Hur kan man ha en åsikt om man aldrig nånsin testat!

2009-10-28 - 14:51:18

Pallar inte skriva nått.
Lägger upp lite bilder från helgen bara!

den passar bra till dom här haha ;)




























..

2009-10-25 - 23:39:50

Är för seg för att skriva, lägger in bilderna imorrn också! 

Och här är svar på din fråga!

vad heter textstilen på den första, johanna tatueringen? och bara så du vet betyder den sista "jag lovar HONOM mitt hjärta"....
Den heter kör upp din fråga i röven! De betyder inte jag lovar HONOM mitt hjärta, vi har kollat upp de så stick nån annanstans med dina kommentarer!!!

och den andra lilla gullungen!
Kan inte göra annat än att skratta åt dig...Hela du är ett skämt!! Have a good life sucker ^^,

Kul att höra, alltid roligt med att få folk att skratta ;)
Jotack jag har redan ett bra liv som du kanske märkt eftersom du är här inne och läser!
Och din lilla pussy, skriv vem du ääääääääääääär!! Puss på dig din avundsjuka idiot ;)

One spliff a day/Chain hang low

2009-10-23 - 13:38:18




Guuuuuudmörgön!

2009-10-23 - 13:28:22

Nu har jag precis följt med t till bussen, ska snart ringa mami och prata lite med henne sen möta emmy och sen packa och så bara, ska till nicos landställe idag med t och s och emmy :) Ska bli kul. Så skriver när jag kommer hem och kanske lite bilder efter helgen, you never know ;) Nej men ha en braaaaaa helg! peace n love

moi n my wifey <3













Min fru har sån otroligt bra sång röst eller va säger ni? ;)

2009-10-22 - 18:34:30


Man får ju nästan rysningar eller hur, särskilt när hon tar i lite där: thaaat way! ;)
Haha love uuuuuu hunnybunny!

SHULULULUUUU

2009-10-22 - 18:22:21

Ska snart städa mitt jävla rum, orkar inte men måste efter som släkten kommer hit imorrn. Jaja, idag hade jag prov och de gick åt helvette gjorde kanske 5 tal sen gav jag upp eftersom jag inte fattade ett shit. Så satt och pratade med Krister (stödläraren) om hur jag skulle göra, för de här är för snabb kurs för mig. Så kanske ska byta kurs nu till grundskole matte ett tag så jag kommer in i de och sen ta en längre A kurs. Aja iaf, efter skolan drog jag hem sen mötte jag Emmy, vi drog till gullmars och köpte kaffe sen drog vi till mig och skulle boka kryssning till imorrn men de gick självklart inte, fanns ingen jävla h*r kryssning imorrn, tråkigt tråkigt. Sen tog vi hål i naveln på mig som misslyckades, kom igenom men inte mer än spättsen på nålen så vi gav upp efter en timma haha. Ja de är de vi gjort, sen har jag skrivit om mina ärr som jag ska skicka in och kanske få lite cash sådär, men måste ta kort på dom först som jag ska göra i helgen. Och ikväll ska jag träffa t :) Dee va de deee.. Nu ska ja börja och städa, peace n love!

Där har ni på mjukisdressen, skit ful bild men skitsamma!



Och jack/tröjan, knästrumporna.

It´s better to die on your feet than live on your knees!

2009-10-22 - 13:05:38

Gick piss idag, skriver senare ska ut med nelson och möta emmy nu peaaaaaaaace!

Min lilla skit :)



Blow my speakers up

2009-10-21 - 23:33:04

Alååååååååååå ;)
Igår va en riktigt skön dag, va på möte vid två i skolan som gick sådär lät bättre än va de va men de blir nog bra i hope, får iaf lite extra hjälp nu. Efter mötet mötte jag upp Emmy och vi åkte in till stan, käkade lite sen shoppa vi. Varsin mjukisdräckt, jag köpte en blå skit fin sen köpte ja en lila tröj/jacka och ett par knästrumpor, skit fint! Sen va vi i globen också, och efter de drog vi hem till emmy och käkade lite paj bara sen gick vi på bio med hennes lillebror micke och hans kompis pierre, såg nya beck. Inte så bra som jag trodde! Sen åkte vi hem, och idag va jag i skolan har ju kommit efter (såklart). Så pluggade extra en timma idag hos "stödgruppen" eller va man ska kalla de, sen mötte jag emmy och sen har jag vart hemma och pluggat hela kvällen typ, kan bara säga jag har en sjukt grym lillesyrra haha, hon har hjälp mig skit mycket så nu börjar jag förstå de mesta men inte allt så får se hur de går på provet imorrn, not so good i think ;P men de är bara försöka. Skulle egentligen träffat t idag men eftersom ja ska upp tidigare imorrn så är de nog smartare att stanna hemma annars kommer jag inte komma upp. Nej men ska ta en cigg nu sen lägga mig i sängen och kolla film, önska mig lycka till imorrn nu fan! :) Peace n love




Och du som frågade:
vart har du gjort dina tatueringar? kan inte du lägga upp bilder på alla? puss

Min första gjorde jag hos tobbe (en som jag känner) och min andra i svanken gjorde jag i thailand och min tredje gjorde jag i årsta. Sen den jag och min syster ska göra snart ska vi göra hos Tobbe också, han har en studio i kärrtorp!
Självklart kan jag lägga upp bilder, men gillar inte den jag har i svanken ska försöka bygga om den på nått sätt.

Min första!



Andra! Inte nöjd med den men funderar fortfarande på hur jag ska göra om den.
Mi familia <3



Min tredje, ska fyllas i och fixas!
Står för min och emmys vänskap.
Le prometo mi corazón!



Det är dom jag har just nu, har två till jag ska göra den, första blir med syrran och den andra lite senare när jag fått in mina pengar, dont tell yah what it is ;) Sjukt fina är dom iaf!

Not good, blir hemma plugg idag?!

2009-10-19 - 11:24:42

Orkade fan inte gå upp till skolan idag, och de bästa med de är att jag bara kan plugga hemifrån då. Så tänkte faktis sätta mig snart och göra lite matte, får se hur e går men i give it a try ;) Senare måste jag ändå till skolan för att fixa en rekvisition och sen till stan och hämta matteboken. Sen senare idag ska jag möta t ..
Nej men fan måste få in mina cash snart asså har hittat massa saker jag vill ha, såg en tshirt idag som ja dog för den ska jag ha bara. Nej men nu ska jag ringa och väcka emmy sen ska jag försöka göra några tal iaf. Peace

For the very first time i've got the strangest feeling

2009-10-19 - 00:40:00

Och nu va helgen över och ja pallar fan inte gå upp imorrn. Har iaf vart en bra helg. I fredags mötte vi (ja och emmy såklart) upp tt och nico sen drog vi till lidingö till deras kompis sebbe och va där hela kvällen drack och hade de trevligt, åkte hem på morgonen. Jag och t kom hit vid 9 eller va den va, hade inte sovit nått och kunde inte somna då heller, deckade en liten stund bara. Sen senare drog t hem och jag la mig i soffan och kolla tv sen sov en liten stund. Mådde som ja förtjänade. Sen på kvällen åkte jag till t igen och mööös hemma hos honom :) Vaknde vid två eller nått idag, sen gjorde vi mat kollade film och lite sånt, hur mysigt som helst, tro mig han är helt uuuunderbar!! ;) Sen va de bara åka hem för syrran va hemma hos oss och ville umgås lite med henne också, så hon mötte mig vid bussen och vi gick en promenad med nelson sen har jag bara tagit de lugnt hemma. De är de jag gort, ska väl snart lägga mig i sängen och kolla lite tv och försöka sova måste ju upp imorrn. Ha de braaaaaaa peace!







DÅLIG PÅ DE HÄR !

2009-10-16 - 01:59:50

Har tröttnat på att skriva, men tänkte va schysst eftersom alla är så intresserade av att läsa va jag gör ;) hah ..
I onsdags gick de iaf inte så bra att komma till skolan, va hemma hos t mycket mysigare än att sitta vid en bänk haha, orkade bara inte ta mig upp och sen åka hem och fixa mig sen till skolan så låg kvar där, not good i know men de va sista gången i think ;) 
Och igår kom t hit, vi gjorde inget speciellt kollade tv och så bara och idag kom jag iaf upp till skolan så jävla bra! Sen efter skolan mötte jag upp mami sen åkte vi till globen och köpte lite saker till lillsis som fyller fjortis idag :) sen köpte jag ett par skor och ett diadem. Sen va jag på vuxen psyk och fixade min madecin ÄNTLIGEN, nu hoppas jag de blir lättare i skolan och shit, sen va vi på nordea och fixade nytt bankomatkort till mig och sen efter de åkte jag till älvsjö för att vara barnvakt åt dom små liven. Sen va de bara hem till mi familia, käkade lite tårta och möös, storesyster va också här :) Och nu kom jag hem för ett tag sen, mötte upp min mupp! Nej de är de jag gjort lite kort sådääääääääääär förstårni! Nu ska jag sova för är helt seg och måste upp rätt tidigt imorrn också, ingen skola för är ju ledig på fredagar men jag och mami måste fixa lite saker. Jaja night night peace! 






OCH ETT STOORT GRATTIS TILL VÄRLDENS VACKRASTE LILLESYSTER SOM FYLLT 14 IDAG!
Snart ska vi gå och göra varsin tattoo lillskit ;)

Lets play a game

2009-10-12 - 19:21:30

Nu ska jag snart fixa mig sen ska jag möta wifey och sen ska vi fixa en sak sen till hökarängen till charlie. Sen ska jag nog möta t, hoppas han orkar åka hit och sova här idag hehe ;) 
Och imorrn är de skuula igen, not funny redan trött på de men de är bara kämpa. Jaja peace n love

Och ett stort grattis till Erica som fyller 21 barreeee idag ;)
Happy birthday!


Syster & Erica riktigt fina tjejer!

M.J's new song - THIS IS IT

2009-10-12 - 14:33:37


Tycker den är riktigt bra!

Sen när började Johanna bry sig om folks åsikter? hmm NEVER!

2009-10-12 - 14:11:07

Du som skrev TA BORT på ett gammalt inlägg - varför skulle jag ta bort? Jag skiter i vad du säger jag tar inte bort ett piss härifrån.
My life my blogg my ruuules u got it ;) Och skriv gärna vem du är nästa gång ditt pucko! 
PUSS OCH KRAM

Första dagen avklarad!

2009-10-12 - 14:04:22

Första dagen idag på åsö och de gick bra, va upprop och sen ett test. Kan bara säga en sak, hjäääärnsläpp där asså, vet hur man räknar och shit men de stog helt jävla stil, blev några frågetecken på de där testet iaf haha. Nu känns de iaf bra för nu har man kommit igång nu är de bara en sak kvar att fixa eller vänta på och de är cashen ;) Me like .. Ska ringa i veckan och kolla lite.
Nej men ikväll kanske vi ska träffa charlie och hans polare men får se hur de blir, ska iaf möta emmy senare men de är inte så ovanligt va? ;) Får iaf inte bli lika sent som igår, kom hem typ 4 och skulle upp idag de va inte så lyckat. Jaja nu blir de chill sen ut, peace n love


Vilken tycker ni är bäst?
Själv tycker jag orginalet på danskaaaaaa! Minnen minnen visst emmy? ;)

Medina - kun for mig



Medina - you and i

when love takes over

2009-10-11 - 21:32:07

Och då va helgen slut.
Igår va jag hemma hela kvällen nästan sen mötte jag emmy sen åkte jag till t och va där, har iaf vart en bra helg.
Och imorrn börjar man komvux the real life haha, känns sådär men skönt att få göra nått om dagarna iaf. Får se hur de går med de, börjar iaf 10.45 och slutar 13.00 så de är nice. Nej men nu tänkte jag ta en dusch sen hänga min jävla tvätt jag va tvungen att tvätta. Peace n love



Måste bara säga att han är såååååå jävla mysig <3

Tierd

2009-10-10 - 19:26:09

Orkar inte skriva här längre fan, sjukt tråkigt.. Men ska bli bättre när kameran kommer nångång.
Igår va vi iaf hemma hos mig först och fixade oss och drack lite öl sen åkte vi till t och va där hela kvällen, åkte hem imorse som två lik förfan, helt seg och har fortfarande inte vaknat till liv än haha. Va iaf trevligt.
Snart ska jag möta emmy och köpa cigg och cola sen ska jag till t ikväll igen. Nej nu tänkte jag ta en dusch och vakna till liv igen, peace n love!




Whe dem ah do

2009-10-07 - 18:03:43

Helt seg dag, har rört mig från datan till sängen typ hela dagen förutom när jag gick ut med nelson haha. Kollade på thirteen/tretton nyss typ, den va skit bra tyckte jag iaf.
Nej men nu har jag precis käkat lite havregrynsgröt, pallade inte göra nått annat. Sen när mami kommer hem ska vi dra och sola, lite färg på kroppen skadar ju inte ;)
Nu ska jag ta en cigg och ringa wifey! peace



Ja mecka 1 ja mecka 2 ja mecka 3 , ja mecka en brajja and light it with fire!

2009-10-07 - 17:18:42

Åres dagliga kommentar haha ;)

Fabolous Feat. The dream - Throw It In The Bag

2009-10-07 - 14:49:47




Like a virgiiiin

2009-10-07 - 12:33:18

Godmorgon ;)
Har inte skrivit nått nu, men har inte haft lust och sen har jag inte hunnit. I måndags va jag och emmy på söder med ben och asin eller va han nu hette haha, vi chillade lite tog nån öl och så bara, sen efter de drog jag och emmy till gröne jägarn och tog en bärs, sen åkte jag till t. Sen igår gjorde jag inte så mycket, mötte emmy och alex och så bara sen va ja hemma och kolla tv :) de är de jag gjort. Får se vad som händer idag, de vet man aldrig. Nej men nu ska jag ut med hunden sen äta frukost, peace n love!

Sweetpotatooo ;)

2009-10-05 - 14:40:13

Igår va jag hemma med syster och så hela kvällen nästan, mysigt :) Sen efter de drog jag och mötte emmy alex eli och julia. Vi drog till söder, för skulle kolla bio men de hände lite saker där så vi såg den aldrig haha sen efter de drog jag till t, lika mysigt som vanligt! Ska snart möta emmy, ta en promenad eller nått. Nej men skriver senare ikväll, ciaaaao



Just to let you know exactly the way i feel, to let you know my love for real!

2009-10-04 - 18:00:36

Idag har de vart en till seg dag, vaknade vid 13 typ. Sen har jag bara tagit de lugnt framför tv och datan tills syrran kom hit. Vi fikade lite sen gick vi ut med nelson och nu sitter jag här igen.
Har kollat igen massa gamla brev och så från när ja bodde på hassela och högantorp, kul att kolla igenom sånna saker. Har nästan läst allt jag skrivit, mina tankar hur jag kände och hur ja mådde, bra och dåliga saker. Skrev nästan varje dag när jag bodde på hassela, om dagarna och så, lite kul att kolla.

Kan dela med mig om en sak här från min såkallade "dagbok" på hassela.

3/9 06 bäckaräng!

Lugn dag idag, Mohammed kom och hälsade på :) Skit roligt att träffa honom, saknar verkligen honom här uppe så tråkigt att han slutade. MEn de va roligt att han kom iaf! :) sen har vi inte gjort så mycket mer, jag och Nettan sydde in byxor och gjorde milkshake.. Ja inget annat har hänt. Snackade med Ankan idag om att jag ville flytta ner till kollot snart, så kanske ska göra det snart. 2-3 veckor kanske. Men först ska det komma nån från kollot och snacka med mig om vad dom gör där nere och så.. jaja får se hur de blir med det!
Men känner mig redo nu att flytta ner.. Lite roligare också för de är mer folk där!

Har tänkt lite nu på hur ja ska göra med brevet till L, tror fan jag ska skicka det, men då är de absolut det sista..
Fast om jag skickar det så kommer han tro att jag har mina känslor kvar för honom och att jag verkligen bryr mig om honom, okej de är såklart jag bryr mig men ah .. Inte på det sättet han kommer tro. Får se hur jag gör.. Ska iaf skicka brevet till mamma och pappa :) 
Imorrn flyttar Chridtopher hem, fyfan va tråkigt! Saknar honom som fan och nu har jag inte en chans att träffa honom, men hoppas han svarar på brevet och skriver sin adress eller att han skickar adressen sen när han är hemma. Men de tror jag nog inte :( <3

Nu ska jag sova.. Sov gott puss och kram johanna :)

Haha där har ni ett så kallat dagboksinlägg eller hur man säger, och ni kanske undrar om ja fick adressen? ;) yes i did haha ! Nej men har skrivit jätte mycket när ja bodde där, kul att läsa igenom allt.
Och från högantorp också, där har jag skrivit massa texter också.

Nej men nu ska jag ut från rummet och vara social med la familia.
Peace n love!

Seg men skön helg

2009-10-04 - 00:54:00

Igår tog ja de bara så jävla lugnt, mötte emmy efter ja vaknat. Vi drog och köpte godis, chips cola ja allt sånt där och sen hyrde vi film. När vi kom hem hade Micke och hans kompis Pierre gjort tacos :) Så vi myste bara hela kvällen, kollade på dumpa honom och män som hatar kvinnor, helt okej. Kom väl hem 3 typ, sen kom t hit senare. De va de ja gjorde, sen idag har jag bara sovit känns de som, gick upp två sen gick ja och la mig igen vid fyra eller nått och vaknade halv sju, haha helt seg fattar itne varför. Nej men nu ska ja kolla en film sen sova, gonatt!


Sååååå underbart bra film !!


HAHAHAHHHAAHHAHHA

2009-10-02 - 12:42:27

Kan inte säga mer än fyyyyfan va töntigt, ja tror jag aldrig kännt mig sådär muppig. Förstår er som skrattar nu asså, hahahahha kan inte sluta själv. Om vi visste att de skulle vara sådär hade vi ALDRIG gått upp.
Men men gjort är gjort, nu satt vi där som två muppar hahah. Jaja, om ni såg förstår ni nog va ja menar!

Är så sjukt död nu, va här hemma igår med emmy sen vid halv 1 eller nått ringde alex så vi mötte honom och chillade lite sådär i årsta, sen drog vi tillbaka hit och chillade lite mer sådär och sen va vi helt sega i huvet, somnade kanske 3 halv 4 och gick upp 4, inte lyckat :P haha.. Och inte för de där heller, hade hellre legat kvar i soffan :) Men men, får se vad som händer ikväll, jag och emmy kanske bara ska hyra film eller nått sen kanske ja ska träffa t. nej nu ska ja kolla tv och sooooova !! peace n loove

Im a soldieeeer

2009-10-01 - 18:20:15

Sitter och lyssnar på ky-mani marley och väntar på att maten ska bli klar. Fan sjukt tråkigt, men snart ska ja möta upp min mupp sen ska vi nog möta alex och sen blir de hem hit och natta kudden, ska ju upp 4 imorrn :/ Undra hur de kommer gå, men blir sömntablett ikväll iaf haha ;)

Ghetto Soldier



IMORGON KL 06.15

2009-10-01 - 14:17:18

Kom nyss hem från sötnosen :) Åkte dit igår typ vid åtta eller nått igår. Innan de va jag emmy alex i årsta och chillade lite sen till snut stationen i västberga för att hämta deras mobiler, men självklart när vi kommer dit är de stängt på onsdagar, typiskt haha. Så åkte hem och käkade middag sen till t som ja sa.
Idag blir de rätt lugnt eftersom vi ska upp kl 04.00 imorrn så man kan snygga till sig lite haha, ska vara där vid 06.15, jävligt tidigt. Men ska bli kul. Emmy ska sova här så vi verkligen kommer upp imorrn också :)
Nej men nu tänkte ja ta ett bad sen ska ja möta emmy och lite sånt.
Glöm inte att kolla imorrn på vakna med the voice :) Peace n looove!


Hahah snyggt, me n sisilissi <3 :)



me n wifey <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!