13:10:21
Nu har jag inte skrivit på länge, så tänkte att jag kanske kunde göra de nu.
Vet inte vart ja ska börja men iaf. Har inte hänt så mycket den här veckan, mest skola och lite sånt där.

Kan ju börja med tisdag!
En rätt seg dag faktis, va i skolan till klockan 12. Efter de var jag med Natta & Alexandra och några, satt i trekanten och snackade lite bara, sen drog jag och alexandra vidare till gullmars för vi skulle möta Emmy efter hon slutat.
Satt ungefär där i en halvtimme sen kom hon och mötte oss. Vi satt bara och snackade lite innan jag var tvungen att åka för att va barnvakt. Jag och alexandra tog bussen till älvsjö, hahah tror jag aldrig har haft så kul på en buss förut faktis.
Alexandra sitter och snackar i telefon och ska säga vart vi är, och de heter enskede rackethall, men när hon säger de blir de enskede RAKEThall, helt seriöst också, de gick inte att sluta skratta och de gick inte så bra för han som satt bredvid heller. Haha, kanske inte låter så kul men de va de verkligen ;) Jaja iaf. Hon hoppade av vid älvsjö station men ja fortsatte en bit. Gick och hämtade Linus och Felix som jag är barnvakt åt. Jätte söta killar men man blir lite trött på dom ibland. Felix är 5 år och Linus är 2, så de blir inte lite drag där hemma med dom där små prickarna, rätt jobbigt om jag ska vara ärlig. Men men man är ju så när man är liten.

Här är några bilder på dom små korvarna. 

 

Ja, efter jag vart barnvakt åkte jag hem och käkade lite och satt och snackade med mamma och matilda lite.
Sen va de bara att klä på sig igen för att möta Emmy. Vi satt ute ett tag och snackade, sen mötte vi Alex och chillade med honom ett tag, men sen blev man en isbit och drog hem.
De va väll de ja gjorde som ja kommer ihåg.

Onsdag.
Aa i onsdags orkade jag inte gå upp till skolan, sov till 1, 2 nångång. Då ringde Emmy och väckte mig, och sa att vi skulle fixa oss för att dra och käka på mc donalds. Blev klara rätt snabbt och möttes vid turken haha..
Skulle till banken först för att fixa med mina pengar så dom skulle komma in på mitt kort och inte mammas. Vi står inne på banken kanske i 15 minuter. Men sen frågar Emmy om ja ens har kollat på kortet om jag har pengarna där. Och de har ju inte smarta Johanna gjort, haha och så va de, pengarna va redan på kortet ;) haha. Så vi drog och käkade.
Vi skulle ju tatuera oss hos en polare till mig i bålsta, men när vi ringer honom så säger han att de inte går, och vi gav oss inte för vi skulle fan ha tatueringarna där den dagen och inte i helgen.. Då kom vi på att de finns en studio i årsta så vi åkte dit och frågade om de fanns tid, och de fanns de :)
Så nu har vi våra små tattoos på handleden.
Här är en bild.



Det står för våran vänskap, vi gjorde exakt likadana. Jag är riktigt nörjd med den iaf.

Efter de drog vi hem till Emmy för att käka nått, sen skulle vi åka till hagsätra och möta alexandra och hennes polare.
Skulle egentligen dragit ut eftersom de va lill lördag, fast vi blev för sega och åkte hem istället..
De va den onsdan haha ;)

Torsdag.
Igår va jag faktis i skolan hela dagen, slutade vid två, en helt okej dag.
Finns inte så mycket jag kan skriva om skolan för de finns inget intressant med de, haha..
Åkte iaf och mötte Emmy efter skolan, såklart! Vi skulle åka till hagsätra för att hämta en sak hos Alexandra.
Mötte henne vid centrum, stog och snackade med henne ett tag men sen skulle vi vidare.
Hade möte med Roger på ungdomstjänsten om mitt nya "jobb" eller va man nu säger. Inte de roligaste men va gör man ? Är ju tvungen till de. De ända jag tänkte va, inte samma jobb som innan & de va på myrorna.. haha
Fast hade inte direkt nån tur, för myrorna blev de igen, fast i liljeholmen nu :/ JAG PALLAR VERKLIGEN INTE DE DÄR !! haha .. Jaja, efter mötet drog vi hem för att käka. Efter de va vi bara i årsta på kvällen, mötte Leo och satt och snackade med honom. Pallar inte berätta allt vi gjorde men jävligt kul va de iaf :)
När klockan va 12 eller nått drog vi hem och sov..

Och nu är de nästa dag, fredag, äntligen helg :)
Trodde att jag skulle orka upp till skolan, men de va hopplöst. Gick inte som jag trodde.
Vaknade vid 12 eller nått idag och har bara segat i 1 timma nu, ska väll snart gå ut med hundarna och duscha.
Vet inte riktigt vad som händer idag, Fanny och några vill att man ska följa med ut, men vet inte om jag är så sugen på de, och de va tydligen inte Emmy heller, vi kanske bara tar de lugnt ikväll och sen röjjer man imorrn, för på lördag är de ju mest folk som är ute :) fast får se hur vi gör med de..
Nej men nu ska jag käka lite :) BYE BYE !!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!